2021.07.14 18.00 | Gyirmót, Alcufer Stadion | Felkészülési mérkőzés

Játékvezetők: Herm László – Takács Norbert, Horváth Richárd

Gyirmót FC Győr II.: Ivancsics – Varga M.,Gergely N., Széles A., Sike – Béli, Bagó, Ominger, Mayer M., Éri –Mayer Á

Koroncó KSSZE : Kiss – Nagy B.,Molnár M., Lampert K., Kalcsó G., Bodó, Németh Á., Vörös-Torma M., Bencze D.,Venczel Z., Herold Sz.

Az irányítást megragadva kezdtünk, domináltunk a mérkőzés kezdetétől. Az ötödik percben góllá érett fölényünk: Béli beadására Éri érkezett és rúgta a labdát a vendég kapuba. Csapatunk nem vett vissza a lendületből, és sorra dolgozta ki helyzeteit, de nem tudtuk növelni előnyünket. A vendég csapat a hibáinkból alakított ki helyzeteket, de kapunk kevésbé volt veszélyben. A mérkőzés huszadik percében Vörös-Torma szabálytalan belépőjét követően Ominger helyére Somogyi-Bakos érkezett. A harminchetedik percben Széles András buktatta Vencze Z.-t ,a játékvezető pedig a 11 pontra mutat. A büntetőt Ivancsics Péter hárította. A félidő hátralévő részében mezőnyjáték folyt, így csapatunk 1-0 vezetéssel vonult pihenőre.

A második félidőt ugyanúgy folytatta csapatunk ahogy abba hagyta. Sorban alakítottuk ki helyzeteket, amelyet követően gyors két góllal növeltük előnyünket. A magabiztos vezetés után a játék a vendég csapat térfelén zajlott, de sajnos nagyobb helyzet kialakítása nem sikerült. A mérkőzés 89.percében Bagó tört kapura, lövését a kapus hárítani tudta, de a ki pattanónál tehetetlen volt ezzel a góllal kialakult a végeredmény. Együttesünk magabiztos 4-0-ás győzelemmel  zárta a mérkőzést.