Ma este 9-kor Münchenben, Németország ellen lép pályára a csoportmeccsek során utoljára a magyar válogatott. Franciaország ellen a Puskás Arénában hatalmas bravúrt bemutatva 1-1-es döntetlent ért el válogatottunk, így megmaradt az esély, hogy ma este – amennyiben legyőzzük Németországot – továbbjusson a “halálcsoportból” csapatunk.

„Tökéletes mérkőzést kell játszanunk, de a szerencsére is szükségünk lesz a győzelemhez” – nyilatkozta Marco Rossi, szövetségi kapitány.

„A hazai pálya előnyét szerintem a 180-ból 170 percen keresztül elég jól kihasználtuk, élveztük, és szerintem a szurkolóknak is nagy élményt tudtunk nyújtani. Ez a meccs ezen a téren más lesz. Viszont a tapasztalatom az, hogy amikor idegenben játszottunk, a mi szurkolóink akkor is elég komoly hangulatot tudtak teremteni, tehát hogyha arányaiban esetleg most kevesebben is leszünk, mi magyarok, biztos vagyok benne, hogy hangosabbak leszünk, bízom benne, és értük és az otthon izgulókért is mindent meg fogunk tenni” – mondta Gulácsi Péter.

A Gyirmót FC Győr vezetősége, játékosai és valamennyi szimpatizánsa nevében sok sikert kívánunk a Magyar labdarúgó-válogatottnak a ma esti sorsdöntő mérkőzéshez, szurkoljunk együtt a győzelemért. Hajrá Magyarország!