UTE – Gyirmót SE U19 4:1 (2:0)

Gsz: Tokaji Dávid

Gyirmót SE U19: Lovász (Kiss G.) – Tóth E., Bányai, Turi (Fülöp), Lampert – Béli, Gelencsér, Pákai (Kuroli) – Tokaji, Mayer, Buruzs (Pataki)

Makkos Tamás: Az elsõ félidõben a hazai csapat védelmi kihagyásainkat góllal büntette és kontraakcióinkat ekkor még nem tudtuk pontosan végigvinni. A második félidõben már bátrabban és nagyobb vállalkozó szellemben támadtunk, ami meg is látszott a helyzeteink számában. Örülök, hogy gólt tudtunk szerezni, kis szerencsével a számuk több is lehetett volna. A játékosoknak folyamatosan azt sulykolom, hogy merjenek bátran vállalkozni, ez kell ahhoz, hogy elõre lépjünk. Bízom benne, hogy képesek lesznek hétrõl hétre javuló teljesítményre.

Gyirmót SE U17 -UTE 1-6 (1-3)
Gsz: Varga Á,

Gyirmót SE U17: Iváncs-Kiss(Ferenczi),Szabó((Kohán),Gergely,Babayigit-Csemez,Nagy,Fórdõs-Czafik,Gál,Varga(Horváth)

Nagy Attila:Jól futballozó és motiváltabb  csapat ellen nem volt  esélyünk,mert nem mertünk focizni!!


Gyirmót SE U16 – UTE 1:3 (1:1)

Kecskés -Nemes, Imre,(Buglyó) Halász, Sujtner (Simon) – Hécz, (Bódis)Szabó K, (Bessenyei) Szabó B.

Ördög József: Eldönthettük volna mérkõzést de kihagytuk a kínálkozó lehetõségeket a ellenfelünk viszont kíméletlenül kihasználta a helyzeteit, amivel el is döntötte a mérkõzést.

 


Gyirmót U16b-Sopron U16b 3-1 /1-1/

Domanyik Szilárd: Remekül indult a mérkõzés,egy szép támadás végén vezetést szereztünk.A soproni csapat
gyors csatárai révén nagyon veszélyes volt.Szünet elõtt egy átlövésbõl egyenlítettek.A második
félidõben,ki-ki meccs alakult ki,sok helyzettel.Kicsit visszaálltunk,ami ragyogóan bejött.Hátul
masszívabbak lettünk és két kontrából eldöntöttük a meccset.Sok jó teljesítmény kellett ehhez
a szép gyõzelemhez!

Üstökös- Gyirmót SE U15 (0-4)  0-9

Bohunicky- Horváth,Kümmel,Tarsoly,Dovánszki-Füzi,Koch,Domján-Csonka,Lengyel,Milos

Csere: Kalmár,Peisser,Nemeskéri

Gól: Lengyel 2, Füzi,Domján, Csonka, Peisser 2, Tarsoly, Dovánszkí

Jók: Koch, Tarsoly, Lengyel, Dovánszki

Török Szabolcs: Remek mérkõzést játszottunk minden csapatrész jól müködött, sok jó egyéni teljesítmény mellett.

Kreatívak tudtunk lenni a betömörülõ helyenként durva ellenfelünkkel szemben. Felforgatott csapattal álltunk ki de ma ismét bebizonyították azok akit

kevesebb szóhoz jutottak eddig hogy bármikor bármilyen körölmények között ragyogó teljesítményre képesek.

Gratulálok a csapatnak!

ÜSTÖKÖS U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U14 0:2(0:1)
Gólszerzõk: Nyári rikárdó, Barta Tamás
Kiemelkedõt nyújtottak: Kráz Tamás, Nyári Rikárdó, Gönye Máté
Gyirmót SE U14: Gruttó Bence(Nagy Gergely 68.p)- Kelemen Milán, Németh Noel(Szenderák Szabolcs 41.p), Kráz Tamás, Németh Kende(Pusztai Gergõ 68.p) – Gönye Máté, Szabó Krisztián – Csöngei Balázs(Kováts Balázs 58.p), Nyári Rikárdó(Dobai Dominik 58.p), Molnár Márton(Matyi Martin 55.p), Barta Tamás(Forgó Patrik 68.p)
Gólszerzõk: Nyári Rikárdó, Barta Tamás
Kiemelkedõt nyújtott: Gönye Máté, Kráz Tamás, Nyári Rikárdó

Polyák Gábor: A mérkõzés elsõ percétõl az történt a pályán, amit mi akartunk. Ellenfelünk szinte kapura se tudott lõni egész mérkõzés alatt. Sok helyzetet kialakítottunk, és akár el is dönthettük volna már az elsõ félidõben a mérkõzést, de csak egyet tudtunk gólra váltani. A 2. játékrész közepén jött a megérdemelt második gól, így még felszabadultabban tudtunk tovább játszani. Látszott a fejlõdés ismét a játékunkban és ez annak köszönhetõ, hogy a gyerekek megvalósítják az edzéseken gyakoroltakat. Hamarosan jönnek a keményebb mérkõzések, amire készen kell, hogy álljunk taktikailag, fizikálisan és mentálisan is. 


Gyirmót U13 – ZTE U13 1-4  

GYIRMÓT SE U13 Gerencsér D., Baksa D., Virág Z., Ács B, Markó L., Jánoki-Jászai D., Földes Sz., Hauzer B., Szapári L., Berki A., Kümmel B.
Cserék: Kocsis B., Jáger G., Károly B., Szabó I. G., Szirtes O., Gyurasits Á, Szabó Á., Farkas P.
Gólszerzõ: Szirtes O. 
Orosz Márk: Nagyon jó ellenféllel szemben léptünk pályára, se edzõ mérkõzésen, se bajnokin nem találkozunk ilyen csapattal. Ennek ellenére úgy gondolom hogy partiban voltunk a mérkõzésen, hiszen 2 ziccerünk volt kapussal egy az egybe illetve egy támadásból nagyon jól megindultunk aminél ha figyelünk hogy jó ütemben induljunk akkor nem lett volna les helyzet, ezen kívül volt még pár veszélyeztetésünk. Az ellenfél többet birtokolta a labdát de nagyjából ezt is vártuk. A gólokat fõleg egyéni hibákból kaptuk. Viszont ennek ellenére úgy gondolom az ellenfél megérdemelte a gyõzelmet. Vereség ellenére így is csak gratulálni tudok a csapatomnak, hiszen voltak periódusok, amikor nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfél csapatát.
Gyirmót SE U12 – ZTE 0:0
U12 bajnoki mérkõzés 3. forduló
Gyirmót, 2018.09.15 szombat 12.00
 
Összeállítás: (3-2-3)Fekete Mór-  Albrecht Áron,Takács Donát, Molnár Marcell, – Árpási Kristóf, Szemeti Dávid- Molnár Barnabás, Gálos Zsombor László, Csiszár-Piedl Dávid
Cserék: Simon Krisztofer kapus, Pécskai Levente, Árpási Bálint, Kim Jun, Novák Szabolcs, Szabó Márkó, Pápai Levente
 
Bencze Károly: Nagyon sokat megtekintették a találkozónkat. Egy kiváló és egy remek ritmusú mérkõzést játszottunk. Mind a két félidõben remek megoldásokat lehetett látni mindkét csapattól. Bátran és harcosan játszottunk a saját stílusunkban. Itt is, és ott is volt gólhelyzet. A mérkõzés hajrájában azonban, óriási lehetõség elõtt álltunk. Az 58. percben Árpási Kristóf kiváló cselei végén, nem tudtunk az üres kapuba találni (a kapufa mentett). Az gondolom, hogy reális eredmény született. A csapatom pedig büszke lehet, hogy az akadémista ZTE csapata ellen egy színvonalas mérkõzést tudunk játszani. Három mérkõzés 7 pont, ezzel ott vagyunk a dobogón. Gratulálok a csapatnak, és külön azért is, mert a csere játékosaink is nagyon sokat tettek a mérkõzésen.