GYIRMÓT FC GYŐR II – GYŐRSZENTIVÁN 0-0

Győr-Gyirmót: 75 néző

Játékvezető: Baán Attila (Nagy Alex, Takács Norbert)

GYIRMÓT: Kalmár T. – Kovács O., Reizer D.(Gergely N. 83), Széles A., Babayigit M. – Nagy K.(Lampert 77) – Bagó, Kovács B.(Hécz 69), Somogyi-Bakos – Fekete T.(Gál M. 56), Mayer M.

Vezetőedző: Polyák Gábor

GYŐRSZENTIVÁN: Szabó K. – Kálmán M.(Hajnal K. 85), Kapuváry, Litresics, Keszei, Hanicz (Hajnal P. 79)– Szabó P. – Vadász M., Bieder T., Stefanits – Takács P.

Vezetőedző: Zsédely Attila

A Győr-Moson-Sopron Megyei I. osztály 27. fordulójában fogadtuk a 15. helyen álló, kiesés ellen küzdő Győrszentiván együttesét, akik kimondva azzal a céllal érkeztek a Gyirmóti Sportcentrumba, hogy meglepetést okozva pontot, vagy pontokat szereznek, ami után elkerülhetnek a veszélyes zónából. A találkozó elejétől azonban csapatunk ragadta magához az irányítást és szűk tíz perc elteltével meg is szerezhettük volna a vezetést, amikor Mayer Máté erőszakosan szerzett labdát középen, pontosan játszott balra Kovács Bálint elé, akinek lapos beadása után Fekete Tamás centiméterekkel késett le a labdáról. Negyed órai játék után Kovács Bálint a vendégvédők fölött átemelve a labdát remekül tálalt Mayer Máté elé, aki nagy helyzetből ballal 12 méterről a léc fölé lőtt. Újabb tíz perc múlva egy bal oldali szabadrúgásból Bagó Bálint élesen lőtt a kapu elé, a lendületből érkező Fekete Tamás pedig 5 méterről a kapu fölé lőtt. A játékrész vége felé ismét Bagó veszélyeztetett a bal oldalról, amikor a kapujából kimozduló Szabó Konrád mellett vette célba a rövid sarkot, de a vendégek hálóőre nagy bravúrral hárítani tudott. A kék-fehérek ritkán tudtak eljutni kapunk előteréig, mi viszont nem tudtuk kihasználni az adódó lehetőségeinket.  

Szünet utáni első lehetőség a vendégek előtt adódott, de az ifjú éveiben Gyirmóton pallérozódó Bieder Tamás bal oldali szabadrúgásból a jobb felső sarok fölé lőtt. Válaszként Mayer Máté buktatásáért megítélt szabadrúgásból Bagó Bálint próbálkozhatott középről, 20 méterről, de jobbal a kapu fölé lőtt. Egyórai játék után a rutinos Keszei János lőtt szabadrúgásból a jobb oldalról, de a rövidsarokba tartó labdát Kalmár Tamás bravúrral hárította. Negyedórával a rendes játékidő vége előtt ismét Mayer Máté lőtt ballal 20 méterről, de Szabó Konrád bravúrral hárított, míg az ellentámadásnál Szabó Péter 18 méteres lapos lövése után a labda centiméterekkel a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret. Mindkét játékrészben több helyzetet dolgoztak ki játékosaink, de sajnos a befejezésekbe rendre hiba csúszott, így értékes pontokat veszítettünk a kiesés ellen menekülő vendégeinkkel szemben.

Polyák Gábor: Megvoltak a helyzeteink a győzelemre, de fiataljaink nem elég érettek az ilyen szituációkban, ezért meg kellett elégednünk a döntetlennel.

Zsédely Attila: Sok hiányzónk volt a mérkőzésen, ezért elégedettnek kell lennünk a döntetlennel, amiért így is keményen meg kellett dolgoznunk.