Ma 19.00-órakor hazai pályán fogadjuk a Szigetszentmiklóst. Zoran Kuntics csapata pillanatnyilag  a tabella 10. helyén áll 3 megszerzett ponttal, de ez még nem olyan mérvadó így, 3 forduló után. Az SZTK-Erima ellene eddig 8-szor játszottunk. Ebbõl 3-szor nyertünk, 1-szer játszottunk döntetlent. A statisztika azt mutatja, hogy Gyirmóton még nem volt képes Szigetszentmiklós város csapata legyõzni minket. 
Az SZTK elleni elsõ hazai mérkõzésen nagyon meggyõzõ, 5-1-es gyõzelmet arattunk. Idegenben becsúsztak vereségek is, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy Szigetszentmiklóson mûfû van, és ahhoz hozzá kell szoknia a csapatnak. Erre már több játékos és edzõ is utalt.
A Pest megyeiek 2009-es másod osztályba kerülésük óta biztos tagjai az NBII-nek. Elsõ nekifutásra a 8. helyet sikerült elérniük, ami egy újonc csapattól nem nevezhetõ rossznak. Egy évvel késõbb a 10. helyet szerezték meg, majd a 7. legjobbnak bizonyultak a nyugati csoportban a bajnokság végén, és ekkor még biztos bennmaradók voltak. Ezt követõen tavaly ugyanazt a helyet kaparintották meg úgy, hogy eggyel több pontot szeretek, mint két éve, de az NBII átszervezése miatt osztályozóra kényszerültek. Ellenfelük a Dorogi FC volt, és már az elsõ mérkõzésen tudatosították, hogy õk igenis a másodosztályú szintet képviselik, mert simának mondható 6-0-s gyõzelmet arattak idegenben, így Zoran Kuntics csapatának hazai pályán bõvel elég volt az 1-1-es döntetlen is.
Az idei elsõ három forduló alatt összesen 3 pontot szereztek. A nyitányon nyertek, méghozzá a Cegléd ellen 1-0-ra, majd a második fordulóban a meccs végére kettõs emberhátrányban (Barna Zsolt ellenünk sem fog játszani, még eltiltását tölti) játszva, a 94. percben kapott góllal kaptak ki a Soprontól. Az elõzõ fordulóban pedig a Balmaz Kamilla Gyógyfürdõ csapata verte õket Szigetszentmiklóson 3-0-ra.
Reméljük, ismételten gyõzelemmel hagyhatjuk el a Gyirmót Stadion gyepét a mérkõzés után, amire 19.00-kor kerül sor. A találkozóról online tudósítást olvashatnak ITT!