GYIRMÓT FC GYÕR – AQVITAL FC CSÁKVÁR 3-1 (1-1)
2018.03.28. 19.00 óra, Gyõr-Gyirmót, Alcufer Stadion
Merkantil Bank Liga, 27. forduló
JÁTÉKVEZETÕK: Pillók Ádám – Vígh-Tarsonyi Gergõ, Kulman Tamás – Németh Ádám
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:
GYIRMÓT FC GYÕR: Rusák E. – Villám B., Szilvási P., Lázár P., Présinger Á. – Sandal D., Varga P. (58.p. Szalánszki G.), Nagy P., Paku R. – Horváth R. (90.p. Farkas Z.), Laki B. (58.p. Kiss M.)
Vezetõedzõ: Szepessy László
AQVITAL FC CSÁKVÁR: Hermány B. – Nagy Zs. (81.p. Sejben V.), Horvat I., Bobál G., Sándor Gy., Bokros Sz., Csonka B., Galambos Á., Polonkai A., Tamás N. K. (64.p. Oldal T.), Tar Zs.
Vezetõedzõ: Szijjártó István

Gólszerzõk: 16.p. Nagy P. (1-0, büntetõ), 67.p. Szalánszki G. (2-1), 90.p. Sandal D. (3-1) ill. 22.p. Sándor Gy. (1-1, büntetõ)
Sárga lapok: 56.p. Nagy P., 62.p. Lázár P. ill. 61.p. Sándor Gy., 74.p. Bokros Sz.
Piros lapok: 87.p. Csonka Sz. (második sárga lap után)
TUDÓSÍTÁS:
1.p. Elkezdõdött a mérkõzés.
2.p. Présinger a bal oldalvonal mellõl végzett el szabadrúgást. Középre lõtt labdájáról nem sokkal maradt le a berobbanó Horváth.
12.p. Nagy adott remek labdát a védõk fölött Lakinak. Támadónk mellel maga elé tette a labdát és a hosszú alsó sarokba bombázott, azonban az asszisztens lest jelzett, így érvénytelen a találat.
15.p. Horvat kapott labdát a tizenhatosunkon belül Nagytól, majd egy átvétel utáni, jobb lábas lövését védte bravúrral a rövid saroknál Rusák.
16.p. Présingert buktatta Csonka a tizenhatoson belül, amiért a játékvezetõ 11-est ítélt. A büntetõt Nagy Patrik az ellenkezõ irányba mozduló Hermány mellett magabiztosan a kapu jobb oldalába lõtte! 1-0

22.p. Paku ütközött Bobállal tizenhatosunkon belül. A játékvezetõ csakúgy, mint 6 perccel ezelõtt most is a büntetõ pontra mutatott. A 11-est Sándor higgadtan a kapu bal alsó sarkába gurította. 1-1

26.p. Tamás beadása után Nagy lõhetett kapura, azonban Rusák hatalmas bravúrral a jobb oldali kapufára ütötte a labdát. A kipattanó labdára Lázár reagált a leggyorsabban és fel tudott szabadítani.
45.p. Présinger bal oldali szögletét fejelte a maga elé a földre Horváth, így a játékszer a kapu fölé pattant.
45.p. Vége az elsõ játékrésznek.
FÉLIDÕ: 1-1
46.p. Megkezdõdött a második félidõ.
55.p. Nagy 23 méteres szabadrúgását ütötte hatalmas bravúrral szögletre Rusák.
56.p. Nagy Patrik kapott sárga lapos figyelmeztetést.
60.p. Sándor indította a bal szélen Nagyot, aki egy átvétel után, hatalmas erõvel a kapunk fölé lõtt.
61.p. Sándor kapott sárga lapot.
62.p. Lázár is sárga lapot kapott.
66.p. Ezúttal Csonka kapott sárga lapos figyelmeztetést.

67.p. A megítélt szabadrúgást Kiss végezte el, amit a vendégek kapusa üggyel-bajjal oldalra ütött. A lepattanó labdára Szalánszki reagált a leggyorsabban és hatalmas erõvel a rövid felsõ sarokba bombázott 5 méterrõl! 2-1

74.p. Bokros kapott sárga lapot.
86.p. Galambos lépett ki védõink között és eltolta a labdát Rusák mellett, azonban lövését a gólvoval elõtt még szögletre tudta rúgni Szilvási.
87.p. Csonka megkapta második sárga lapját, így a játékvezetõ kiállította.

90.p. Sandal szerzett labdát a bal összekötõ helyén, majd egyet tolt rajta és gyönyörû mozdulattal a kapu bal oldalába tekert! 3-1

90.p. 3 perc a hosszabbítás.
90+3.p. Vége a mérkõzésnek.
VÉGEREDMÉNY: 3-1