Szívük megpihenni tér lent a mélyben,
Lelkükre angyalok vigyáznak fent az égben.
Legyen békesség velük a hosszú úton,
És áldd meg őket Istenem!
Fájdalommal tudatjuk a hírt, miszerint a Gyirmót SE elnök-helyettesének Németh Gyulának az édesapja Dr. Németh Gyula 84 éves korában elhunyt. Németh Gyula azon kevesek közé tartozik, akik tevékenyen részt vettek a Gyirmót SE megalakításában, és a mai napig elnök-helyettese, valamint törzsszurkolója csapatunknak.
Édesapja Dr. Németh Gyula több mint 46 évig a nagybácsai és a környékbeli települések gyógyszerészeként segítette az emberek gyógyulását, egészen 81 éves koráig dolgozott.
Aktív szakmai és gyógyító tevékenysége mellett nagy érdeklődéssel kísérte figyelemmel a Gyirmót labdarugó csapatának tevékenységét, eredményességét. Folyamatosan követte a sportklub bővülését, az ifjúsági és a felnőtt játékosok számának növekedését, illetve azokat az eredményeket melyre méltán büszkék a Gyirmót FC tulajdonosai és vezetői.
Nagy örömmel nyugtázta, hogy fia immár több mint 20 éve a vezetőség tagja és többször tolmácsolta elismerését ennek az összetartó, sportot szerető közösségnek. Kezdve a megyei 2-es időszaktól éveken keresztül látogatta a mérkőzéseket, sőt gyakran foglalt helyet azon a legendás kispadon, a régi pályán, a klub alapítójával Horváth Ferenccel.
Sportszeretetét élete utolsó napjáig megőrizte.
Szerető családja és a gyirmóti sportközösség gyászolja.
Gyula Bácsi! Nyugodj békében
Temetése 2020.06.12.-én, pénteken 16.00-órakor lesz Győrben, a nagybácsai temetőben.