FC AJKA – GYIRMÓT FC GYÕR II 3-0 (3-0)
Ajka, Városi Szabadidõ- és Sportcentrum, 100 nézõ
Vezette: Kubicsek Máté (Vörös Dániel, Rózsás Rita)
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK


FC AJKA: Balogh M. – Köles, Pákai, Graszl, Csemer – Csizmadia Z., Kovács G. – Pavlitzky, Horváth P., Vallejos (Major, a 82. percben) – Oláh L.  (Tóth P., a 89. percben).
VEZETÕEDZÕ: Kis Károly
GYIRMÓT FC GYÕR: Rengel – Nagy B., Tiba, Széles (Bedi, a 71. percben), Horváth R. – Tóth L., Orbán – Farkas Z. (Dávid L., a szünetben), Stieber (Nyakas, a szünetben), Czár – Vörösbaranyi.
VEZETÕEDZÕ: Nagy Lászó
TUDÓSÍTÁS:
1.p. Tiba buktatott a büntetõ területen belül, 11-es. A büntetõt Graszl lõtte, de Rengel védeni tuduott, a kipattanóra Csizmadia csapott le, akinek lövésénél ismét kapusunk védett bravúrral.
8.p. Kovács balról befejelt labdája csorgott be kapunkba. 1-0
16.p. Köles bedobása után Pákai adott a jobb szélrõl középre, ahol a védõirõl leválva érkezõ Graszl lõtt a bal alsó sarokba. 2-0
40.p. Oláh csapott le egy rossz hazaadási kísérletre, majd így Rengelre vezette rá a labdát, középre passzolt Horváthnak, aki az üres kapuba passzolta a labdát. 3-0
VÉGEREDMÉNY: 3-0 (3-0)
Borzasztóan kezdtük a mérkõzést, hiszen már az elsõ percben 11-eshez jutott az Ajka, de itt Rengel bravúrral még hárítani tudott. A redkívül mély talajú pályán folyamatos játék nem tudott kialakulni, a feljutásra esélyes Ajka így is nagy nyomást tudott helyezni csapatunkra, és bár szerencsés körülmények között, de három gólos elõnyre tettek szert a hazaiak. A második félidõben már nagy tócsák álltak a pályán, a játék minõsége ezzel egyenes arányban romlott. A mérkõzést megérdemelten nyerte a jobb erõkbõl álló, feljutásért harcoló Ajka.