A Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetõ Bizottsága kjelölte az ETO II – Gyirmót FC mérkõzés játékvezetõi hármasát. A küldésnek megfelelõen a mérkõzést az Oláh Gábor – Márton Zsolt – Kovács II Gábor hármas vezeti. 

Oláh Gábor (Szigetszentmiklós, 1979.) magyar nemzeti labdarúgó-játékvezetõ. Polgári foglalkozása: a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságán kiemelt fõreferens.

Alkalmazott taktikája elõsegítette azt a hozzáállást, hogy a játékszabályok és azok szellemébõl eredõ döntések biztosítsák a játék szolgálatát. Szabályalkalmazása határozott, ítélkezése következetes, játékos párti sportember. Átfogó figyelemmel és gyors reagálókészséggel rendelkezik. Kifogástalan fizikai- és szellemi állapota biztosította, hogy a valósághoz viszonyított taktikája eredményes legyen. Fellépése erélyes, de nem erõszakos, szolgálata nem részrehajló. Szabályszerûen büntette a durvaságot, az alattomos játékot, a túlzott erõ alkalmazását illetve a súlyosan sportszerûtlen magatartást. Fegyelmezési módszere alkalmazkodik a szabályi elõírásokhoz, feleslegesen nem kapkodja el a lapok osztogatását.

A játékvezetõi vizsgát 1999-ben a Ráckevei Körzeti Labdarúgó Szövetség keretében tette le, ezt követõen Pest megyében, mint gyakorló játékvezetõ, különbözõ labdarúgó bajnokságokban szerezte meg a szükséges tapasztalatokat. Ellenõreinek, sportvezetõinek javaslatára 2005-ben let országos, majd 2010-ben a legmagasabb, az NB. I-es játékvezetõi keret tagja.

(hu.wikipedia.org)