2021.07.24. 17:00 |Bágyogszováti sportpálya | Horváth Ferenc emléktorna

Gyirmót FC Győr: Ivancsics – Kiss B., Csörgő V., Széles A., Babayigit M.,- Kovács D.- Szatmári I., Vogyicska B , Ominger B., Bagó B.- Mayer Á | Vezetőedző: Polyák Gábor

ESK Győr-Ménfőcsanak: Rengel P.- Veres M., Kovács Zs., Szigeti N., Lelkes M., Federik M., Németh L., Vayer G., Faragó T., Szilágyi Sz., Sipőcz J. | Vezetőedző: Csató Sándor

Polyák Gábor és Csató Sándor értékelése a mai mérkőzés után:

Polyák Gábor: ” Az első tizenöt percben kidolgoztunk 2-3 olyan ziccert, amit szerencsével megúszott az ellenfelünk, utána ők egy szép kombináció végén rúgtak egy gólt. A második félidőben viszont már a ziccereinket kihasználva megérdemelten nyertünk.”

Csató Sándor: ” A mérkőzés nagyon jól szolgálta a felkészülését mind a két csapatnak. A jövőhéten már bajnokit játszanak, nekünk ez a harmadik hetünk volt, igazából az erőállapotunk nem olyan, amit elterveztünk, de ettől függetlenül azt gondolom, hogy az első félidőben nagyon jól néztünk ki. Voltak olyan időszakok amikor nagyon jól játszottunk, szép kontrákat vezettünk ezért nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk belőle gólt rúgni. A második félidőben nyilván kijött a jobb tudás és a frissesség.”

A mai napon lejátszotta csapatunk a bajnokság kezdete előtti utolsó felkészülési mérkőzését. A főpróbára Bágyogszováton, a Horváth Ferenc emléktorna keretei között került sor, az ellenfél pedig a Ménfőcsanak csapata volt, akik ellen 2-1 arányban nyertünk. A mérkőzést követően egy jó hangulatú, közös vacsorával zárták a napot a résztvevő csapatok.