GYIRMÓT FC GYŐR – FC AJKA
Felkészülési mérkőzés | 2019.07.17. 11:00, Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion, 100 néző
Vezeti: Görög Márió – dr. Bede Tamás, Bertalan Dávid
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK
 
GYIRMÓT FC GYŐR: Pálfi – Présinger (Zeke, az 57.), Széles (Villám az 57.), Hudák (Lipták, az 57.), Krén (Krebsz, a szünetben) – Nagy P., Vass Á. (Varga P., az 57.), Lázár  (Tóth B., a szünetben) – Heffler (Sandal, a szünetben), Szarka (Mayer, az 57.), Koltai (Kamarás, az 57. percben).
VEZETŐEDZŐ: Csertői Aurél
FC AJKA: Deczki (Horváth D., a szünetben) – Köles (Markó, a 79.), Pákai, Grögényi, Csemer (Nagy B., a szünetben), Csizmadia (Nagy E., a 62.), Kenderes, Lakat (Erdős, a 62.), Lengyel B. (Bonivárd, a szünetben), Horváth P. (Nagy I., a szünetben), Oláh L. (Major, a 62.)
VEZETŐEDZŐ: Kis Károly
Gólszerzők: 23.p. Koltai, 72.p. Kamarás
TUDÓSÍTÁS:
88.p. Egy ellentámadás végén Erdős lövését védte bravúrral Pálfi.
72.p. Kamarást ugratták ki a jobb szélen, aki őrzőjével versenyt futva kilőtte a hosszú felső sarkot. Horváth D. csak beleérni tudott, hárítani nem. 2-0
28.p. Nagy P. jobb oldali félfordulatból eleresztett, 22 méteres kapáslövése kerülte el centikkel a hosszú alsó sarkot.
23.p. Nagy P. adott az ajkai védők lábai  között parádés labdát az őrzőiről leváló Koltainak, aki balról a kifutó Deczki lábai mellett laposan kilőtte a hosszú alsó sarkot. 1-0
11.p. Nagy P. adott remek labdát a jobb összekötő helyén felfutó Koltainak, akinek 14 méteres lövését Görgényi blokkolta becsúszva.