GYIRMÓT FC GYÕR – MONORI SE 8-0 (2-0)

Felkészülési mérkõzés

Gyõr-Gyirmót, Gyirmót stadion, 50 nézõ

2015.01.28. 19.00-óra

JÁTÉKVEZETÕK: Péter Gábor – Bõhm Ármin, Pálfy Éva

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

GYIRMÓT FC GYÕR: 1. FÉLIDÕ: Deli Z., Kovács G., Szegi V., Fejes J., Lengyel D. (Tóth N. – 30.p.), Molnár M., Varga R., Bohner R. (Kákonyi – 36.p.), Lázár P., Kiss M., Paku R., Kovács Zs.  2. FÉLIDÕ: Kalmár A., Nagy S., Beliczky G., Présinger Á., Kákonyi D., Oross M. (Andorka P. – 69.p.), Papp K., Cseri T., Graszl K., Magasföldi J., Balog Z., Csemer Gy.

VEZETÕEDZÕ: Sisa Tibor

MONORI SE:
Terpák A., Virágh B., Mészáros A., Villányi G., Petrezslyem T., Csepregi R., Horváth D., Benke B., Wágner R., Háda Z., Petric. CSERÉK: Csõke I., Tóth Á., Végei N., Üres-Farkas B.

VEZETÕEDZÕ: Tóth Mihály

TUDÓSÍTÁS:

12.p. Molnár tett jobbról a középen érkezõ Paku elé, aki a bal összekötõ helyén érkezõ Szegi elé készített. A fiatal támadónk pedig a kimozduló kapus mellett a hosszú felsõ sarokba lõtt! 1-0!

36.p. Molnár szerzett labdát, majd tett a középen érkezõ Kovács elé, aki 14 méterrõl a kifutó kapus hasa alatta a kapuba lõtt! 2-0!

FÉLIDÕ: 2-0

50.p. A Cseri buktatásáért megítélt szabadrúgást Magasföldi lõtte a 16-os vonaláról a jobb felsõ sarokba! 3-0!

51.p. Beliczky ugratta ki Orosst. Csatárunk elhúzta a labdát a kifutó kapus mellett, majd remekül tálalt a középen érkezõ Cseri elé, aki 4 méterrõl az üres kapuba gurította a labdát! 4-0!

70.p. Oross kapott jó labdát, amit átvett, s egy pattanás után a jobb felsõbe helyezett! 5-0!

73.p. Cseri adott Andorkának, aki egy lövõcsel után tette tovább a játékszert Beliczkynek, aki a kimozduló hálóõr mellett az üres kapuba gurított! 6-0!

75.p. Magasföldi 19 méteres, nagyon erõs lövését mentették szögletre a vendégek. Présinger sarokrúgása után Graszl emelkedett a legmagasabbra, s fejelt a jobb felsõbe! 7-0!

80.p. Egy kipattanó labdára csapott le Cseri, s lõtte azt közelrõl a kapus fölött a kapuba! 8-0!

ÖSSZEGZÉS:

Ugyan az elsõ félidõben még jól tartotta magát alacsonyabb osztályú ellenfelünk, amit mutat a félidei 2-0-s eredmény is. Azonban ekkor is végig mi uraltuk a játékot. Már az 5. percben nagy helyzetbe kerültünk, akkor a Molnár – Szegi – Kovács összjáték végén utóbbi 13 méterrõl valamivel a kapu fölé lõtt. Majd a 12. percben már sikerült betalálni is.

Ezt követõen is sorra adódtak elõttünk a lehetõségek, Kovács próbálkozását a 18. percben védte a kapus, ahogy kicsivel késõbb Molnár finom cselek után eleresztett lövését is. Majd két veszélyes beadást nem sikerült gólra váltanunk.

A 29. percben volt az elsõ, igazán veszélyes monori támadás, de azt Deli hatástalanította, s az ellentámadásból már mi veszélyeztettünk, igaz eredménytelenül. Majd Fejes – Tóth – Paku összjáték után utóbbi lövését blokkolták a védõk.

A 36. percben aztán megdupláztuk elõnyünket. Kicsivel késõbb Fejes passzából Kovács próbálta akrobatikus mozdulattal gólt elérni.

A második félidõ legelején Beliczky lövését még bravúrral, lábbal mentette Trepák, de az 50. és az 51. percben már õ is tehetetlen volt.

Az 55. percben egy ellentámadással kísérleteztek a vendégek, Villányi ugratta ki Wágnert, de Kalmár remekül mozdult ki kapujából, és a 16-oson kívül mellel hárított. 3 per múlva már mi veszélyeztettünk Nagy jobb oldali beadását Présinger engedte el át középen Magasföldinek, ezzel a védõket megzavarva. Jelenlegi házi gólkirályuk pedig egy átvétel után ballal centikkel lõtt a jobb kapufa mellé.

3 perc múlva Oross beadásából kísérletezett Magasföldi, centik hiányoztak akkor is a gólhoz. 2 per múlva Présiger szabadrúgását csúsztatta Oross veszélyesen kapura, de Trepák odaért.

A mérkõzés végén aztán még sikerült 4-szer bevenni a vendég kaput. Elõbb Beliczky majd Graszl végül pedig Cseri volt eredményes. A gólok között próbálkozott még Magasföldi és Cseri egy életerõs lövéssel. A végén még Andorka próbált gólt fejelni, de Trepák kapus ismét bravúrral hárított.