Győr-Gyirmót, zárt kapuk mögött

GYIRMÓT: Hársfalvi – Major, Hudák (Karacs 73.), Széles I., Szegi  – Vass Á. – Radics M (Heffler N., 56.) Nagy P., Hajdú  – Simon A., Lencse (Varga B., 65.)

Vezetőedző: Csertői Aurél

PMFC: Helesfay – Króner, Gajág, Preklet, Katona – Futó – Grabant,(Batizi-Pócsi, 82) Bartha (Tölgyesi 56), Hegedűs M. (Tihanyi 67) – Geiger (Kónya szünetben), Adamcsek (Bajner 82.)

Vezetőedző: Vas László

Gólszerző: Grabant (0 -1) a 9., Geiger (0-2) a 21., Adamcsek (0-3) a 28., Lencse L (11-esből, 1-3) a 33.., Varga B. (2-3) a 76., Heffler N. (11-esből 3-3) a 84. percben.

Kiállítva: Króner (a játékvezető megsértéséért a 83. percben)

Vezette: Radványi Ádám (Máyer gábor, Kiss Balázs)

Csertői Aurél: Sajnos az egyéni hibák benne vannak a játékban, amit óriási plusz munkával visszahozott csapatunk, ezzel is bizonyította mentális erejét. Mindez azonban ma csak egy döntetlenre volt elég.

Vas László: Eseménydús mérkőzésen szenzációsan kezdtünk, három gólos előnyre tettünk szert. Második félidőben feljött a Gyirmót, de rutintalanságunknak köszönhetjük, hogy kettő pontot veszítettünk.

Percről percre:

Hudák próbálta kiengedni az ártalmatlanul guruló labdát az alapvonal közelében, de belebotlott, így Geiger könnnyedén megszerezte tőle, pontosan passzolt középre, az érkező Grabant pedig tíz méterről a kapu közepébe helyezett (0-1).

Széles I.-Hársfalvi-Hudák volt a labda útja, amikor az ismét bizonytalankodó hazai belső védőt Geiger Norbert támadta, megszerezte tőle a labdát, majd jobbal 13 méterről az üres kapuba helyezett (0-2).

Futó tértölelő bal oldali bedobása után Adamcsek csúsztatott bele a labdába, ami a bal oldali kapufáról pattant a gólvonal mögé (0-3).

Preklet Csaba buktatta a bal oldalról kapura törő Simon Andrást, amiért a játékvezető büntetőt ítélt, s amiből Lencse László jobbal a kapu bal oldalába lőtt (1-3).

Nagy Patrik bal oldali szabadrúgása után a hosszúsaroknál érkező Varga Barnabás 4 méterről a kapu bal oldalába fejelt (2-3).

Szegi bedobása után Króner Martin rántotta le Nagy Patrikot a kapu előterében, amiért a játékvezető büntetőt ítélt, amiből Heffler Norbert ballal a kapu jobb oldalába lőtt (3-3).

Álomszerű sorozat után rémálom szerű meccskezdés, majd döntetlen a Pécs ellen

Két remek formában lévő csapat találkozott egymással a rangadón, hiszen csapatunk immár tíz forduló óta veretlen és a szintén jól teljesítő és egy ponttal mögöttünk helyezkedő üldözőnket, a Pécsi MFC-t fogadtuk. A védelmek külön csatája is volt a mérkőzés, hiszen a kapott gólok tekintetében első a vendég együttes, míg mi a harmadikak ezen a képzeletbeli listán. Álomszerű tavaszi sorozata ismeretében meglepő, rémálomszerűen kezdődött a Pécs elleni rangadó számunkra, hiszen szűk félórai játék elteltével védőink gyermeteg hibáit kihasználva jelentős, háromgólos előnyt alakíthatott ki a Baranya-megyei egylet. Az első kettő találatnál Hudák Dávid bizonytanakodott látványosan, míg a harmadiknál egy bedobást követően mélázott el az egész védelem. Néhány perc elteltével Lencse László hozta vissza a meccsbe csapatunkat, szünet után sokáig azonban egy ideig csak mezőnyjáték volt a pályán, majd az utolsó negyedóra kezdetén Varga Barnabás ismét bizonyította kivételes fejjátékát. Lendületben voltunk, aminek eredményeként öt perccel a rendes játékidő letelte előtt Heffler Norbert büntetőjével egyenlítettünk. Az utolsó pillanatokra „új meccs” kezdődhetett, de az eredmény már nem változott, így gól gazdag meccsen osztoztak a pontokon a csapatok.