2016 április 28. kedd 17.00 óra

Felkészülési mérkõzés – Alcufer Stadion centerpálya, 100 nézõ

Játékvezetõk: Molnár Attila (Horváth Zoltán – Bertalan Dávid)

Gólszerzõ: Madarász Márk 55. perc


Felvidéki válogatott:

Rengel Péter (Bõs) – csere: 63. perc Juhász Adaber Áron (ETO FC Gyõr) – Nagy Márk (Galánta), Szép János (DAC II), Gányovics Erik (Galánta), Németh Zsolt (DAC II) – Meszlényi Renátó (Galánta), Varga Gergõ (DAC II) – Halák Szilárd (Alsószeli), Winkler Márk (Galánta) – csere 63. perc Érsek Ádám (Nagybalog), Kalmár Lajos (Nagymegyer) – csere: 82. perc Mészáros Dávid (Alsószeli) – Harsányi Zoltán (Nyíregyháza Spartacus FC)

Vezetõedzõ: Molnár László

Gyirmót FC Gyõr :

Nagy Sándor – Achim Sebastian Zoltán, Mijusko Bojovic, Anto Radeljic, Tamás Krisztián – Kiss Máté, Simon Ádám – Bori Gábor, Simon András, Olaksij Antonov – Bebeto

Vezetõedzõ: Urbányi István

A vendégek, tiszta fehérszerelésben léptek pályára, a Gyirmót FC Gyõr pedig a sötétkék mezt, nadrágotés sportszárat viselte. Az ezekben a felszerelésekben játszó labdarúgók, azelsõ félidõben jórészt a Felvidéki válogatott térfelén tartózkodtak. A vendégekugyanis nagyon megszervezték a csapatuk védekezését és ennek, nem nagyontalálta az ellenszerét a Gyirmót FC Gyõr. Az elsõ félórában, csak meddõgyirmóti mezõnyfölényrõl lehetett beszámolni. A 32. percben, a legaktívabb gyirmóti játékos, Antonov lépett ki középenés a késve becsúszó, Gányovics a tizenhatoson belül buktatta. A sértett rúgta abüntetõt, de a vendégek csapatkapitánya, Rengel Péter kapus hárította a jobbsarok felé tartó lövését. Az utolsó percekben, Kiss Métának volt még egyígéretes távoli lövése, amelyet szintén hatástalanított Rengel. Így tehát azelsõ félidõ nem hozott gólt, pedig a csapatunk számára fontos lett volna egykis sikerélmény, a szombat fontos bajnoki elõtt.

A második játékrészben a következõGyirmót FC Gyõr csapat szerepelt:

Rusák Edvárd – Szegi Vince, KristianKolcak, Présinger Ádám (Lengyel Dániel 70. perc), Aranyos Mózes – Veres Szilárd(Szalánszki Gergõ 70. perc), Paku Roland – Borkai Ádám, Madarász Márk, IrmesDávid (Farkas Zoltán 70. perc) – Kovács Zsolt

Élénken kezdõdött a második félidõ,hiszen alig egy perc játék után, Madarász lövését nagy bravúrral tolta a felsõkapufára Rengel kapus. A nagy elánnal kezdõ, fiatal gyirmóti csapat az 55.percben meg is szerezte a vezetést. Egy jobb oldali beadás után, Kovács Zsoltfejesét még nagy bravúrral kiütötte Rengel, de a kipattanó labdát Madarászközelrõl a kapuba rúgta (1 – 0). A folytatásban is a mi csapatunk dominált, de60. percben, a nagymegyeri Kalmár Lajos is komoly helyzetbe került.Kiegyenlítettebb lett a játék, mert a vendégcsapat is többet kezdeményezett ésbátrabban merészkedett elõre. Elsõsorban, Farkas Zoltán közremûködésével, voltnéhány beadásunk és lövésünk, de újabb találat nem született. Ekkor már a Felvidékiválogatott is nyílt játékot játszott és nagyon dicséretes hajrát nyitott. Azpedig egyértelmû, hogy végül is, a számukra marad igazán emlékezetes ez amérkõzés.