A 2022-2023-as bajnoki szezonra történő felkészülési időszak első edzőmérkőzésén a városi rivális zöld-fehérek otthonában lépett pályára együttesünk.

Jól kezdte a meccset csapatunk, hiszen bő negyedóra elteltével a Simon András buktatásáért megítélt büntetőt értékesítve Nagy Patrik szerzett vezetést, majd újabb öt perc múlva Vass Ádám hozta helyzetbe szabadrúgást követően a kilépő Herjeczki Kristófot, aki higgadt befejezésével növelte előnyünket. Az első játékrész végéhez közeledve Bacsa Patrik szépített büntetőből, de erre is volt válaszunk, amikor Nagy Patrik jobb oldali szabadrúgása után Szegi Vince fejesgóllal ismét kettőre alakította az előnyt.

Szünet utáni percekben ismét zárkózott a hazai gárda, amikor Óvári szép cselekkel  játszotta középre magát a bal oldalról, majd a védők lábai között a jobb alsó sarokba lőtt. Ekkor már mindkét gárda összeállítása a folyamatos cseréknek köszönhetően meglehetősen átalakult, de így is kialakultak helyzetek mindkét kapu előterében. A találkozó záró perceiben ismét mi örülhettünk, ugyanis Herjeczki Kristóf előkészítése után Mayer Ádám, fordulásból ballal, laposan lőtt a hazaiak kapujának jobb alsó sarkába, beállítva ezzel a végeredményt.

A városi szomszédváriak otthonában hasznos és eredményes mérkőzéssel folytatódott a felkészülésünk, amelyen mindkét gárda szakmai vezetése több játékost is kipróbálhatott.

Tímár Krisztián: A rövid idő miatt még az ismerkedés fázisában vagyunk, értékeljük, elemezzük a találkozón látottakat és bízom benne, hogy eredményesen tudjuk folytatni közös munkánkat.

Csertői Aurél: A találkozó elérte célját, ami mellett örülök, hogy mindkét csapatunk keretéből pályára tudtak lépni játékosok.