GYIRMÓT FC – SZTK-ERIMA 0-0 (0-0)

2011.04.30. 18.00-ÓRA GYÕR-GYIRMÓT, 400 NÉZÕ

VEZETTE: FÁBIÁN MIHÁLY, MÁRKUS TAMÁS, GALÁN ROLAND

 

 

 

GYIRMÓT FC: Deli Z. Bognár Zs., Böjte A., Kozmér L., Szabó Cs., Kiss Zs., Baumgartner A., Tóth B., Nagy L., Laki B., Weitner Á.

VEZETÕEDZÕ: KIPRICH JÓZSEF

 

SZTK-ERIMA: Tarczy P., Csák K., Király A., Szamosszegi G., Pintér Z., Somorjai T., Fekete Á., Bonifert P., Béres F.T., Majoros Á., Szamosi T.

 


CSERÉK

GYIRMÓT FC: szünetben: Baumgartner A. – Czanik K.; 66.p. Nagy L. – Tóth N.; 72.p. Kiss Zs. – Homonyik G.

SZTK-ERIMA: 21.p. Béres F.T. – Krómer P. 52.p. Majoros Á. – Szekeres L.; 90.p. Krómer P. – Makutima N.GÓLLÖVÕK: NEM VOLT

 
 

SÁRGA LAP

GYIRMÓT FC: 43.p. Weitner Á.;

SZTK-ERIMA: 67.P. Krómer P.; 80.p. Csák K.PIROS LAP: NEM VOLT


TUDÓSÍTÁS

1.P. MEGKEZDÕDÖTT A MÉRKÕZÉS

 

8.P. Bognár jobb oldali beadását kifejelték a védõk Kiss elé, aki kapásból lõtt a bal kapufa mellé.

11.p. Weitner szöktette a bal oldalon Nagyot, aki élesen középre adott, de Laki nagy helyzetben centikkel maradt le a beadásról.

15.p. Somorjai lõtt 20 méterrõl középrõl, Deli védett.

19.p. Baumgartner ugratta ki Lakit a bal oldalon, a csatár bal oldalról, 10 méterrõl lõtt, de a vendég kapus bravúrral védett.

20.p. Weitner és Laki kényszerítõzött a vendég 16-os elõtt, Weitner középrõl 15 méterrõl lõtt, de a vendég kapus szépen védett.

32.p. Lai két csel után passzolt Weitnernek, aki 15 méterrõl, középrõl ballal a bal kapufa mellé lõtt.

34.p. Laki lõtt fölé középrõl, 18 méterrõl.

37.p. Baumgartner lõtt fölé, mellé 20 méterrõl, jobbról.

44.p. Óriási helyzet maradt ki a kapunk elõtt. A vendégek csatára Fekete a jobb oldali ötös sarkáról a bal kapufát találta el, ahonnan szögletre mentettük a kipattanót


SZÜNET 0-0

47.p. Somorjai 25 méteres lövését védte a léc alól Deli.

51.p. Tóth Balázs szerzett egy labdát az ellenfél térfelén, majd Nagy László, bal oldalról a hosszú felsõ sarokra nyeste a labdát, de a vendég kapus szépen védett.

53.p. Laki ugratta ki középen Böjtét, aki óriási helyzetben középrõl lõtt, de a vendég kapus hatalmas bravúrral védett. A kipattanó Laki elé került, aki egy csel után lõtt, de a vendégek kapusa ismét bravúrra védett.

59.p. Bognár jobb oldali beívelését a hosszún Nagy László kapta, aki kapásból lõtt, de a hosszú oldalon fölé ment a labda.

60.p. Kiss beadását a vendég védõk kifejelték Tóth Balázs elé, aki kapásból lõtt, de a vendég kapus ismét védett.

61.p. Csák jobb oldali beadását Fekete fejelte 6 méterrõl, középrõl kaura, Deli bravúrral védett.

63.p. Kiss végzett el gyorsan egy beadobást a jobb oldalon, amivel Weitner futott el, de beadásába egy védõ az utolsó pillanatban belelépett a nagy helyzetben lévõ Laki elõtt.

65.p. Weitner szöglete a hosszú oldalon Nagy elé került, aki nagy helyzetben lõtt mellé.

74.p. Weitner bal oldali nagy erejû szabadrúgását védte szépen Tarczy.

80.p. Lekontráztak bennünket a vendégek, mivel mindent egy lapra feltéve rohamoztunk. Négy vendég játékos támadta Deli kapuját, de Krómer középre adását Kozmér bravúrral hárította, így oda lett a nagy lehetõség.

83.p. Fekete lõtt a bal kapufa mellé 20 méterrõl.

89.p. Bognár jobb oldali szögletét Weitner rúgta egybõl kapura, de Tarczy ismét bravúrral védett a jobb alsó saroknál.

VÉGEREDMÉNY 0-0

 


EDZÕI NYILATKOZATOK

KIPRICH JÓZSEF A GYIRMÓT FC VEZETÕEDZÕJE:

Nagyon nehéz mérkõzés volt. Azt játszotta a Szigetszentmiklós, amit vártunk, védekeztek 9 emberrel. Mi nyomtunk végig, voltak helyzeteink, de ezeket ma kihagytuk. Azt viszont el kell ismerni, hogy a vendégeknek is voltak lehetõségeik, megnyerhették volna a mérkõzést, de maradt a 0-0. Nagyon nehéz ilyen ellenfél ellen játszani, de ennek a játéknak meg kell találnunk az ellenszerét.

ÖSSZEGZÉS:

Tudtuk, hogy nehéz mérkõzés vár ránk, ennek ellenére bizakodtunk abban, hogy zsinórban a 7. gyõzelmünket is megszerezzük. Ahogy viszont telt az idõ úgy vált világossá, hogy egy jó csapat az ellenfelünk, a csapatot jó játékosok alkotják, így nagyon nehéz dolgunk lesz. Aztán ahogy idén már többször is a vendégek kapusa lett a mezõny legjobbja, így nagyban köszönhetik neki, hogy elvitték az egyik pontot Gyirmótról. A végén még izgulhattunk, amikor kinyiltunk, és 4-1-ben vezették a vendégek Kozmérra a labdát, de a rutinos védõnek sikerült mentenie, így maradt mára az egy pont.

JÓK GYIRMÓT: Kozmér, Böjte, Bognár.

 

https://www.gyirmotfc.hu/