Gyirmót FC Gyõr: Rusák  – Villám, Szilvási, Széles, Herjeczki (46′ Sandal), Lázár (46′ Présinger), Varga, Heffler, Strestik (69′ Nagy P.), Szarka (70′ Farkas), Horváth (46′ Vólent)

Cserék: Rengel – Présinger, Sandal, Vólent, Szalánszki, Farkas, Nagy P.
Vezetõedzõ: Szepessy László
Vasas FC: Bõsz – Hinóra , Vaskó, Szokol (46′ Gaál), Rokszin, Borbély (39′ Laczkó), Egerszegi, Birtalan (62′ Tóth), Bévárdi (75′ Kovács), Murka (46′ Hrepka), Ádám (46′ Szilágyi)
Cserék: Bese, Laczkó, Gaál, Tóth, Kovács, Hrepka, Szilágyi
Vezetõedzõ: Kiss Károly
Kis Károly Vasas FC vezetõedzõ: ” Egy jó, átszervezett csapat ellen játszottunk felkészülési mérkõzést. Lehetõségeink megvoltak, de nem tudtuk kihasználni õket, ha kicsit higgadtabbak vagyunk a kapu elõtt, akkor eldönthettük volna a mérkõzést.”

Szepessy László vezetõedzõ: “Végre itthon játszottunk egy jó, motivált csapat ellen egy lüktetõ, jó iramú mérkõzést. A tavasszal elkezdett munkát folytatjuk és az új játékosokat próbáljuk a játékunkra beilleszteni. A mérkõzés jó volt arra is, hogy mindenki lehetõséget kapjon és megtudjuk, hogy most milyen az aktuális tudásunk. Még van 2 hetünk, de már most látszik, hogy lényegesen erõsebb csapatunk lesz.”
Hannich Péter  Gyirmót FC Gyõr sportigazgató: “Nagyon jó iramú mérkõzést játszottak a csapatok. Mindegyik csapat a támadó focit próbálta erõltetni, amit majd reméljük a bajnoki fordulókban eredményesebben használunk ki.”