Igazi rangadóra volt kilátás a gyirmótiAlcufer Stadionban, ahol mint mi az éllovasok fogadtuk az egyik üldözõnket, a Kaposvári Rákóczit. Már az elsõ negyed órában két helyzetet is elpuskáztunk, amikor elõször Szarka Ákos elõkészítését követõen Kontár Zoltán lõtta jobb felsõ sarok fölé, majd tíz perc múlva Nagy Patrik bal oldaliszabadrúgása után Marek Strestik csúsztatott, de a bal alsó sarokra tartó labdátPogacsics Krisztián bravúrral tolta szögletre. Fél óra elteltével óriásihelyzet adódott a vendégek elõtt, de Szakály Attila 12 méterrõl középrõlcsúnyán a kapu fölé lõtt.

Az elsõ játékrész végén megszerezte – mint késõbbkiderült – a gyõztes gólt a vendég Kaposvár, amikor Beliczky elõl a menteniszándékozó Lázár Patrik saját kapujába pöckölte a labda. Szünet után továbbrais gyirmóti lehetõségek adódtak, de a támadóik a döntõ pillanatbanrendre rossz megoldást választottak, vagy pedig a kitûnõ napot kifogó PogacsicsKrisztián hiúsította meg gólszerzési törekvéseinket. Az utolsó tíz perc ismétnagy vendég lehetõséggel indult, amikor Varga Péter kiállítását követõenBeliczky Gergõ növelhette volna csapata elõnyét, de a büntetõnél Rusák Edvárd nagybravúrral meccsben tartotta csapatunkat. Az utolsó percekben Heffler Norbert törtkapura bal oldalról, de két szép cselt követõen Vachtler Csaba buktatta õt, ajogosnak tûnõ büntetõ helyett azonban a támadónk kapott sárga lapot.

Szerencsétlen napokon vagyunk túl, hiszenimmár második mérkõzésünket veszítettük el öngóllal, s így búcsúznunk kellett az elõkelõ elsõ helytõl is, mivel a Zalaegerszeg nyert Siófok ellen.

2018.12.09. 15.30 óra, Gyõr-Gyirmót, ALCUFER Stadion