Győr-Gyirmót: 100 néző

Játékvezető: Csirke Rudolf (Horváth Richárd, dr. Herke Zoltán)

 

GYIRMÓT: Kalmár T. – Kiss B., Reizer D., Széles I. Babayigit (Lampert 68.) – Nagy K. (Béli 46.) – Vogyicska (Lustyik 46.), Szatmári (Somogyi-Bakos 46.), Bagó – Mayer M.(Fekete T. 78.), Mayer Á.

Vezetőedző: Polyák Gábor

KAPUVÁR: Giczi – Simon M. (Böcskör Gy. 68.), Kelemen D., Csigó, Bognár-Barzsó – Horváth P. – Árki, Győrvári, Czanik, Tar P. – Szakács M.

Vezetőedző: Mayer János

 

Gólszerző: Vogyicska (11-esből 1-0) 37., Tar P. (1-1) 39., Lustyik L. (2-1) az 55., Bagó B. (3-1) a 67., Tar P. (3-2) 80., Czanik a 91. percben.

 

A Győr-Moson-Sopron megyei I. osztály 20. fordulójára kisorsolt elmaradt mérkőzésen fogadtuk a Kapuvár SE csapatát a Gyirmóti Sportcentrumban. Kisebb puhatolózást követően az első negyedórát követően Mayer Ádám remek ütemű labdával hozta helyzetbe éktársát Mayer Mátét, de ő ballal 16 méterről  a bal alsóó sarok mellé lőtt. A z ellentámadásnál Tar Péter válaszolhatott volna, de ekkor még Kalmár Tamás bravúrral tolta szögletre a labdát. A játékrész vége felé gyors gólváltást láthattunk, amikor Kelemen Dávid buktatta a büntető területen belül Mayer Ádámot, a megítélt büntetőből Vogyicska Bálint jobbal a kapu bal oldalába helyezve előnyhöz juttatta csapatát (1-0), majd kettő perc elteltével Tar Péter tört előre a bal oldalon, majd 12 méterről a bal alsó sarokba lőtt (1-1).  A szünet utáni percekben Czanik Károly veszélyeztetett bal oldali szabadrúgásból,, de a jobb felső sarokra tartó labdát Kalmár Tamás nagy bravúrral tolta szögletre, majd Szakács Marcell lőtt közelről a hálóba, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot. Szűk egy óra elteltével Bagó Bálint és Lustyik Levente összjátéka után utóbbi mesterien lőtte ki a bal alsó sarkot (2-1). A játékrész derekán Bagó Bálint remek egyéni akciót követően a félpályától indulva tötr előre középen, majd Giczi Balázst is kicselezve az üres kapuba helyezett (3-1). Tíz perccel a rendes játékidő vége előtt Czanik Károly jobb oldali keresztlabdája után ismét Tar Péter volt eredményes, aki 8 méterről ballal kapásból lőtt a jobb alsó sarokba (3-2). Az utolsó pillanatokban a vendégek próbálták fokozni tempójukat, előbb Győrvári Bence lőtt 15 méterről, ekkor még Kalmár Tamás bravúrral védett, a hosszabbítás pillanataiban azonban már ő is tehetetlen volt, amikor Czanik Károly lőtt a 8 méterről a jobb oldalról a jobb alsó sarokba (3-3).

Kiegyenlített első félidőt követően szünet után jól kezdett csapatunk és már kettő góllal is előnybe került, de néhány figyelmetlenség elég volt, hogy a végén belelkesedő vendégek visszajöjjenek a mérkőzésbe és értékes ponttal távozhassanak.

 

Polyák Gábor: Ismét egy megnyert meccsen veszítettünk kettő pontot.

Mayer János: Sok sikert kívánok a Gyirmótnak a hétvégi sorsdöntő mérkőzésre.