A koronavírus által beárnyékolt labdarúgásunkban a közelmúlt napjait nemzeti csapatunk sikerei tették emlékezetessé, a folytatás azonban szűkebb hazánk háza táján korántsem volt ennyire örömteli, ugyanis a városi presztízsrangadón alulmaradtunk a zöld-fehérekkel szemben, amivel egy keserű pirulát kellett megemésztenünk. Szokták mondani, hogy az akarattal és lelkesedéssel párosuló jó játékkal is ki lehet kapni, de sajnos az elmúlt forduló záró mérkőzésén csapatunkban nem nagyon találtunk olyat, aki átlendítette volna társait a holtponton.

Búslakodni azonban egyrészt nincs idő, ismét egy hétközi meccsnap következik, másrészt okunk sincs rá, mert tudjuk, hogy játékosaink sokkal jobb teljesítményre is képesek ennél, hiszen ezt már többször bizonyították is.

November 25-én, szerdán 18 órai kezdettel tehát ismét hazai környezetben szerepel csapatunk, ugyanis az ALCUFER Stadionban a középmezőny végén tanyázó, a kieső zónától menekülni szándékozó KAZINCBARCIKAI SC együttesét látjuk vendégül. Ellenfelünk az eddigi 17. fordulóban 5 győzelem és 4 döntetlen mellett 8 vereséget szenvedett, amivel 19 pontot gyűjtve a 16. helyet foglalják el a tabellán.

Csapatunk ugyanebben az összevetésben 9-2-6-os mutatóval rendelkezik, ami a megszerzett 29 ponttal a bajnoki rangsor 5. helyére predesztinál minket.

Az eddigi meccsnapokat követően sokáig a dobogón helyezkedett el csapatunk, így szerdán mindent meg kell tennünk a kötelezőnek tűnő győzelem elérése és a korábbi pozíciónk visszaszerzése érdekében.

Az egész világot behálózó koronavírus járvány miatt az érvényben lévő kormányrendelet értelmében szurkolóink sajnos továbbra sem láthatják élőben a találkozót, hiszen az zárt kapuk előtt kerül lebonyolításra, de mint ahogyan már megszokhatták, most  sem maradnak le a mérkőzésről, ugyanis az állandó szöveges tudósításunk mellett élő online stream-en követhetik a találkozó jeleneteit.