Mindig szívszorító, amikor egy összetartó közösségből távozik valaki, de ennél megrendítőbb, ha egy házaspárról van szó. Ez év januárjában búcsúztunk a Baráti Kör legidősebb tagjától, csapatunk törzsszurkolójától, a 95 éves Mezei Géza bácsitól és kedves feleségétől Irén nénitől, akik néhány hét elteltével követték egymást a mennyországba, most pedig  szomorúan kell tudomást vennünk a sors akaratáról, hiszen ismét egy nagy tiszteletnek örvendő, meghatározó személyiséggel lett szegényebb közösségünk.

Sajnálatos módon megint érzékeny veszteség érte gyirmóti sportcsaládunkat, ugyanis az elmúlt szombaton életének 67. évében elhunyt Ódor Tiborné Kutnik Sarolta, klubunk korábbi könyvelője, akinek elévülhetetlen érdemei voltak abban is, hogy a Gyirmót SE 1993-as újjáalakulását követően 1997-től egyesületünk töretlenül fejlődhessen, amit ő hosszú időn keresztül lelkiismeretes munkájával segített. Saci néni férje, a gyirmóti sport társadalom szintén elkötelezett, elismert és megbecsült tagja Ódor Tibor egy éve, márciusban hunyt el, most pedig a kedves feleség követte őt, így ők is újra együtt lehetnek és fentről szoríthatnak kedvenceiknek. Saci néni és Tibi bácsi alapító tagjai voltak egyesületünk Baráti Körének, mi több, nem kezdődhetett el hazai mérkőzés nélkülük, de rendszeres résztvevői voltak annak a szurkolói csoportnak is, amely az idegenbeli meccsekre is elkísérte kedvenceit. Nagy népszerűsége volt ezeken a túrákon Saci néninek és Tibi bácsinak, akik soha nem érkeztek üres kézzel, hiszen mindig finomabbnál-finomabb süteményekkel és húskészítményekkel, valamint kitűnő nedűkkel vendégelték meg szurkoló társaikat. Amíg egészségi állapota engedte elismert könyvelőként dolgozott nemcsak egyesületünknél, hanem néhány helyi és környékbeli vállalkozónál is, mi több, kiváló közösségi ember volt, amit különböző rendezvényeken tanúsított énekhangjával tett emlékezetessé. Sajnos mindezt már régóta múlt időben kellett mondanunk, hiszen mindkettőjük megromlott egészsége nem engedte, hogy részt vegyenek a sport- és egyéb eseményeken. Néhány éve költöztek egy győrújbaráti idősotthonba, ahonnan aztán Tibi bácsi kórházba került és sajnos onnan már nem is tért vissza. Saci néni az elmúlt esztendőkben szintén gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, ami múlt hét szombatján sajnos őt is legyőzte. 

     Kedves Saci néni!

     Fájó szívvel búcsúzunk, de reméljük immár újra együtt férjeddel, Tibi bácsival a mennyből is figyelemmel kíséritek kedvenceitek mérkőzéseit és együtt szurkoltok csapatunknak.

     Emléketeket kegyelettel megőrizzük!