A Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetõ Bizottsága kijelölte a szombati, 18.00-órakor kezdõdõ mérkõzésünk játékvezetõi hármasát.

A küldésnek megfelelõen a mérkõzést egy igazi sztárbíró, a FIFA keretbe tartozó Fábián Mihály vezeti. Segítõi Márkus Tamás és Galán Roland lesznek.

 

 

 

 

Fábián Mihály

Személyes adatok

Fábián Mihály (Miskolc, 1980. március 5.) magyar nemzetközi labdarúgó-játékvezetõ. Jelenleg Miskolcon lakik.

Kiválóan beszél angolul, az egyik UEFA továbbképzésen csoportos foglalkozás tartására kérték fel a szervezõk.

 

Teljes név Fábián Mihály

Születési dátum 1980. március 5.

Születési hely Miskolc, Magyarország

Beszélt nyelvek magyar, angol

 

Hazai szereplés

2002– NB. I. játékvezetõ


Nemzetközi szereplés

2007– FIFA-tag játékvezetõ

A játékvezetõi vizsgát 1994-ben tette le, majd a megyei labdarúgó bajnoki osztályokban szerezte meg a szükséges tapasztalatokat. Az ellenõrök és sportvezetõinek javaslatára 2002-ben lett a legmagasabb bajnoki osztály játékvezetõje. Elsõ ligás mérkõzéseinek száma: 66 (2008).

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Játékvezetõ Bizottságának (JB) felterjesztésére 2007-ben lett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nemzetközi játékvezetõinek tagja. A 2008-as listán a legfiatalabb nemzetközi játékvezetõ. Eddigi nemzetközi pályafutása alatt az UEFA-kupában résztvevõ csapatok találkozóin jeleskedett. Az UEFA Játékvezetõi Bizottsága félévente sorolja osztályokba a nemzetközi játékvezetõket. 2009-ben legmagasabban rangsorolt osztályban – 3. kategória – kettõ magyar bíró is szerepel, Fábián Mihály és Szabó Sándor.

(https://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1bi%C3%A1n_Mih%C3%A1ly)