Győr-Gyirmót: zártkapus mérkőzés

Játékvezető: Baán Attila ( Vöcsei László, Jánosi Lajos )

 

GYIRMÓT: Ivancsics – Kiss B.(Kovács O. 63), Reizer D., Széles A., Babayigit – Béli (Görcs 76)– Mayer Á.(Mayer M. sz.), Orbán, Somogyi-Bakos (Gál 63), Bagó  – Fekete T.(Hécz 77)

Vezetőedző: Polyák Gábor

 

CSORNA: Soós – Szamosi, Kovács G., Papp R., Füleki – Visy D.(Tarcsay 86) – Nagy L. (Szalai A.. sz.), Kerékgyártó (Kövecses D. 85), Balogh Á., Visy B. (Németh B. sz.) – Böcskei Zs.(Bősze 84)

Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

 

Gólszerző: Mayer Á. (1-0) a 10., Bagó B.(2-0) a 36., Böcskei (2-1) az 52., Visy D. (2-2) a 63., Visy D. (2-3) a 64., Böcskei (2-4) a 75., Böcskei (11-esből 2-5) a 80. percben

Kiállítva. Ivancsics P. a 80. percben.

 

10. perc: Jobb oldali hazai támadást követően a bizonytalankodó vendégvédők között  Mayer Ádám elé került a labda, ő pedig 5 méterrről a kapu bal oldalába lőtt. (1-0)

36. perc: Somogyi-Bakos Bence jobbról az érkező Bagó Bálint elé játszott, aki egy csellel befelé húzott, majd 14 méterről ballal a kapu jobb oldalába lőtt (2-0).

52. perc: Szamosi Tamás bal oldali beadása után Böcskei a védőket megelőzve 5 méterről a bal alsó sarokba fejelt (2-1).

63. perc: Kerékgyártó bal oldali szabadrúgása után a középen lendületből érkező Visy Dániel 6 méterről a kapu jobb oldalába helyezett (2-2).

64. perc: Kerékgyártó jobb oldali beadása után Visy Dániel 5 méterről a kapu jobb oldalába fejelt (2-3).

75. perc: Szamosi jobb oldali beadása után Böcskei 6 méterről jobbal a kapu jobb oldalába helyezett (2-4).

80. perc: Iváncsics Péter ütközött az őt támadó Szalai Attilával, ami után kiejtette a labdát, majd lerántotta a csornai támadót, a játékvezető azonban nem kapustámadásnak ítélte meg az esetet, így büntetőt adott, amiből Böcskei Zsolt jobbal a kapu bal oldalába lőtt (2-5).

 

A Duna Takarék Megyei I. osztály 23. fordulójában az esélyesebbnek titulált Csorna gárdáját fogadtuk a Gyirmóti Sportcentrumban, de udvariatlan vendéglátóként az első félidőben adódó helyzeteinkből kétszer is sikerült bevennünk vendégeink kapuját. Szünet után azonban egy teljesen más Csorna jött ki a pályára, ekkor már könyörtelenül kihasználták támadói a hibáinkat és megfordították a mérkőzés eredményét, így két ellentétes félidőt követően megérdemelten vitték el a bajnoki pontokat.

 

Polyák Gábor: Szünet utáni gyengébb támadójátékunknak és a pontrúgások utáni figyelmetlenségeinknek köszönhetően megérdemelten nyertek a vendégek.

Ozoróczi Gábor: Nyolc nap alatt negyedik tétmérkőzésünket játszottuk, ezért és a mostani győzelmünkért is nagy gratuláció jár csapatunknak.