GYIRMÓT FC GYÕR – GYÕRSZEMERE KSK 5-0 (3-0)

GYIRMÓT, 100 NÉZÕ

VEZETTE: Végh Miklós, Nagy Zoltán, Istenes Gyula

GYIRMÓT FC GYÕR: Deli Z. (Kolozsvári M. szünetben), Hajba T. (Csizmadia Cs. 60.p.), Balog Z., dr. Kardos N. (Gévay Zs. 60.p.), Nagy G. (Varga L 60.p.), Lázár P. (Molnár B. 60.p.), Fitos L., Erõs G. (Magasföldi J. 60.p.), Horváth R. (Cseri T. 60.p.), Ferenczi I. (Oross M. 60.p.), Tóth N. (Laki B. szünetben)

Vezetõedzõ: Csank János

GYÕRSZEMERE SK: Kolozsvári M. (Deli Z. szünetben), Nagy Gergõ, Baracskai D., Fajkusz L., Töltösi A., Lappints Á., Pápai P., Klement B., Germán F., Herold Sz., Nyáki Á.

Cserék: Puglits G., Máj Á.

Vezetõedzõ: Germán Ferenc

1-0 15.p. Ferenczi passzolt Erõsnek, akit buktattak a 16-oson belül, 11-es! A büntetõt Ferenczi magabiztosan vágta a jobb alsó sarokba.

2-0 32.p. Fitos egy szenzációs csellel csapta be védõjét a jobb oldalon a vonal mellett, majd Tóth fejére varázsolta a labdát, aki 7 méterrõl a bal felsõ sarokba fejelt.

3-0 45.p. Horváth bal oldali beadását Ferenczi fejelte a bal felsõ sarokba.

4-0 50.p. Lakit buktatták a vendég védõk 17 méteren. A szabadrúgást Erõs mesterien tekerte a jobb felsõ sarokba.

5-0 74.p. Cseri ment el a bal oldalon, és beadását a kifutó kapus elõl Oross csúsztatta a hálóba.

Csank János vezetõedzõ: Jó kis mérkõzést játszottunk, jó idõben, jól elõkészített és fellocsolt pályán, amitõl gyorsabb lett a játékunk. Ellenfelünk komoly csapat volt, szerintem jó NB III-as alakulat lehetne belõlük egy-két játékos erõsítéssel. A célnak megfelelt a mérkõzés, volt a többet, volt aki kevesebbet játszott, hiszen a szerdai mérkõzésünkön többen végig játszották a találkozót, és volt aki nem is játszott. Most a frissítési szakaszban vagyunk, és ezért kellett ezt a mérkõzést játszani, hiszen a jövõ héten már komoly mérkõzés vár ránk Tatabányán. Ez a mérkõzés – edzés jó ellenfél ellen jó gyakorlás volt.

JÓ ELLENFÉL, JÓ IDÕJÁRÁS, JÓ PÁLYA = JÓ MÉRKÕZÉS

Kissé enyhült a nagy meleg, így jó iramú találkozót láthattak a kilátogató nézõk. Az egyértelmû volt, hogy az alacsonyabb osztályú ellenfelünk inkább védekezni fog, így nekünk ma a támadás gyakorlása volt a fõ feladat. A vendégek – és ezt tudtuk elõre – jó csapattal érkeztek, és bizony megnehezítették dolgunkat. Jól játszottunk a helyzetek megvoltak, de sok gólt ma nem tudtunk lõni, mivel vagy kihagytuk a ziccereket, vagy a mai mérkõzésre “kölcsönbe” adott kapusaink állták útját a hálóba tartó labdáknak.

Összességében elmondhatjuk, hogy csapatunk ma már lényegesen frissebben mozgott az elmúlt heti mérkõzéseken tapasztaltakkal szemben, és ha a játék iramát növelni tudjuk, valamint a helyzeteket jobb százalékban sikerül kihasználnunk, akkor szép perceket szerezhetünk szurkolóinknak a jövõben.

Folytatás szombaton 18.00-órától Károlyházán, ahol egy bemutató mérkõzésen lép fel csapatunk. A jövõ héten pedig szerdán a Maláj válogatott ellen fejezzük be a felkészülést.