GYIRMÓT FC GYŐR
SKF SZERED (szlovák I.)
 
0-1 (0-1)
Csertői Aurél: “Találkozó elején eredményesebbek lehettünk volna, de a végjátékba sok pontatlanság csúszott. A kiállítást követően emberhátrányban masszívabbakká váltunk, de igazi sportértéke ekkor már nem volt a mérkőzésnek.”
GYIRMÓT FC GYŐR – SKF SZERED (szlovák I.) 0-1 (0-1)
Felkészülési mérkőzés
2020.01.22. 14:00, Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:
GYIRMÓT FC GYŐR: Rusák (Hársfalvi, a szünetben) – Villám, Hudák, Lipták (Széles, az 57.), Présinger (Orbán I., az 57.), Nagy P. (Vass Á., az 57.), Lázár (Németh B., az 57.), Vogyicska (Tóth B., az 57.), Herjeczki (Kontár, az 57.), Mayer Á., Májer M. (Varga P., az 57. percben)
VEZETŐEDZŐ: Csertői Aurél
SKF SERED: Kanuric – Hucko, Pankarican, Morong, Duranski, Dabo, Adekourye, Spehar, Ba, Iván, Michalík (Cserék: Penska, Unkovic, Meciar, Sanousek, Sumsky, Dobos, Louka, DaSilva, Iurky, Loduba, Turecek)SKF SZERED: Kanuric – Hucko, Pankarican, Morong, Duranski, Dabo, Adekourye, Spehar, Ba, Iván, Michalík (Cserék: Penska, Unkovic, Meciar, Sanousek, Sumsky, Dobos, Louka, DaSilva, Iurky, Loduba, Turecek)
VEZETŐEDZŐ: Roland Praj
TUDÓSÍTÁS:
17.p. Morong ugratta ki fejjel Spehart, aki egy átvétel után 16 méterről lőtt, de a kapuból jó kimozduló Rusák bravúrral ki tudta rúgni a labdát.
21.p. Morong kapott labdát a jobb szélen, aki védőjéről leválva, 10 méterről nagy erővel a kapuba lőtt. 0-1
51.p. Herjeczki adott jobbról a hosszú oldalon érkező Májer elé, akinek 16 méteres lapos lövését fogta a vendég kapus.
sortav
sortav