Ezen a mérkõzéseken az IFI-sták szerepeltek jobban, és az U 19-es vereség ellenére pozitívan zártuk a hetet.

Ki kell emelni U 17-es csapatunkat, akik a héten megszerzett 6 pontjukkal már biztos dobogósnak tûnnek, de az ezüst érem sem elérhetetlen számukra.

A kicsiknél a szokásoknak megfelelõen az U 15-ös csapatunk remekelt, akik magabiztosan gyõzték Gyirmóton a kaposvári Bene Ferenc Akadémia csapatát.

Részletek:

GYIRMÓT SE GYÕR U 19 – SOPRON U 19 1-4 (0-2)

VARGA LÁSZLÓ EDZÕ: Mezõnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a Sopronnak. Nagy egyéni hibákból kaptuk a gólokat. Lehetõségeink nekünk is voltak,de sajnos kimaradtak. Megérdemelten nyer a Sopron, de nem volt ekkora különbség a két csapat között.

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U 19 – HALADÁS VSE U 19 5-1 (2-0)

VARGA LÁSZLÓ EDZÕ: Nagy lendülettel kezdtük a mérkõzést. Már az elsõ félidõben megnyugtató elõnyt szereztünk. A 2. félidõben tovább növeltük góljaink számát, és megérdemelt sima gyõzelmet arattunk. A játékosok hozzáállásával, küzdeni tudásával elégedett voltam. Gratulálok a csapatnak, az elmúlt idõszak legjobb játékával gyõztünk.

JEGYZÕKÖNYV ITT!

TARR SPRINT ANDRÁSHIDA U 19 – GYIRMÓT SE GYÕR U 18 1-1 (0-1)

GULYÁS IMRE EDZÕ: Jól kezdtük a mérkõzést, sokat birtokoltuk a labdát, sok gólhelyzetet alakítottunk ki és abból csak egyet sikerült berúgnunk. Majd kényszerû cserék miatt megbomlott a hadrend.  Ekkor volt jó kapus teljesítmény és szerencse. Mikor kijöttünk a szorításból, akkor kaptunk egy elkerülhetõ gólt. Végén még voltak lehetõségeink, de sajnos nem sikerült gólt elérnünk. Összegezve: hajtós mérkõzés volt sok helyzettel, jó játékvezetéssel –  több figyelemmel elhozhattuk volna mindhárom pontot, mert reális esély volt rá.

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U 17 – SOPRON U 17 4-2 (2-2)

GYURMÁNCZY ATTILA EDZÕ: A végsõ helyezés szempontjából fontos mérkõzésre készültünk. Ennek tudatában sajnos a szokottnál idegesebben játszottunk. Mindenki nagy energiát mozgósított a siker érdekében, ami aztán meg is hozta a jó eredményt. Masszív, jó fizikai erõvel rendelkezõ csapatot vertünk meg. A gyõzelemmel nagy lépést tettünk a dobogó felé!

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U 17 – HALADÁS VSE U 17 7-0 (3-0)

GYURMÁNCZY ATTILA EDZÕ: Nehéz mérkõzésre készültünk mert ellenfelünk kevés gólt kapott a bajnokság folyamán./25gól/

Aztán könnyed mérkõzés lett a vége! Köszönhetõen játékosaink remek formájának és gólra törõ játékának!
Gratulálok minden játékosnak!

JEGYZÕKÖNYV ITT!

TARR SPRINT ANDRÁSHIDA U 17 – GYIRMÓT SE GYÕR U 16 0-7 (0-3)

RADICS ZSOLT EDZÕ:  Kiegyenlített játék jellemezte az elsõ félidõt, itt is ott is adódott gólszerzési lehetõség. Szép támadásokat vezettünk a széleken, és középen is rendre jól hoztuk ki a labdát. A második játékrészben  magabiztosan játszottunk, néha kicsit könnyelmûek voltunk, de szerencsére a gólhelyzeteket mi értékesítettük.

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U 15 – KAPOSVÁR AKADÉMIA 3-0 (0-0)

KISS ZOLTÁN EDZÕ: Ismét sikerült egy élvonalbeli csapat akadémiáját legyõzni, gratulálok a csapatnak. Nehezen lendültünk játékba, a második félidõ volt igazán a miénk, ebben a játékrészben kerekedtünk felül. Ki kell emelnem a mesterhármast elérõ Tar Peti játékát.

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U 14 – VESZPRÉM U 15 4-3 (3-2)

DOMANYIK SZILÁRD EDZÕ: Szenzációs gyõzelmet arattunk a mezõny egyik legjobb csapata ellen! Mondom ezt úgy, hogy három játékost kaptam az u15-ös csapatunkból. Az elején nagyon megleptük õket, hiszen agresszíven letámadtunk, ezáltal 3-0-ás vezetést szereztünk. Szünet elõtt egy gólra csökkent az elõnyünk, sõt fordulás után sikerült egyenlíteniük. Csapatom tartását mutatja, hogy újból vezetést tudtunk szerezni, majd hõsies küzdelemben meg is õriztük az elõnyünket. Gratulálok gyerekek, ez igazi férfi munka volt!

JEGYZÕKÖNYV ITT!

FUTURA MOSONMAGYARÓVÁR U 15 – GYIRMÓT SE GYÕR U 14 10-3 (5-2)

DOMANYIK SZILÁRD EDZÕ: A csütörtöki bravúros gyõzelem után sajnos megint elfogytunk. Ennek az eredménye ez a nagyarányú vereség. Komplett belsõ védõk nélkül esélyünk sem volt az egyébként óriási fizikai fölényben lévõ hazaiak ellen. Sajnos a sérülések miatt hetek óta nem tudunk a legjobb összeállításban játszani, pedig még legalább 6 pontot szereznünk kell, hogy megfelelõen zárjuk a szezont!

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U 13 – KAPOSVÁRI AKADÉMIA 1-6 (0-0)

BENCZE KÁROLY EDZÕ: Az elsõ félidõben teljesen egyenrangúak voltunk az ellenféllel, itt is, ott is akadtak helyzetek. A kaposváriak tizenegyest hibáztak,  mi pedig három-négy ziccert hagytunk ki. A második játékrészben továbbra is nyíltan és támadólag léptünk fel, de így sem tudtunk döntõ fölényt kialakítani. Az ellenfél pedig megingásainkat könyörtelenül kihasználta és ezzel eldöntötte a mérkõzést. Összességében, ha az elsõ félidõben bátrabbak vagyunk és berúgjuk helyzeteinket, akkor itthon tudtuk volna tartani a három pontot. Gólszerzõ: Bognár Olivér Jók: Ásványi, Kiss Gábor, Jeremiás, Vizler

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U 12 – VESZPRÉM U 13 1-2 (1-0)

POLYÁK GÁBOR EDZÕ: Szinte az egész mérkõzés alatt vezettünk, de sajnos nem sikerült megrúgnunk a második gólunkat, amivel megnyerhettük volna a mérkõzést, pedig rengeteg ziccerünk volt. A veszprémi gyerekek a meccs végén megfordították a mérkõzést. Sok jó teljesítmény volt a csapatban és ha mindig így játszanánk, akkor sokkal több pontunk lenne. Probléma az, hogy a csapatból valakiknek még fontosabb a kirándulás vagy más program annál, hogy ezt a csapatot képviseljék és hogy a  csapattársaikkal azért küzdjenek, hogy sikeresek legyünk.

Gólszerzõ: Mayer Ádám

JEGYZÕKÖNYV ITT!

FUTURA MOSONMAGYARÓVÁR – GYIRMÓT SE GYÕR U 12 10-0 (6-0)

POLYÁK GÁBOR EDZÕ: Már a bemelegítésnél látszott, hogy az ellenfél fizikailag sokkal erõsebb csapat és ez a mérkõzésen be is bizonyosodott. Próbáltunk játszani amikor nálunk volt a labda és kialakítottunk néhány lehetõséget is amit sajnos nem sikerült gólra váltani.
Sajnáltam a gyerekeket, mert az ellenfél ezzel a hatalmas fölényével végig uralta a játékot és minden párharcot és futóversenyt megnyert. Ismét bebizonyosodott, hogy nagyon sok az egy illetve két éves korkülönbség a gyerekeknél.

JEGYZÕKÖNYV ITT!