BVSC – Gyirmót FC Győr 0-3 (0–0)

BVSC Stadion: 364 néző.

Játékvezető: Nazsa Tamás (Nagy Viktor, Tőkés Róber)

BVSC: Kovács B. – Benkő-Bíró, Vinicius, Hesz, Májer G. – Szilágyi M., Csősz (Gergely 77), Hidi P., Mitrovic (Horváth R. 66) – Balogh M. (Szilágyi Zs. sz), Mucsányi (Kelemen P. 77)

Vezetőedző: Kincses Ádám

Gyirmót: Hársfalvi – Polgár, Hudák, Szegi, Jova B. – Szőke (Lázár 84), Kovács D. – Soltész (Takács R. 84), Madarász (Lányi B. 90), Medgyes (Kicsun 90)– Adamcsek (Pethő 71)

Vezetőedző: Tamási Zsolt

Gólszerző: Szegi (0-1) a 61., Soltész D. (0-2) a 68., Medgyes (0-2) a 84. percben.

61. perc: Adamcsek Máté bal oldali 20 méteres szabadrúgásból beívelt labdája után Szegi Vince érkezett pontosan a hosszú saroknál, és 3 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (0-1).

68. perc: Soltész buktatásáért megítélt 22 méteres szabadrúgásból a sértett ballal mesterien csavart a bal felső sarokba (0-2).

84. perc: Takács R. csúsztatta a labdát a bal összekötő helyén érkező Medgyes elé, aki a kimozduló Kovács B. fölött az üres kapuba emelt (0-3).

Történelmi találkozó elé nézünk. ugyanis ahhoz a BVSC-hez látogattunk, amellyel még bajnoki, vagy kupa, de még felkészülési mérkőzésen sem találkoztunk korábban. Egy bizonyos tekintetben szerettünk volna sikeresem megvívott mérkőzéssel ünnep rontóak lenni, ugyanis ezen a napon ünnepelte 72. születésnapját a kezdő sípszó előtt köszöntött Őze Tibor, a vasutas csapat szakmai igazgatója.

Tízpercnyi játék elteltével Medgyes helyzete jelentette az első veszélyt a hazai kapura, de a bal oldali akció végén a labda a bal felső sarok fölött hagyta el a játékteret. Bő fél óra után a vendég kapunál is nagy lehetőség adódott Szilágyi előtt, de 20 méterről leadott lövése után Hársfalvi bravúrral védett. Az ellentámadásnál Kovács D. próbálkozott 22 méterről, de a labda a bal kapufa mellé szállt. A viharos széllel nehezített első félidei játék igazi gólhelyzettel nem párosult egyik oldalon sem, mindkét csapat játékosai kevés ötletességgel, azonban sok hibával futballoztak.

Fordulás után csapatunk többször vezetett ígéretes támadást, Adamcsek bal oldali lövésénél kellett Kovács Benedeknek védenie, majd ő is tehetetlen volt, amikor a gyirmóti támadó szabadrúgása után megint csak Szegi Vince érkezett jókor, és előnybe juttatta csapatát. Nhány perc múlva érkezett a szakvezetők által is kedvelt gólra-gól, ugyanis Soltész Dominik parádés lövéssel értékesítette a buktatásáért megítélt szabadrúgást. Medgyes …

A második félidőben nagyot javult a együttesünk produkciója, szinte végig a hazai térfélen folyt a játék, amin belül szép támadásokat vezettek, és az ismét eredményes Szegi Vince, valamint a nagy kedvvel és kitűnően játszó Soltész Dominik, és az agilis Medgyes Zoltán szemfüles góljaival megérdemelten szerezte meg harmadik győzelmét.

Kincses Ádám: Készültünk a pontrúgásokra, ezért sajnálom az ebből kapott góljainkat. Most is meg voltak a lehetőségeink, de mi nem tudtunk élni eggyel sem, így nem tudunk lélektani előnybe kerülni, ami aztán meghatározza a mérkőzés végkimenetelét. Meg vannak a mostani mérkőzésünknek is a tanulságai, ezeket ki fogjuk elemezni.

Tamási Zsolt: Óriási gratuláció a csapat felé. Az első félidőben nem játszottunk jól, ami némi kívánnivalót hagyott maga után. Szünet után főleg karakter jegyekben és némileg játékban is feljavultunk. Nem ez volt a legjobb meccsünk, de örülök, hogy kapott gól nélkül sikerült lehozni.