JÓL SIKERÜLT A FÕPRÓBA

Ma este játszotta csapatunk utolsó felkészülési mérkõzését a szombati bajnoki rajt elõtt. Ellenfelünk ezúttal az NB III-as Komárom csapata volt, akik meglepõen jól, szervezetten játszottak, megnehezítve a dolgunkat. A végére azonban kijött a két csapat közti különbség, így ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Részletek:

GYIRMÓT FC GYÕR – KOMÁROM SE 7-1(3-0)

GYIRMÓT FC GYÕR: Holczer Á., Hajba T., Csizmadia Cs., Gévay Zs., Nagy G., Erõs G., Regedei Cs., Lázár P., Fitos L., Magasföldi J., Cseri T.

Cserék: Deli Z., Kolozsvári M., Tölgyesi V., Oross M., Varga L., Guttyán F.,

Vezetõedzõ: Csank János

KOMÁROM VSE: Horváth D., Nagy Z., Csonka P., Tóth Á., Simigla A., Szabó M., Vígh L., Bán R., Gulyás T., Agg N., Tózsér Gy.

Cserék: Szabó A., Pekler B., Antalovics Á., Dávid R.

Vezetõedzõ: Machata János

1-0 29.p. Erõs jobb oldali szabadrúgását Magasföldi fejelte a jobb alsó sarokba.

2-0 36.p. Magasföldi cselezett be a 16-oson belülre, majd Cseri elé passzolt, aki egybõl lõtt. Lövését a vendégek kapusa bravúrral kiütötte Fitos elé, aki éles szögbõl a kapuba talált.

3-0 38.p. Bal oldali szögletet ívelt be Cseri, Magasföldi belecsúsztatott a labdába, ami így átszállt a jobb oldalra. Itt Gévay mentette meg a labdát majd Csizmadiának passzolt, aki egybõl középre ívelt Nagy Gábornak, aki 11 méterrõl a hálóba fejelt.

4-0 51.p. Fitos ment el a jobb oldalon, aki beadott középre, itt Oross szépen átlépte a labdát, mellyel 2 védõt is becsapott. A labda Erõs elé került, aki 5 méterrõl lõtt a hálóba.

4-1 59.p. Simigla gurított vissza az alapvonalról Gulyásnak, aki a 11-es pontról a bal felsõ sarokba lõtt.

5-1 62.p. Magasföldi 17 méterrõl, középrõl, szabadrúgásból lõtt a bal alsó sarokba.

6-1 76.p. Guttyán kényszerítõzött Orossal, és a visszakapott labdát a bal oldalról, éles szögbõl rúgta a bal alsó sarokba.

7-1 84.p. Erõs ugratta ki egy szép labdával Fitost, aki a kifutó kapus felett a hálóba emelt.

A mai napon fontos volt, hogy szokjuk a mûfüves pályát, hiszen szombaton, Szigetszentmiklóson is mûfüvön lépünk pályára. Ellenfelünk nem ijedt meg tõlünk, és bátor játékkal rukkolt ki.

Végig a mérkõzés folyamán nagy iramot diktáltunk, és az egyik kérdés az volt, hogy ellenfelünk meddig bírja a tempót.

Ma viszonylag késõn szereztünk vezetést, melyet háromra növeltünk a szünetig. A második félidõben tovább hajtottuk ellenfelünket, akik lassan fáradva, kapták a gólokat.

Fontos kiemelni, hogy a mai napon jól játszott a csapat a mérkõzés teljes idõtartamában. Sokat passzoltak játékosaink, és sok helyzetet alakítottunk ki. A helyzetek alapján a csapatban maradt még 3-4 gól.

Reméljük azonban, hogy a gólok csak szombatig “ragadtak” be a lábakba, és a bajnokin már kijönne.

Ha ilyen mentalitásban és szellemben lépünk pályára szombaton, nem lehet gond!