GYIRMÓT FC GYÕR – ASV DRAßBURG 4-0 (0-0)

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKÕZÉS

2014.07.08. 19.30, GYÕR-GYIRMÓT, GYIRMÓT STADION, 50 NÉZÕ

GYIRMÓT FC GYÕR:

I. FÉLIDÕ: Somogyi – Nagy, Sós, Lengyel, Kovács – Fekete, Kiss, Kákonyi, Farkas – Andorka, Tóth

II. FÉLIDÕ: Deli – Hajba, Balog, Lázár, Présinger – Papp, Madarász – Cseri, Magasföldi, Beliczky – Oross

VEZETÕEDZÕ: SISA TIBOR

TUDÓSÍTÁS:

48.p. Cseri ívelt balról pontosan a középen érkezõ Orossnak, aki 6 méterrõl a kapus fölött a kapu jobb oldalába fejelt! 1-0!

60.p. Beliczky indította remekül középen Magasföldit, aki maga elé vette a labdát, majd  14 méterrõl gyönyörûen emelt a kimozduló hálóõr felett a kapuba! 2-0!

75.p. Beliczky adott jó labdát Magasföldinek, aki megtolta a játékszert, majd 13 méterrõl a kimozduló kapus mellett laposan a kapu jobb oldalába lõtt! 3-0!

82.p. A Madarász buktatásáért megítélt szabadrúgást Magasföldi végezte el 25 méterrõl. A labda a felsõ lécrõl Oross elé vágódott a labda, aki higgadtan, közelrõl a kapu közepébe lõtt! 4-0!

ÖSSZEGZÉS:

Kiegyenlítõdött mezõnyjátékkal kezdõdött a mérkõzés, de a kapu elõtt mi voltunk a veszélyesebbek, s vezettük a több támadást a küzdelmes elsõ játékrészben.

Sisa Tibor vezetõedzõnk két sornak adott 45-45 percet.

A második játékrészben végig mi irányítottunk, az osztrák csapatnak veszélyesebb lövése nem is akadt, ellentétben velünk. Nekünk több is, ezek közül 4 a kapuban kötött ki. Szép támadásokat vezettünk, megérdemelten nyertünk.

A következõ felkészülési mérkõzésre szombaton 11.00-órakor kerül sor a Budapest Honvéd otthonában.