A nagyszámú részvevõk az alábbi programok közül választhatott:
Hatcsapatos kispályás labdarúgás, íjászat, sakk, asztalitenisz, lovaglás, babasarok, fõzõverseny, kosárlabda, egészségügyi mérések és sok-sok egyéb lehetõség volt a pályákon és pályán kívül.
A rendezvény sátor színpadán pedig, a programokkal párhuzamosan gyermek és egyéb mûsorok szórakoztatták a gyermekeket és a felnõtteket egyaránt. Városnézés is volt a lehetõségek között, így két retró (faros és emeletes) busz vitte az érdeklõdõket Gyõr városába.
A délutáni programban, két jelentõs foci mérkõzés is szerepelt: Nõi meccsen az ÉNYMKK válogatott, a Rendõrlányokkal csaptak össze, míg a fiú válogatott a Gyõr Old Boy-s játékosaival mérkõztek meg. Mindkét mérkõzést sok nézõ is megtekintette. Érdekesség, hogy a rendõrlányok remekül teljesítettek (3-0), a Gyõr válogatottban pedig Vincze Ottó is helyet kapott. Õk 7-2-re nyerték a derbit. Úgy gondolom, hogy mindkét mérkõzés jó hírvivõje volt a labdarúgásnak. A programok után jött (16.00) a nap kiemelkedõ fellépõje a színpadon: Kis Grofó, aki fergeteges hangulatot csinált a rendezvény sátorban. A zene után pedig következetek az értékes ajándékok, amit a sportág gyõztesei vehettek át a szervezõktõl. Zárszó után, ismét feldübörögtek az autóbuszok és ezzel zárult a csalási és sportnap. Összességében egy remek nap volt, jó idõvel és szervezéssel. A sok színû program, a tágas és nagy Alcufer stadion kiváló otthont biztosított a kiemelt rendezvénynek. Úgy gondolom, hogy remek hangulatban és élménnyel távoztak Gyirmótról a vendégek. A rendezvényt esemény mentesen zártuk. Hatalmas köszönet a szervezõknek és a biztosításban résztvevõ, valamint a mérkõzéseket vezetõ játékvezetõknek is a segítségért és a közremûködésért.