Gyirmót FC Gyõr II.:

Kovács M. – Veres (Irmes 79. perc), Nagy B., Aranyos, Papp –Kõris (Gelencsér 26. perc), Tóth L. – Borkai (Éri 65. perc), Szalánszki,Horváth D. – Farkas Z.

Vezetõedzõ: Nagy László

 

Csepel FC: 

Juhász – Teplán, Hesz, Haraszkó, Gauzer (HorváthÁ. 78. perc) – Durso, Fisli – Tóth Cs., Dévai (Szabó Á. 46. perc), Korozmán –Bencze (Somodi 46. perc)

Szakmai igazgató: Gabala Krisztián

sárga lap: Nagy B. 54. perc

  

A mérkõzés elsõ tizenöt percében, a Gyirmót FC Gyõr másodikcsapata kezdeményezett és támadott. A vendégek visszahúzódtak és az idegenbenmegszokott kontratámadásokkal próbálkoztak. Az elsõ veszélyesebb helyzetekreviszont több mint húsz percet kellett várni. Ekkor elsõként, csepeli részrõlGauzer távoli ívelése, nálunk pedig Szalánszki lapos lövése kerülte el a kapukhosszú sarkait. Ezután elõbb Hesz fejelhetett volna gólt, de õ célt tévesztett,majd a másik kapunál Horváth Dávid közeli fejesét viszont védte Juhász kapus. A35. percben Szalánszki középre ívelése után, ismét Horváth Dávid fejelt, deJuhász megint résen volt. A félidõ hajrájában, Farkas Zoltánnak volt még egyközeli lövése, de az éles szögbõl érkezõ labdát is védte a Csepel FC kapusa.

A szünetben két helyen is változtatott a vendégcsapat és acserék közül, a gyors Somodi új lendületet adott a csepeliek támadó játékának.A fordulás után, sorra csepeli lehetõségeket láttunk, elõször Fisli rúgta föléa labdát, közvetlen közelrõl. Ezt követõen pedig Tóth Csabának volt két sokatígérõ kapura lövése. A játéknak ebben a szakaszában a Csepel FC támadott ésmost a gyirmóti fiatalok játszottak második szándékból. Az egyértelmûenlátszott, hogy az a csapat meg is nyeri a mérkõzést, amelyik egy gólt tudszerezni. Erre pedig, a mérkõzés végén mindkét oldalon meg is volta alehetõség. A 74. percben, egy bal oldali szabadrúgás után, Horváth Dávid mostöt méterrõl fejelhetett, de sajnos pontatlanul. A vendégek elõtt több lehetõségadódott, de a meccslabdát õk is elhibázták. A 88. percben ugyanis Horváth Ádám,négy méterrõl próbálkozott, de Kovács Márk, egy bátor kivetõdéssel hárítanitudott.         

 

Gabala Krisztián szakmai igazgató értékelése:
Azt történt a pályán, amit elõre elterveztünk. Azt tudtuk, hogy a déli melegben, nem lehet végig olyan nyíltan futballozni mint, ahogy azt a második félidõben tettük. Akkor viszont teljesen átvettük a játék irányítását és gólokkal nyerhettünk volna.

Nagy László vezetõedzõ értékelése:

A góltalanságunk sajnos megmaradt, tehát az eredményességtekintetében javulnunk kell. A fiatal játékosok viszont bebizonyították, hogy ajövõben lehet rájuk számítani. A helytállásuk és a játékuk is biztató volt, desokszor még erõtelesen érzõdik, hogy szokniuk kell a felnõtt bajnokságot.