BKV Elõre:

Horváth G. – Lanczkor, Kálmán(Ferkó 12. perc), Miklósvári, Csikortás – Molnár S., Banai – Huller, Csepregi,Sánta (Szabó L. 81. perc) – Balogh B. (Csanálosi 46. perc)

Vezetõedzõ: Batári Csaba

 

Gyirmót FC Gyõr II:

Rengel – Horváth Cs., Tiba, SzélesI., Papp – Tóth L., Csongrádi – Dávid L. (Nagy B. 43. perc), Jano (Horváth D.77. perc), Kõris (Kovács – Galavics 86. perc) – Vörösbaranyi

Vezetõedzõ: Nagy László

 

Nagyon indiszponáltan kezdte amérkõzést a Gyirmót második csapata, hiszen már a negyedik percben gólt kapott.Egy jobb oldali szöglet után, az elõrehúzódó belsõ védõ, Miklósvári fejeltközelrõl a hálóba (0 – 1). Ezután is támadásban maradt a vendég csapat, amelysokkal jobban alkalmazkodott a sáros, vizes pályához. Több helyzetet iskialakítottak és a 22. percben, növelték is az elõnyüket. Akkor egy bal oldalibeadás találta meg a hosszú oldalon Balogh Bencét, aki közelrõl lõtt a hálóba(0 – 2). A Gyirmót FC Gyõr II. megpróbált szépíteni, elõbb Dávid Leventepróbálkozott egy lövéssel, majd Kõrisnek volt egy ígéretes lehetõsége. A félidõutolsó perceiben, néhány sárga lapot érõ belemenés borzolta a kedélyeket,miközben az eredmény már nem változott.

A fordulás után, a BKV Elõre elsõsorbanarra figyelt, hogy megõrizze a két gólos elõnyét. A vendégek tehát nem igazánakartak látványosan futballozni, a Gyirmót II. játékosai, pedig nem nagyontudtak. Erre igaz részben mentség, hogy viharos és teljesen kiszámíthatatlanszélviharban folytatódott a találkozó. Néhány kisebb helyzetik eljutott acsapatunk, de többre nem futotta az erejükbõl a szívósan védekezõ ellenféllel,és az idõjárási elemekkel vívott harcban. Ilyen körülmények között döntõjelentõsége volt annak, hogy a vendégek végig elõnyben futballoztak és ezértmegérdemelten vitték el a három bajnoki pontot Gyirmótról.

 

Batári Csaba vezetõedzõ értékelése:

Az elsõ húsz perc, gólra törõjátékával, tulajdonképpen eldöntöttük ezt a bajnoki mérkõzést. Természetesenörülünk is ennek, hiszen sérülés miatt, kétszer is cserélni kényszerültünk.Rettenetes idõjárási viszonyok között játszottunk, amelyekhez nem volt könnyûalkalmazkodni.

 

Nagy László vezetõedzõ értékelése:

A mérkõzés elején, súlyosfigyelmetlenségek miatt, nagyon hamar két gólos hátrányba kerültünk. Igazábólfél óra elteltével, találtunk vissza a mérkõzésbe és a második játékrészben mármi irányítottunk. Ekkor sokat dolgoztunk az egyenlítésért és jobban isfutballoztunk. Az viszont a mi külön balszerencsénk, hogy ebben az idõszakban,az idõjárás alkalmatlan volt a minõségi játékra.