Gyirmót FC Gyõr II:

Rengel – Nagy B., Tiba, Széles I., Horváth R. (Horváth D.66. perc) – Csongrádi, Gál I. (Tóth L. 46. perc) – Farkas Z., Sandal (Gelencsér59. perc), Németh Zs. – Kovács Zs. P.

Vezetõedzõ: Nagy László

Videoton FC II:

Hársfalvi – Tarnóczi, Mocsi, Tóth B., Lencsés – Réti, TakácsM (Varjas 74. perc) – Lõrincz, Hadzic E. (Burka 80. perc), Lassú – Szalai T.(Solomun 63. perc)

Vezetõedzõ: Tímár Krisztián

Sárga lap: Csongrádi 53. perc, Kovács Zs. P. 53. perc,Farkas Z. 77. perc / Lõrincz 29. perc, Tarnóczi 35. perc, Tóth B. 59. perc   

 

A 19. percben egy jobb oldali támadás után, elõbb LõrinczAttila lõtt kapura, de ez a lövés lepattant a védõinkrõl. Elvir Hadzicismételt, de az õ lapos lövése is elkerülte volna a kapunk jobb oldalát. A kapuelõtt álló Lassú Zsombort azonban pontosan így találta meg a labda ésközéppályás ügyesen a kapunkba sarkalt. 0 – 1

Az elsõ félidõben egy nagyon koncentráltan futballozó éstámadó szellemben pályára lépõ Videoton FC II. lépett pályára. A mi csapatunkpedig, a kontra játékra rendezkedett be, de az elsõ húsz percben nagyon kevéstámadást tudott végig vinni. A szerencsés körülmények között született vendéggól után, a Gyirmót II. ritmust váltott és támadóbb szellemben futballozott. FarkasZoltán, Sandal Dominik és Horváth Roland is ígéretes helyzetbe került, de azegyenlítés elmaradt. A félidõ utolsó perceiben így ismét a Videoton FC II.vette át az irányítást.

62. perc: Egy nagyon pontos jobb oldali székesfehérvári támadásfutott végig a pályán. Elvir Hadzic indította a szélen felfutó Lõrinczet, akipontosan ívelt középre. Ott, Szalai Tamás érkezett és nyolc méterrõl, magasrafelugorva a kapunk bal felsõ sarokba fejelt. 0 – 2

A szünet után nyílt volt a játék és ennek az idõjárás iskedvezett, hiszen jelentõsen enyhült a kánikula. Farkas Zoltán és Kovács ZsoltPéter is egyenlíthetett volna, de a gólhelyzeteik kimaradtak. A Videoton FC II.a saját térfelére húzódott és most a fehérváriak rendezkedtek be a kontratámadásokra. Egy ilyen támadást sikerült is góllal befejezniük és a két góloselõnyük birtokában már nagyon magabiztosan a hátralévõ idõben. Tíz perccel amérkõzés vége elõtt, Kovács Zsolt Péter igaz szépíthetett volna, de egy a kapusHársfalviról kipattanó labdát, közvetlen közelrõl nem tudott a hálóba rúgni. Azutolsó percekben, Gelencsérnek sem sikerült, néhány lépésrõl a kapuba fejelnieés a vendég csapat játékosai is kihagytak néhány ordító gólhelyzetet. Így a mérkõzés összképe alapján, a kevesebb hibával játszó éspontosabban futballozó Videoton FC II. megérdemelte nyerte meg ezt a bajnokitalálkozót.

Tímár Krisztián vezetõedzõ értékelése:

Egy szoros mérkõzést játszottunk, amelyen megérdemeltgyõzelmet arattunk. Két támadásunkat be tudtuk fejezni góllal és én úgy láttam,hogy erõvel is jobban bírtuk ezt a találkozót. A mérkõzés legvégén azonban alétszámfölényes gólhelyzeteinknél nem figyeltünk eléggé és ezen a jövõbenjavítanunk kell.   

Nagy László vezetõedzõ értékelése:

Két elkerülhetõ gólt kaptunk és ezekre nem tudtunkválaszolni, pedig mindkét félidõben megvoltak erre a lehetõségeink. Aztgondolom, hogy ha ki tudjuk használni ezeket a helyzeteinket, akkor ez egydöntetlenre végzõdõ találkozó lehetett volna. Én ugyanis a mérkõzés után is aztmondom, hogy két közel egyforma képességû csapta játszott most egymással. Amérkõzés legvégén viszont már kockáztatnunk kellett és el kell ismerni, hogyakkor már több gólt is kaphattunk volna.