2023.05.14. (vasárnap) 11:00 | Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion | Gyirmót FC Győr II. – Móri SE | NB III. Nyugati csoport | 37. forduló

Játékvezető: Drabon Barnabás – Bencze András, Dobos Dominik

Gyirmót FC Győr II: Kecskés Barnabás, Wágenhoffer Márton, Lányi Bence, Babayigit Milán, Dán Krisztián, Nagy Kristóf, Bagó Bálint, Tarsoly Kristóf, Görcs Márió, Rátonyi Soma, Szűcs Patrik, Cserék: Gruttó Bence, Gönye Máté, Süveges Attila, Domján Donát, Somogyi Ábel, Reizer Bence, Vajda Márk, Szatmári István, Rimai Ákos | Vezetőedző: Ördög József

Móri SE: Kovács Dániel, Tölgyesi Péter, Szombati Benedek, Kovács Krisztián, Kuczi Zsombor, Varga Balázs, Sötét Dávid, Bozai Bence, Jancsó Csaba, Hajdu Milán, Cserék: Puhnyák János, Végvári Ádám, Erni Edmond, Gosztonyi András, Ferencz Bálint, Paulik Barnabás, Tar Bálint, Szöllősi Máté | Vezetőedző: Bozai Attila

1.p. Elkezdődött a mérkőzés

14.p. Varga B. reagált a leggyorsabban a lepattant labdára, amit 16 méterről kapuba rúgott. 0-1

27.p. Nagy K. ragyogó cselekkel verte meg ellenfelét az 5 méteres sarkánál, majd a bal alsó sarokba rúgta a labdát. 1-1

40.p. Bagó fordult le ellenfeléről, majd ugratta ki Nagy K., aki átvételt követően Kovács D. mellett próbálta elrúgni a labdát, de a kapus testében sajnos elakadt. 

41.p. Bagó ragyogó átvétellel verte meg ellenfelét, majd vette célba a jobb alsó sarkot, de Kovács D. bravúrral hárítani tudott. 

45.p Félidő 1-1

46.p. Kezdetét vette a második játékrész.

48.p. Tarsoly K. kapott sárgalapot

53.p. Cserélt a vendég csapat, Jancsó helyett Tar érkezett a pályára.

55.p. Bagó készített Babayigit elé, aki 25 méterről igazítás nélkül a bal alsót vette célba, de a labda sajnos centikkel a kapu mellé ment.

63.p. Cserélt csapatunk, Dán helyére Szatmári érkezett.

66.p. Görcs M. kapott sárgalapot.

69.p. Tarsoly kapta meg második sárgalapját, így megfogyatkozott csapatunk.

70.p Kettős cserét hajtott végre a vendég csapat, Hajdu és Tölgyesi hagyták el a pályát, helyükre Gosztonyi és Ferencz érkezett.

71.p. Ördög J. is cserélt, Szűcs helyére Gönye érkezett a pályára.

74.p. Lányi kapott sárgalapot.

78.p. Varga B. kapott sárgalapos figyelmeztetést.

80.p. Rátonyi tört kapura, majd lőtt a jobb alsó sarok irányába, de Kovács bravúrral hárítani tudott.

82.p. Cserélt a vendég csapat, Szombati helyett Paulik érkezett a pályára.

83.p. Csapatunk is cserélt, Görcs M. helyére Süveges érkezett.

86.p. Süveges kapott sárgalapos figyelmeztetést.

90.p. Rátonyi tört be a jobb oldalon, majd a büntetőterület sarkától tekert a jobb felső sarok irányába, de Kovács bravúrral hárítani tudott.

92.p. Mérkőzés vége. 1-1

Ördög József: A találkozó nem a megbeszéltek szerint alakult, de később uraltuk a játékot, kiegyenlítettünk és számtalan helyzetünk volt, amivel meg kellett volna nyernünk a találkozót, de sajnos ezek kimaradtak, így meg kellett elégednünk a döntetlennel.

Bozai Attila: Tudtuk, hogy sokat futó, pörgős csapathoz érkezünk, ez be is bizonyosodott. Az első félidőben vezetésünk után átvették az irányítást, aminek köszönhetően sikerült is egyenlíteniük. Szünet után mindkét csapat nyíltan felvállalta a támadó focit, de a döntetlennek egyik csapat sem örülhet.