GYIRMÓT FC GYŐR
SOROKSÁR SC
 
0-0
 

 

2020.03.13. 20:00 | Merkantil Bank Liga NBII., 28. Forduló | Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion, zárt kapuk mögött
JÁTÉKVEZETŐK: Káprály Mihály – Aradi József, Kulman Tamás – Dolnegó Bálint
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:
GYIRMÓT FC GYŐR: Rusák – Villám, Hudák, Széles, Zeke – Nagy P., Vass Á., Vogyicska (78.p. Koltai) – Májer (82.p. Mayer), Varga B. (67.p. Herjeczki), Heffler
Vezetőedző: Csertői Aurél
SOROKSÁR SC: Oroszi – Orosz (76.p. Erdélyi), Lőrinczy, Gárdos (73.p. Korozmán), Csonka, Molnár, Szánthó, Pászka, Gyömbér, Takács, Derekas
Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerzők:
Sárga lapok: 59.p. Nagy P., 70.p. Vass Á.
Piros lapok:
Tudósítás:
 
1.p. Elkezdődött a mérkőzés.
9.p. Vogyicska készített Nagy Patrik elé, akinek 20 méteres lövése szállt jócskán a vendég kapu fölé.
21.p. Orosz távoli lövését fogta magabiztosan Rusák.
30.p. Nagy Patrik előre ívelt szabadrúgásáról maradt le a beinduló Varga, így Oroszi fogta a labdát.
37.p. Lőrinczy 25 méteres szabadrúgása vágódott centikkel a jobb oldali kapufa mellé.
Félidő 0-0
 
46.p. Elkezdődött a második játékrész.
59.p. Nagy Patrik kapott sárga lapos figyelmeztetést.
70.p. Vass Ádám kapott sárga lapot.
90.p. 3 perc a hosszabbítás.
90+1.p. Koltai próbálkozása kerülte el a vendégek kapuját.
Végeredmény 0-0
 
A Merkantil Bank Liga küzdelemsorozatára is rányomta bélyegét a Koronavírus-járvány, hiszen a 28. forduló nyitómérkőzésén zárt kapuk mögött kellett fogadnunk a középmezőnyben tanyázó Soroksárt. Az előjelek alapján a találkozó esélyesei voltunk, hiszen kapott gól nélkül a bajnokságban 4, a Kupában 3 góllal terhelték játékosaink korábban Lipcsei Péter csapatának kapuját. Sikerült irányítanunk a találkozón a játékot, de az első igazi lehetőségre fél órát kellett várni, amikor Heffler Norbert beívelése után Varga Barnabás fejéről, nagy helyzetben 4 méterről lecsúszott a labda. 4 perc múlva Lőrinczy Attila válaszolhatott volna szabadrúgásból, de a labda cm-kel a jobb alsó sarok mellé szállt. A második játékrész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. A mérkőzésen többnyire mezőnyjáték folyt, így igazságosnak mondható a döntetlen.
 
Csertői Aurél: Jól kezdtük a mérkőzést, de ez csak a labdajáratásban mutatkozott meg, a minőségi támadások és a helyzetek hiányoztak. Sokat tettünk a győzelemért, de a játékosok lelke, önbizalma kicsit sérült, ezt kell helyretennünk.
Lipcsei Péter: A legnagyobb pozitívuma a mérkőzésnek, hogy nem kaptunk gólt. Fontos volt pontot szereznünk, és ezt elértük. Egyik oldalon sem volt szép a játék, de az eredmény igazságos.