Esemény: WU16 Nagypályás Bajnokság Nyugati csoport, 10. Bajnoki forduló
Rendezõ: Balatonfüred
Idõpont: 2019. 03. 01. péntek
Balatonfüred – Gyirmót SE Gyõr WU16 0 : 10
WU16 GYIRMÓT SE GYÕR : Takács Fanni, Mitro Zsanett, Bus Antónia, Keresztes Réka, Máthé Eszter, Süveges Hanna, Dömötör Dóra, Tóth Mária Éva, Kállai Izabella, Torda Liza, Konrád Kincsõ, Báthori Luca, Gerencsér Adrienn, Bognár Melinda
Kálmán Tibor edzõ: Az elsõ forduló mindig nehéz. A felkészülésünk bármennyire is jól sikerült, a lánycsapatoknál nagyon sok tényezõnek egyeznie kell, hogy elfogadható mentális állapotban kezdjük meg a szezont. A mérkõzésen végig mi irányítottuk a játékot, kértem, hogy türelmesen játsszuk végig a támadást, gyors és lendületes szélsõjátékkal verjük meg a védõket, pontos beadásokkal alakítsunk ki helyzeteket. Több támadás variációt is tanultunk a télen, reméltem, hogy a mérkõzésen ezekbõl néhány visszaköszön. Nem csalódtam, a lányok alkalmazták a tanultakat, fõleg szélrõl a második hullámban érkezõ lövõknek sikerült nagyon sokat beadni és ezzel helyzetet teremteni. Mindvégig fegyelmezett és taktikus maradt a játékunk, a góljaink után sem vettünk vissza a lendületbõl, valamint öt játékos is feliratkozott a góllövõk sorába, ami nagyon örömteli számomra. Így tovább, kedden jöhet a Pápa csapata.

WU19-es bajnokimérkõzés 10. forduló

2019.03.02. Gyirmót

Gyirmót SE Gyõr WU19– MTE 1904 WU19

10:0 (2:0)

Gólszerzõk: Mohácsi Dóra (21’ 44’ 59’ 75’), Illés Lili (53’65’) Süveges Hanna (48’ 60’) Nagy Kitti (54’ 57’)

Gyirmót SE Gyõr WU19:Bakó Rebeka, Káldi Jázmin (79’Vörös Torma Petra), Süveges Hanna, HavasPatrícia, Dömötör Dóra (62’Tóth Éva), Takács Fanni, Illés Lili, Vangel CelinaHanna, Makári Natália (46’Nagy Kitti) Németh Kitti, Mohácsi Dóra

Csapó Sándor edzõ:Az elsõ félidõben nehezen tudtok megtörni a lelkesen küzdõ vendégek védelmét,élükön a szenzációsan védõ kapusukkal. A második játékrészben támadóink jobbanösszpontosítottak és sorra alakították ki a jobbnál jobb helyzeteket. Különörülök, hogy a lányok nagyon sok szép parádés gólokat lõttek. Gyõzelmünkmegérdemelt volt. Csak dicsérni tudom a lányokat ezért a szép teljesítményért,fõleg a támadóinkat.

Csütörtök: 17:30 Gyirmót U10 – PELC U10
Keret: Maros Máté (Mate), Mészáros Zsombor (Zsomesz), Dobos Ádám (Szöcske), Laki Levente (Levi), Szabó Dominik (Domi), Parcsami Mózer Márton (Nyúl), Csaplár Milán (Milu), Németh Bálint (Teve), Barta Ákos (Mákos), Makra Márk (Makk), Végvári Valter (Valter), Kelemen Dominik,
Mérkõzésértékelés: Mai mérkõzésen sajnos bebizonyosodott, ami a gyerekekre nagyon igaz, hogy egyik héten fent, másik héten lent. Másfél órából pillanatokra pörögtünk csak fel, ez látszott már a bemelegítésünknél, hogy nem vagyunk itt fejben. Amint elkezdõdött a mérkõzés ellenfelünk felpörögve letámadott minket és uralták a mérkõzést. Lélektelen játékunk ellenére voltak jó dolgok is, szép kontrákat is tudtunk vezetni, amiket gólokkal be is fejeztünk. Megérdemelten gyõzött az ellenfelünk.
Eredmény: Gyirmót U10 5-11 PELC U10
Szombat: 10:00 Gyirmót U10-Komarno U10
Keret: Tóth Szabolcs (Medve), Mészáros Zsombor (Zsomesz), Dobos Ádám (Szöcske), Laki Levente (Levi), Szabó Dominik (Domi), Csaplár Milán (Milu), Németh Bálint (Teve), Makra Márk (Makk), Végvári Valter (Valter), Kelemen Dominik,
Mérkõzésértékelés: Ezen a hétvégén az idõjárásnak köszönhetõen lejátszhattuk elsõ mérkõzésünket szabadtéren, füves pályán. Mindkét csapat játékosai nagyon örültek, hogy kint játszhatnak. Kezdõ sípszótól látszott a játékunkon, hogy a csütörtöki játékunk után bizonyítani szeretne mindenki. Letámadtunk és megragadtuk a mérkõzés irányítását. Mérkõzés elején ez a lendület kicsit átment egyénies játékba, de hamar rájöttünk, hogy ez nem fog jó útra vezetni, így elkezdtünk focizni, játszani a gyors passzos játékot. Ellenfelünk elõrerúgott labdákkal kontrázott, ami hellyel, közzel sikerült is neki, mivel nekik nem volt les, nekünk pedig igen. Meg kell tanulnunk az ilyet csapatok ellen is játszani, védekezni, ne rúgják mögénk a labdát. Mai mérkõzésen nagyobb terhelést kapott minden játékos, mivel félóránként volt hármasával csere, a cserék pedig a Gyirmót U11-es csapattal játszottak, így folyamatos játék volt. Mérkõzésen végig mi domináltunk, játszottuk a focit, de sajnos ellenfelünk a játékstílusával több gólt tudott szerezni (meg kell tanulnunk ezt is kezelni) Gratulálok mindenkinek, szépen javítottunk a csütörtöki játékunkon, de még mindig nem voltunk itt teljesen fejben, nem pörögtünk teljesen és kevés volt a kommunikáció.
Eredmény: Gyirmót U10 9-11 Komarno U10
Vasárnap: 11:00 Gyirmót U10-NSK Bratislava U10
Keret:Maros Máté (Mate), Mészáros Zsombor (Zsomesz), Dobos Ádám (Szöcske), Laki Levente (Levi), Parcsami Mózer Márton (Nyúl), Csaplár Milán (Milu), Németh Bálint (Teve), Barta Ákos (Mákos), Makra Márk (Makk), Végvári Valter (Valter), Kelemen Dominik, Tóth Szabolcs (Medve)
Mérkõzésértékelés: Vasárnap reggel a Bratislava csapatát fogadtuk nagyon jó hangulatban. Bemelegítésünket nézve valami nagyon jóra számíthattam a mai nap. Kezdõ sípszó után meg is erõsítették a fiúk, hogy jól láttam, mivel az ellenfelünk kezdése után azonnal letámadtunk, labdát szereztünk és négy egyérintõs passz után megszereztük a vezetést. A gól nagyon jót tett a játékunknak a fiúk egymást biztatva, hajtva mentek a pályán (nagyon jó volt ezt látni). Ez a lendület gyorsan 4 gólos elõnyhöz vezetett, ami után sajnos kicsit visszavettünk, amit ellenfelünk ki is használt, mivel feljött 4-3ra. Mérkõzés közepén játékunk kicsit belassult, és sok hibával játszottunk, ebbõl ellenfelünk több gólt is tudott rúgni, de mérkõzés végére ismét elõvettük a kezdési játékunkat így javítani tudtunk, több szép támadást vezettünk, amiket gólokkal fejeztünk be. Mai mérkõzésen mindkét kapusunk játszott mezõnyben így technikailag is fejlõdhettek.(gólokat is rúgtak). Játékunk még a mai nap sem volt az igazi, lassú és pontatlan volt, de a három mérkõzésbõl a mai volt talán a legjobb. Gratulálok mindenkinek.
Eredmény: Gyirmót U10 15-10 NSK Bratislava U10
U12 I. osztály ÉNY régió 14. forduló
2019.03.02 szombat 14.00 Mosonmagyaróvár, MTE mûfüves pálya
MTE 1904 – Gyirmót SE 0-2 (0-1)
gólszerzõink: Árpási Kristóf, Szabó Márkó
Összeállítás:
Gyirmót SE U12: 3-2-3 (támadó szellemû)
Fekete Mór kapus,- Albreht Áron, Takács Donát, Kim Jun- Árpási Kristóf, Csiszár-Piedl Dávid- Molnár Barnabás, Gálos Zsombor László, Szemeti Dávid
cserék: Simon Krisztofer kapus, Árpási Bálint, Szabó Márkó, Méhes Gergely, Pécskai Levente
Bencze Károly edzõ: Az erõs két hónapos felkészülés után, már vártuk az elsõ bajnoki mérkõzésünket. Ennek megfelelõen is, nagy önbizalommal léptünk pályára. Már az elsõ perctõl kezdve – nagy iramot diktálva-, magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki a mérkõzés folyamán. Az elsõ félidõben egy büntetõt is hibáztunk, de tudtunk javítani és gyorsan eldöntöttük a mérkõzés kimenetelét a javunkra. A játékkal elégedett vagyok, de a helyzet kihasználásunkon javítani kell. Kiemelkedõt nyújtott: Fekete Mór kapusunk (jó mezõnymunka), Takács Donát (magabiztos játéka) és Molnár Barnabás (veszélyes szélsõ játéka). Gratulálok a csapatnak! Külön örülök, hogy három kisebb (2008) játékos (Csiszár-Piedl Dávid, Szabó Márkó, Molnár Barnabás) is játszott a mérkõzésen. Következõ ellenfelünk hazai pályán szombaton 09.00, a Csorna SE csapata.

U13-as Bajnoki mérkõzés

2019.03.03Mosonmagyaróvár

MTE U13 – Gyirmót SE Gyõr U13 1-0

Kiemelkedõ teljesítményt nyújtott:Kümmel Benedek

Gyirmót SE Gyõr U13: Gerencsér D. (Tréger P. 30.), -Virág Z., Kiss M., Ács B., Oláh Zs. (Szabó Á. 45.), – Szirtes O., Winkler A.(Szabó I. Zs. 30.), Kümmel B., – Farkas P. (Gyuarsits Á. 30.), Berki A.,Szapári L. (Baksa D. G. 30.)

OroszMárk: Az elsõ félidõben nem igazán lehetett beszélnünk alabdakihozatalról. A belsõ középpályásaink nem nagyon akarták segíteni alabdakihozatalt. Így csak egyszer-kétszer tudtunk megindulni az ellenfélkapujára, amibõl kisebb helyzetek alakultak ki. A második félidõben, amikorKümmel Benedek játszott ezen a poszton, ahol problémák voltak, a labdakihozatalmár megvalósult, illetve volt egy jó 10 percünk, ahol több helyzetet tudtunkkialakítani, sõt nem helyzetet ziccert. Ezeket be kellett volna lõnünk.Csalódást okozott több támadónk teljesítménye is a mérkõzésen.

NAGYKANIZSA U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U14 0:2(0:2)

Gólszerzõ: Barta Tamás 2

Összeállítás: Gruttó Bence(Nagy Gergely 71.p) – Kelemen Milán, NémethNoel, Gönye Máté, Rozs Renátó – Molnár Márton, Fekete Márton, Szabó Patrik -Nyárik Rikárdó, Matyi Martin(Forgó Patrik 53.p.), Barta Tamás

Kiemelkedõt nyújtott: Fekete Márton, Molnár Márton, Barta Tamás,Rozs Renátó

Polyák Gábor: Borzasztó körülmények között, focira nem alkalmas pályáravitt minket fel ellenfelünk, pedig gyönyörû mûfüves pálya is volt alétesítményben. A saját térfelüket megszállva védekeztek a többnyire magas erõsvédõikkel. Nehezen jött meg az elsõ gól, de miután megrúgtuk esélye sem voltellenfelünknek a pontszerzésre. Gratulálok a csapatomnak, mert kizártak mindennehezítõ körülményt és simán hozták a bajnokság nyitányát.

Nagykanizsa- Gyirmót SE Gyõr U15 0-5

Gyirmót SE Gyõr U15:Bohunicky-Horváth,Vajda,Kalmár,Tarsoly-Lányi,Lengyel,Domján-Nemeskéri,Rimai,Csonka

Csere: Milos, Dusza

Gól: Csonka 2, Rimai, Lengyel, Lanyi

Török Szabolcs: Borzasztó talaj várt minket dejátékosaim csak a játékkal foglalkoztak és remekül alkalmazkodtak akörülményekhez. Higgadt, türelmes de agresszív játékunk sok helyzeteteredményezett. Végig koncentráltan, motiváltan játszottunk. Gratulálok acsapatnak a gyõzelemhez

Vasas – Gyirmót SE U16 3-0 (2-0)
Kecskés, Kiss, Görcs, Imre, Peisser, Szokolics,(Madarász), Füzi, Buglyó, (Simon), Hécz, (Vígh), Szabó K, (Bódis), Szabó B.
Ördög József: A helyzeteit jobban kihasználó Vasas megérdemelten nyerte meg a mérkõzést.

Gyirmót SE Gyõr U16B – Nagykanizsa U17 2-0 /0-0/
Gyirmót 2019.03.02.

Gólszerzõk: Sujtner Kristóf, Bertha Benjamin

Domanyik Szilárd: Nagyszerû gyõzelmet arattunk a nálunk két évvel idõsebb ellenféllel szemben..
Csapatom,minden nehézséget félretéve,óriási akarattal játszott. Külön örömszámomra,hogy taktikusan fegyelmezetten,erõnlétileg kifogástalanul teljesítettünk.Mindenjátékos dicséretet érdemel kivétel nélkül.Kicsik vagyunk a nagyok között,de ez ma nemlátszódott.Ez a gyõzelem hitet ad a további folytatásra.Gratulálok minden játékosnak!

Bajnoki mérkõzés Budapest Illovszky Rudolf Stadion Fáy utca

VASAS KUBALA AKADÉMIA U17-GYIRMÓT SE GYÕR U17 4-0 (1-0)
GYIRMÓT SE: Iváncsics – Czafik, Szabó, Gergely, Babayigit (Szõke) – Nagy (Csemez) Ominger – Ferenczi (Vékássy)- Orbán, Varga (Siska) – Csernyicki (Fördõs)

Nagy Attila: A mai mérkõzésen meg sem közelítettük a múlt heti teljesítményünket a csapatjátékot illetõen, de helyzeteket sikerült kialakítani.Viszont az ellenfelünk képzett jó csapat aki megérdemelten tartotta otthon a három bajnoki pontot.
U 18 Bajnoki Mérkõzés 16.forduló

Gyirmót SE Gyõr U18 – Nagykanizsa 4-1 (2-0)
Gólszerzõk: Korsós,Csonka,Hajnal K., Vacic
Összeállítás:Nyári – Szemenyei (Vacic), Kausits, Bene, Babayigit – Korsós,Posta, Koronkai(Kohán) – Csonka, Hajnal P., Hajnal K.(Németh R.)
Germán Ferenc: Magabiztos gyõzelmet arattunk a táblázaton elõttünk álló ellenfelünkkel szemben,amit annak köszönhetünk, hogy az elsõ perctõl kezdve harcosabbak és motiváltabbak voltunk náluk.
U19 bajnoki, 17. forduló
Gyirmót SE U19 – Vasas Kubala Akadémia 1:2 (0:0)
Gólszerzõk: Mayer Ádám 78′.
Gyirmót SE U19 : Kiss G. – Kovács P. (Fülöp), Turi L., Bányai (Bene), Nagy B., Lampert, Somogyi-Bakos, Kovács B.(Posta), Bergendi, Mayer, Buruzs.
Makkos Tamás: Az elmúlt heti kezdõ összeállításunk öt helyen változott erre a meccsre, ráadásul a csapat tengelyében kellett a legtöbbet változtatni, ami mindig kritikus. Többen meccshiánnyal és kisebb sérülésekbõl tértek vissza. Az elsõ félidõben a küzdelem dominált, sajnos épp a legfontosabb, a pontos kulcspassz hiányzott ahhoz, hogy széllel hátban vezetést szerezzünk. A második játékrész elején egy szerencsétlen öngóllal szerzett vezetést a Vasas. Ez „megfogta” a csapatot és ellenfelünk ezt kihasználva egy szép akció után megduplázta elõnyét. Ekkor mindent egy lapra feltéve támadni kezdtünk, amelynek eredményeképpen sikerült szépíteni. Bõ tíz percig az egyenlítésért hajtottunk, helyzeteink ellenére eredménytelenül. Amit kértem a srácoktól meccs elõtt, igyekezett mindenki megvalósítani, így egy szoros meccsen szenvedtünk vereséget. Ennyivel jobb volt a Vasas, nem vagyok elégedetlen, remélem, hogy tanultak ismét a srácok ebbõl a mérkõzésbõl.