Győr-Gyirmót, zárt kapuk mögött

GYIRMÓT: Hársfalvi – Major , Hudák , Karacs ,, Szegi – Vass Á. (Lustyik 82) – Radics M. (Varga B. 53) , Nagy P., Hajdú – Lencse (Heffler 72 ), Simon A. (Mayer Á. 82)

Vezetőedző: Csertői Aurél

DOROG: Borsos – Nyíri , Dlusztus, Belényesi,  Papp M.  (Zabari  71) – Tomás (Vígh Á. 71) – Girsik (Zugéber 65), Ryashko , Tóth B. (Nagyházi 65), Szerencsi (Szedlár 65)– Kanalos

Vezetőedző: Antal Gábor

Gólszerző: Lencse (11-esből 1-0) a 16., Tomás (11-esből 1-1) a 25., Lencse (11-esből 2-1) az 53., Varga B. (3-1) a 61. percben.

Kiállítva: Zugéber (A játékvezető megsértéséért azonnali piros lap) a 76. percben.

Vezette: Rúsz Márton (Punyi Gyula, Berényi Ákos)

Csertői Aurél: Mozgalmas mérkőzés volt. A elején önmagunkhoz képest sok hibával játszottunk, a második félidő viszon egyértelműen a miénk volt, így győzelmünk megérdemelt.

Fenyvesi László (Megbízott edző): Két véleményes büntető eldöntötte a mérkőzés három pontját. Többet vártam csapatomtól, nem lehetünk elégedettek mai teljesítményünkkel.

Percről percre:

16. perc: Simon A. harcolt ki büntetőt, amikor egy ártalmatlan szituációban Borsos húzta el a lábát az alapvonal közelében. Az ítéletvégrehajtó Lencse jobbal a bal alsó sarokba lőtt. 1-0

25. perc: Nyírit buktatta a 16-os oldalvonalánál Hajdú, ami után az asszisztense intésére a játékvezető itt is a büntetőpontra mutatott, amiből Tomás jobbal nagyerővel középre célzott, a labda az elmozduló Hársfalvi kezéről pattant a bal alsó sarokba. 1-1

54. perc: Nagy P. bal oldali szöglete után a középen fejelni szándékozó Hudákot rántotta le Belényesi, amiért ismét büntető következett, a labda mögé Lencse állt és jobbal a kapu jobb oldalába lőtt. 2-1

61. perc: Szegi bal oldali beadása után a középen érkező Varga B. 4 méterről a jobb alsó sarokba fejelt. 3-1

76. perc: Zugéber Ákos sértő szavakkal illette a játékvezetőt, ami után az asszisztens jelzése után a kiállítás sorsára jutott.

Jó tavaszi sorozatunkat szerettük volna folytatni, ami után tovább él a remény az élvonalba jutásért, így nem veszíthettünk pontot a tíz hellyel mögöttünk helyezkedő Doroggal szemben. Ennek tükrében kezdte a mérkőzést csapatunk és erőfeszítésünk Lencse büntetőből szerzett góljával eredményre is vezetett, de örömünk nem tarthatott sokáig, hiszen néhány perc elteltével a másik oldalon is hasonló ítélet, majd Lénárth révén egyenlítő gól született. Szünet után tíz percnyi játék után újra kezünkbe került az előny, amikor Lencse második büntetőjét értékesítette, majd a csereként érkező Varga B. bizonyította remek fejjátékát. Negyedórával a mérkőzés vége előtt Zuigéber Ákos gondoskodott róla, hogy csapata már ne tudjon visszajönni a meccsbe, amikor a játékvezetőt megsértve begyűjtötte a piros lapját. Második félidei játékunkkal megérdemelten tartottuk otthon a három bajnoki pontot, tovább nyújtva ezzel tavaszi veretlenségünket.