EGRI FC – GYIRMÓT FC GYÕR 1-3 (0-1)

EGER, 200 NÉZÕ

JÁTÉKVEZETÕK: VARGA LÁSZLÓ, KELEMEN ATTILA, BERÉNYI JÁNOS

EGRI FC: Balasz J., Preklet Cs., Homola J., Ognejovic D., Hamouz J., Koós G., Stanislav M., Pavicevic C., Dobric S., Hristov S., Pisanjuk I.

CSERÉK: Sztankó G., Katona A., Knahal P., Németh N., Piller J., Marcus  T., Pavlov D.

Vezetõedzõ: Simon Antal

GYIRMÓT FC GYÕR: Holczer Á.(Deli 72.p.), Csizmadia Cs. (Hajba T. 80.p.), Gévay Zs., Balogh Z. (Horváth R. 72.p.), Nagy G. (Varga L. 68.p.), Regedei Cs. (Erõs G. 60.p.), Magasföldi J.(Cseri T.60.p.), Lázár P.(Kardos 72.p.), Illés Gy. (Nagy L. 60.p.), Oross M., Laki B. (Fitos L. 60.p.)

0-1 20.p. Csizmadia – Oross – Laki volt a labda útja, amikor csatárunkat buktatták, 11-es! A büntetõ Csizmadia vágta a bal alsó sarokba.

0-2 67.p.Erõs Gábor szerzett labdát az ellenfél térfelén, majd Orossnak passzolt, aki egybõl továbbított Nagy Lászlónak, aki 20 méterrõl, bal oldalról kilõtte a hosszú felsõ sarkot.

1-2 85.p. Védõink egymásra vártak, így Marcus kilépett közöttük, és a kifutó Deli felett a hálóba emelt.

1-3 86.p.Nagy László ment el a bal oldalon, majd Horváthnak passzolt, aki egybõl lõtt, de lövésébe Fitos beleért, így a labda a bal alsó sarokban kötött ki.

Egyenlõ erõk küzdelmét hozta az elsõ félidõ, amely jobb iramot jelentett, mint a tegnapi összecsapás. A hazai csapat ugyan tele volt próbajátékosokkal, de ennek ellenére az elsõ percekben támadólag tudtak fellépni ellenünk. A félidõ második felében azonban többet birtokoltuk a labdát, és több helyzetünk is volt.

Elõbb Illés lövését védte bravúrral a hazaiak kapusa, majd Regedei jobb oldali próbálkozását hárította a próbázó hálóõr.

A játékrészben jobban játszottunk, és egy szép formás támadást követõen a jogos büntetõbõl Oross meg is szerezte a vezetést.

A második félidõ elsõ felében többet frissített a hazai csapat, amely a labdabirtoklásban is megmutatkozott. Többet támadott az NB I-es alakulat, de ezen a napon egy szerencsés gólon kívül csak két kapufáig jutottak.

Nálunk a cserék hozzá tudtak tenni a mérkõzéshez, és a hajrában szerzett két gólunkkal meg tudtuk nyerni a találkozót.

Összességében jó iramú mérkõzést láthattak a nézõk, és bár hiba is volt szép számmal a találkozó folyamán, de nem unatkozott a nagyérdemû.

A mutatott játékkal és az eredménnyel inkább mi lehetünk elégedettek, és a hibák kijavítására is van még idõnk bõven.