FUTURA MOSONMAGYARÓVÁR – GYIRMÓT FC GYÕR 0-7 (0-3)

MOSONMAGYARÓVÁR, 50 NÉZÕ

FUTURA MOSONMAGYARÓVÁR: Antal L., Horváth Á., Csornij Á., Ambrus T., Kovács Á., Horváth R., Hajós K., Schmafovich G., Simon A., Herczeg K., Szénási I.

Cserék: Bálint Á., Régely L., Darázs A., Karácsony P., Farkas K., Angyal Sz., Derdák G., Horváth G., Pallósi R., Schmatovics E.

GYIRMÓT FC GYÕR: Deli Z., Csizmadia Cs., dr. Kardos N., Balog Z., Fejes J., Papp K., Lázár P., Kelemen P., Madarász M., Fitos L., Beliczky G.

Cserék: Holczer Á., Hajba T., Farkas M., Erõs G., Cseri T., Magasföldi J., Kovács D., Oross M., Guttyán F., Országh B.

GÓLLÖVÕK: 5.p. Beliczky (0-1), 23.p. Beliczky (0-2), 30.p. Beliczky (0-3), 51.p. Kovács (0-4), 56.p Oross (0-5), 62.p. Cseri (0-6), 72.p. Oross (0-7)

TUDÓSÍTÁS:

5.p. Csornij figyelmetlenül, pontatlanul akart hazaadni jobbról, de a középen helyezkedõ Beliczky lecsapott a labdára, amit viszonylag könnyedén szerzett meg,majd a tehetetlen kapus mellett a kapuba lõtt. 0-1.

15.p. Kelemen cselezgetett a 16-os oldalvonalánál, majd lõtt, de a kísérlet lepattant a középen érkezõ Lázár elé, aki 16 méterrõl a kapu fölé lõtt.

16.p. A jobb összekötõ helyén felfutó Beliczky kapott indítást. A frissen igazolt csatárunk Pappnak adta be a labdát, de a lövést bravúrral védte Antal kapus.

23.p. Csizmadia futott fel a jobb oldalon, majd beadását elõször Lázár szúrta kapura, majd a lepattanóra Beliczky érkezett, aki ismételten a kapuba talált. 0-2.

30.p. Balog a félpályáról indította Beliczkyt, aki védõi között kitörve 1 az 1-ben vezette Antalra a labdát, majd a kapus bal keze mellet, félmagasan elemelte a labdát, majd a mosonmagyaróváriak hálóõrét megkerülve 5 méterrõl gurított az üres kapuba. 0-3.

FÉLIDÕ: 0-3

49.p. Magasföldi adott labdát a jobb oldalon, elöl helyezkedõ Hajbának, aki jól adott be Orossnak, ám csatárunk elõl egy védõ mentetni tudott. Üres volt a kapu.

51.p. Oross a 16-oson belül, sok védõ között lefordulva, fantasztikusan továbbított a középen érkezõ Kovácsnak, aki a hálóba lõtt. 0-4.

56.p. Cseri adott be jobb oldalról Orossnak, aki félfordulatból lõtt gólt. 0-5.

62.p. Cseri a 16-os bal oldaláról, ballal a jobb felsõ sarokba lõtt gyönyörû gólt. 0-6.

64.p. Magasföldi szabadrúgását bravúrral védte Antal a bal alsó sarokból.

68.p. Kelemen átadása után Hajba lõtt enyhén jobbról a kapu fölé.

72.p. Hajba adott be balról laposan Orossnak, aki üresen érkezett, és a kapu bal oldalába lõtt. 0-7.

80.p. Farkas szöglete után a kapunak háttal álló Oross pörgetett 8 méterrõl a felsõ lécre.

VÉGEREDMÉNY: 0-7

ÖSSZEGZÉS:

Az osztálykülönbség a mérkõzés elejétõl a végéig kijött a két csapat között. Végig mi uraltuk a játékot, a mosonmagyaróváriaknak csak néhány kapura lövésük volt.  Az hazai csapatnak esélye sem volt ezen a mérkõzésen, ahogy ezt a végeredmény is mutatja.