U8-as teremtorna

Szombaton a Komáromi Téli Tornán jártunk, ahol a csoportban a Tata, Kalinkovo, és a Fõnix Gold voltak az ellenfeleink.
Az elsõ meccsen domináltunk, de gólt nem sikerült szereznünk, így egy ponttal gazdagodtunk egy 0:0-ás mérkõzés végén. A második mérkõzésen a szlovák Kalinkovo csapata ellen már jöttek a gólok, sikerült 3:1-re nyerni végig uralva a mérkõzést. A harmadik mérkõzés is nagyon jól alakult 2 gólunkra az ellenfél csak 1-gyel tudott a végén válaszolni, így veretlenül, és csoportelsõként mentünk tovább a felsõházi rájátszásba.
Ide a csoportból a Fõnix csapatát, és az ellenük megszerzett 3 pontot hoztuk magunkkal, míg a másik csoportból a Komárom és a Tatabánya csatlakozott. A Tatabánya ellen nagyon gyorsan vezetést szereztünk, és ezt az elõnyt tartottuk meg a mérkõzés végéig. A Komárom ellen igazi döntõt játszhattunk, melyet nagyon magabiztos játékkal nyertünk.
A torna kerete a következõ volt:
Csendes Károly, Horváth Martin, Kéring Áron, Laki Szabolcs, Majlinger Máté, Rokob Máté, Szabó Gergõ, Tompos Barnabás, Varga Máté, Vécs Milán
Csendes Károly csapatunkból elhozta a torna legjobb kapusának járó különdíjat, Vécs Milán a ki nem osztott gólkirályi címet.
Három játékos teljesítménye kiemelkedett nem csak a csapatban, de az egész mezõnyben is: Tompos Barnabás, Varga Máté, és Vécs Milán játékához külön is gratulálok.
Gratulálok az egész Csapatnak a mutatott játékhoz!

U11-es teremtorna

Gyõrújbarát, Sportcsarnok, 2019.02.16. szombat

Gyirmót U11 – Gönyû 4:0

Gyirmót U11 – Pannonhalma 6:0

Gyirmót U11 – Gyirmót U10 0:1

Gyirmót U11 – Gyõrújbarát 2:0

Gyirmót U11 – Gyõrasszonyfa 4:0

A tornán résztvevõ játékosok: Kalmár Bendegúz, SzalayOlivér, Szuprics Gergõ, Szabó Bálint, Oláh Bálint, Keller Noel, DömötörBendegúz, Nyikus Róbert, Tóth Lénárd, Simon Milán

A torna gólkirálya: Keller Noel (Gyirmót U11)

Lakatos Attila: A hétvégén mindenkinekjátéklehetõséget tudtam adni, hiszen két teremtornán is szerepeltünk.Ezen a gyõrújbaráti tornán a játékunk a nagy gólarányú gyõzelmek ellenéreis többször akadozott, összjátékban, passzminõségben többet vártam.Tulajdonképpen a tornán az egyetlen kapunkra tartó lövésbõl gólt kaptunk, ezértsem lehetek elégedett. Gratulálok a Gyirmót U10 csapatának, akik nagyot küzdvegyõzték le a csapatomat. A torna végeredményénél sokkal fontosabbnak tartom,hogy a két új fiú, Tóth Lénárd és Oláh Bálint jó benyomást tettek rám.

U11-es meghívásos teremtorna

Bük, Sportcsarnok, 2019.02.17. vasárnap

Csoportmérkõzések:

Gyirmót U11 – Ikervár 1:0

Gyirmót U11 – Viktória FC 4:0

Gyirmót U11 – Foci FC 2:0

Gyirmót U11 – Szentgotthárd 1:0

Bajnoki ág (három csoportgyõztes körmérkõzései):

Gyirmót U11 – Király SE 0:0

Gyirmót U11 – Sárvár 0:0

A tornán résztvevõ játékosok: Horváth Donát, CsalaZoltán Máté, Csizmazia Áron, Szabó Lõrinc, Kiss Bence, Steszli András, GerecsérAlex, Koronika Bence, Horváth Gergely

A torna legjobb kapusa: Horváth Donát (Gyirmót U11)

Lakatos Attila: Nagyon örültem alehetõségnek, hogy nem a megszokott, ismert ellenfelek ellen, hanem kicsitkimozdulva a komfortzónánkból, más, számunkra is ismeretlen csapatok ellenis megmutathattuk magunkat ezen a büki teremtornán. A nehéz kezdés után fokozatosanjavult a játékunk, a türelmes játékot, amit kértem a fiúktól egészen jól meg isoldották. Dicséret illeti a csapatot, hiszen a tornán gólt sem kaptunk, a hétenújra gyakorolt egymás biztosítására törekedtek a fiúk. Javítani való, hogy abajnoki ágon lejátszott mérkõzéseken már kevésbé tudtunk dominálni, több voltaz egyénieskedés is. Azt hiszem beszédes adat, hogy a hétvégén lejátszottteremtornákon 135perc alatt egy gólt kaptunk (természetesen helyén kellezt is kezelni), viszont az is tisztán látszik, hogy a 3v2, 2v1 ellenijátékok döntéseiben, döntéseinek gyorsaságában, a kapu elõtti szituációkban,gondolkodás-gyorsaságban továbbra is fejlõdnünk kell.

Helyezés: 14 csapatból 2. helyezést értünk el.

U13-asFelkészülési mérkõzés

2019.02.17Gyirmót

Gyirmót SE Gyõr U13 – Mészöly Focisuli U13

10-0(4-0)

Gólszerzõ: SzirtesOlivér (4), Gyurasits Ákos (2), Hauzer Bálint (2), Árpási Kristóf, Kiss Márkó

Kiemelkedõ teljesítményt nyújtott mindkét félidõben:Szirtes Olivér, Gyurasits Ákos

Gyirmót SE Gyõr U13: Simon Krisztofer., (TrégerP. 40.) – Szabó Á., Virág Z., Kiss M., Hauzer B. – Földes D. Sz., Szirtes O.,Szemeti D.. – Árpási K.(Winkler A. 40.), Gyurasits Á. Árpási B.(Szabó I. Zs.40.)

OroszMárk: A mérkõzés egész végig az ellenfél térfelén zajlott kivéve az ellenfél kéttámadását. Nagy nyomás alá helyeztük az ellenfelet, már az ellenfél tizenhatosánálmegkezdtük a labdaszerzést, illetve a védelmünk is fel volt tolva, volt hogymég a félpályánál is feljebb. Az ellenfél térfelén megszereztük a labdákat. Mibirtokoltuk a labdát, viszont lassan csináltuk mindazt amit csináltunk, de ennekellenére szeretnék a csapatnak gratulálni a gyõzelemhez, hiszen valóban az egészmérkõzés alatt mi irányítottunk. Külön köszönöm a 4 fõ U12-es játékosnak, akikelõször játszottak nálunk, hiszen nagyszerû teljesítményt nyújtottak!

Felkészülési mérkõzés U 17

Gyirmót SE-Veszprém USE 4-1 (1-0)

Gsz:Dán,Cserniczki, Ferenczi, Siska

Gyirmót SE U17:Iváncsics/Germán/- Vékássy,Kiss,Gergely,Szõke/Babayigit/-Nagy/Herber/Ominger/Cserniczki/-Ferenczi,Fördõs,Dán/Siska/-Orbán

Edzõ : NagyAttila

NagyAttila: Taktikus helyenként jó játékkal sikerült megszerezni a gyõzelmet afegyelmezetten és szervezetten futballozó vendégcsapat ellen. Sikeres fõpróbaután bízom a további jó folytatásban!!