GL.: 0-1 29.p. Tóth Tibor, 0-2 32.p. Tóth Tibor, 1-2 77.p. Vólent R.
Gyirmót FC Gyõr: Rengel P., Szegi V., Horváth Cs., Széles I., Czár R., Gelencsér Gy., Szalánszky G. (54.p. Csongrádi M.), Marsó L. (46.p. Farkas Z.), Sandal D., Horváth I. R., Vólent R.
Vezetõedzõ: Szepessy László
Dunaújváros PASE: Pokorni P., Sándor T. (78.p. Vajda B.), Kis L. (78.p. Al-She R.), Kis B. (75.p. Hompót D.), Puskás G. (65.p. Szabó Zs.), Dorogi R. (61.p. Róka K.), Barna Zs. (78.p. Perjési V.), Horváth K. (56.p. Zvara D.), Szepessy R. (78.p. Csala D.), Kiss P. (64.p. Kovács B.), Tóth T. (75.p. Tariska G.)

Vezetõedzõ: Dobos Barna
0-1 29.p. Tóth Tibor kapott egy labdát Szepessytõl, és a kifutó Rengel mellett a jobb alsó sarokba lõtt.
0-2 32.p. Ismét Szepessy ugratta ki egy szép labdával Tóth Tibort, aki a kifutó Rengel felett a hálóba emelt.
1-2 77.p. Sikerült szépítenünk, miután Vólent ugrott ki a védõk közül, és lemásolva a vendégek 2. gólját, a kifutó kapus felett a hálóba emelt.
Szepessy László: “Ezen a mérkõzésen a játéklehetõség biztosítása volt azoknak a játékosoknak, akik a hétvégén kevesebbet-, vagy egyáltalán nem játszottak. A komplett Besiktas elleni kezdõ különedzést végzett a mai nap és így a fiatalok és a formálódó bajnokaspiráns megyei I-es csapat játékosai kaptak több lehetõséget. A mérkõzés elérte célját és véleményem szerint nagyon hasznos volt a mérkõzés az NB III-om meghatározó csapata ellen. Formáról még nem beszélhetünk, de már látszódik, hogy kit hova lehet pozicionálni.”