A vezetõedzõ feladata lesz egy ütõképes, fiatal csapat létrehozása Gyirmóton. A tervek között továbbra is az NB I szerepel, de most elsõ sorban a csapatépítés ideje következik, minél jobb eredménnyel. Ebbe a dobogó, és a bajnoki cím is beleférhet, de nem leszünk türelmetlenek hiszen tudjuk, hogy egy új csapatnak idõ kell.

A szakember mellet olyan érvek szóltak, minthogy bajnokságot nyert már több alkalommal a másod osztályban, 5. helyen zárt az NB I-ben a Tatabányával, Magyar Kupa gyõztes a Honvéddal, és a különbözõ utánpótlás válogatottakkal is szép eredményeket ért el. Az U 19-es csapata kijutott az Európa Bajnokságra, ahol a 3. helyen zárt, és ezzel a csapat kijutott a Világbajnokságra is. Specialitása a rutinos játékosok mellé a fiatalok beépitese aktuális csapataiba.

“Gyirmótról a labdarúgó berkekben nagyon sok jót hallani, örülök, hogy engem választottak a tulajdonosok. Nekem nagyon fontos, hogy azt érezzem, hogy akarnak valahol. Fontos a közös tisztelet, megbecsülés. Sokat jelent számomra. Szeretnék szépen, csendben, alázattal dolgozni csapatom sikeréért. Két éves megállapodást kötöttünk a tulajdonosokkal. Most nem elsõdleges cél a bajnokság megnyerése, de 2 éven belül szeretnénk, ha szép sikereket érhetnénk el.” – nyilatkozta kinevezését követõen Sisa Tibor honlapunknak.