2. tavaszi Régiós B szintû Bozsik-torna:
Ajka, 2019.03.23. szombat 10:00
Játékidõ
Ajka, 5*15′
Csapatunk: Szalay Olivér, Kalmár Bendegúz, Csizmazia Áron, Kiss Bence, Steszli András, Oláh Bálint, Tóth Lénárd, Gerencsér Alex, Szabó Lõrinc, Módra Máté, Horváth Donát, Koronika Bence
Kiemelkedõ teljesítményt nyújtottak: Oláh Bálint (oklevelet õ kapta), Csizmazia Áron (kiemelkedõ mentális képesség), Gerencsér Alex (4 gól) és Steszli András (4gól) játéka mindenképp kiemelkedett, de ezúttal nem akadt gyenge pont a csapatunkban.
Lakatos Attila:
Nagyon bíztam benne, hogy a múlt heti, hazai pályán játszott Bozsik-tornánk után ezúttal tudunk majd a játék minõségében javulni. Kedvezõ idõjárás mellett úgy gondolom, hogy játékban, de legfõképp mentálisan tudtunk nagyot elõre lépni (Sopron ellen vesztett állásból nyertünk), és nyugodtan kijelenthetem, hogy ismét bebizonyítottuk, hogy a mi csapatunk a csoport legerõsebb csapata.
Az egész torna alatt kerestük a játékot, a labdakihozatalainkban rendszeresen meg tudtuk játszani a szélsõinket, a játék szervezésében, forgatásában kicsit gyorsabb gondolkodással, kivitelezéssel még több helyzetet alakíthattunk volna ki ellenfeleink kapuja elõtt. Nagy örömmel töltött el, hogy többször is, ha a bal oldalon nem tudtunk a védelem mögé kerülni türelmesen átforgattuk, átjuttatuk a másik oldalra a labdát és ott próbáltunk támadójátékot kezdeményezni.
A támadásbefejezésekben Alextõl és Banditól is határozott, vagány megoldásokat is láttam.
Továbbra is javítanunk kell a passzerõsségen, passzpontosságban, az egyéni játék felvállalásában, és kulcsfontosságú, hogy a kettõ közti döntésben (épp cselezzek vagy passzoljak, melyik a jobb…).
Ezúttal a 10 rúgott gólunk mellé többször is megzörgettük a kapufát, a három kapott gólunkból pedig kettõt nagy egyéni hibák elõzték meg.
A gyerekfoci ismét megmutatta szépségét, hiszen a múlt heti gyenge teljesítményünk után ezúttal több jó egyéni teljesítmény mellett megfelelõ csapatjátékot is nyújtottunk.
A tornát négy gyõzelemmel, és egy vereséggel zártuk.
A mérkõzések végeredménye:
Gyirmót – Pápa 2:0
Gyirmót – Sopron 2:1
Gyirmót – Ajka 2:0
Gyirmót – MTE 1:2
Gyirmót – Lurkó 3:0

“>U10 Értékelés:

2019.03.23 FK Raèa torna

Eredmény: FK Raèa èerveni 5 – 1 Gyirmót SE U10, FK Vajnory U11 56 Gyirmót SE U10, FK Raèa modri 1 – 3Gyirmót SE U10

Keret: Maros Máté (Mate) Dobos Ádám (Szöcske) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Nagy Ádám (Nagy) Kelemen Dominik (Kele) Martinák Máté (Sárkány) Laki Levente (Levi) Simon Olivér (Simi) Parcsami Mózer Márton (Nyúl)

Tornaértékelés: Szombaton kilenc játékossal vettünk részt Szlovákiába a Raèa otthonában négycsapatos tornán, három mérkõzést játszottunk 5 perces pihenõkkel. Elsõ mérkõzésünkön nagyon jó játékkal, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amiket sajnos kapkodás miatt nem tudtunk gólra váltani, de az edzésen tanultakat és az elvárt játékot játszottuk a mérkõzés végéig. Vereség ellenére torna legjobb mérkõzését játszottuk. Második mérkõzésen agresszív, kemény és kombinatív játékot láthattak a kilátogató nézõk. Ellenfelünk elõrerúgott labdákkal tudott ellenállni a letámadásunknak, de sajnos ezzel sikerült nekik gólokat is szerezni. Ezen a mérkõzésen már befejezéseknél is higgadtak voltunk, így 6 gólt is szereztünk, de még mindig sok helyzet kimaradt. Harmadik mérkõzésen már fáradtunk, így a játunkban sok hiba belecsúszott, de utolsó pillanatig törekedtünk az edzésen tanultakat játszani. Három mérkõzésen nyújtott teljesítménnyel, hozzáállással elégedett vagyok, helyzeteink kihasználására nagyobb koncentrációt kell fordítanunk. Gratulálok minden játékosnak.

Jó teljesítmény: Maros Máté, Nagy Ádám, Parcsami Mózer Márton, Laki Levente, Mészáros Zsombor

2019.03.23 Gyirmót U10 Bozsik torna

Eredmények: Gyirmót U10-PELC 1-4, Gyirmót U10-Sopron 0-3, Gyirmót U10-Ajka 0-3, Gyirmót U10-MTE 0-6,Gyirmót U10-Lurkó 1-4

Keret: Pausits Márton (Kobra) Németh Bálint (Teve) Barta Ákos (Mákos) Makra Márk (Makk) Csaplár Milán ( Milu) Lex Olivér (Démon) Végvári Valter,

Tornaértékelés: Szombaton, Ajkán ragyogó napsütésben, ideális körülmények között vettünk részt a Bozsik kupán. Az öt mérkõzésen egyenrangú ellenfelei voltunk mindegyik csapatnak. Sajnos cserelehetõségünk nem volt, ezért a mérkõzések végére elfáradtunk és a védekezésünkben elkövetett egyéni hibákat ellenfeleink kihasználták. A résztvevõ játékosok hozzáállása példaértékû volt, végig küzdöttünk, az utolsó percig nem adtuk fel. Büszke vagyok minden játékos teljesítményére. Az oklevelet- bar mindenki megérdemelte volna- Csaplár Milán kapta.

Jó teljesítmény: Mindenki

2019.03.18 Gyirmót U10- Ménfõcsanak U11

Eredmény: Gyirmót U10-Ménfõcsanak U11 15-4

Keret: Tóth Szabolcs (Medve) Dobos Ádám (Szöcske) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Nagy Ádám (Nagy) Martinák Máté (Sárkány) Németh Bálint (Teve) Simon Olivér (Simi) Laki Levente (Levi) Barta Ákos (Mákos) Maros Máté (Mate) Csaplár Milán (Milu)

Mérkõzésértékelés: Hétfõi barátságos mérkõzésünk ismét megrendezésre került Gyirmóton. Mérkõzés elején sajnos a bemelegítéshez hasonlóan, lassan és pontatlanul kezdtük. Nagyon sok hiba miatt nem tudtunk ellenfelünk mögé kerül, mérkõzés a pálya középsõ részén zajlott csak. Mérkõzés felétõl két szabályt vezettem be: maximum két érintõ, a szélsõk pedig csak gyengébbik lábbal érhetnek bele (tükör szélsõvel játszottuk a második játékrészt). Mérkõzés második játékrészével részben elégedett vagyok, ott már láttam az edzésen tanult dolgokat. Laki Levente szép mélységi passzai, Mészáros Zsombor gyengébbik lábbal több gólt is szerzett, Nagy Ádám gyönyörû fejesgólja, Tóth Szabolcs (kapus) mezõnyjátékosként szép cselek, kényszerítõk gólok. Gratulálok minden játékosnak.

Jó teljesítmény: Tóth Szabolcs, Laki Levente, Mészáros Zsombor, Nagy Ádám

Gratulálok mindenkinek a mérkõzéseken nyújtott teljesítményhez!

U12 I. osztály ÉNY régió17. forduló

Gyirmót, 2019.03.24 vasárnap 10.00, 5-ös pálya

Gyirmót SE – Lurkó UFC3-0 (0-0) gólszerzõink: Szemeti Dávid és Árpási Bálint(2)

Összeállítás:

Gyirmót SEU12 taktika: 2-3-3 (támadószellemû)

Fekete Mór kapus,- Albreht Áron, Takács Donát,-Csiszár-Piedl Dávid, Árpási Bálint, Kim Jun- Molnár Barnabás, Pécskai Levente Árpási Kristóf

cserék: Simon Krisztofer kapus, Szemeti Dávid,Gálos Zsombor László, Novák Szabolcs

Bencze Károly edzõ: Végig bátran éskezdeményezõen játszottunk. Már az elsõ félidõben is sok helyzetünk volt. Idõkérdése volt, hogy mikor szerezzük meg a vezetést. A második félidõben pedig,látványos támadások után szép gólokat szereztünk. Gratulálok a csapatnak!Kiemelkedõt nyújtott: Árpási Bálint, Árpási Kristóf, Kim Jun, Szemeti Dávid

Gyirmót csoport, BozsikU12/13 torna:

A csapat másik része a Bozsik csoport tornánvett részt vasárnap Gyirmóton a 7-es pályán 09.00-12.30 között:

A csapat három mérkõzést (3×30’) játszott aBozsik csoport idõsebb csapataival. Mindend mérkõzésen támadólag léptünk fel.Az edzésen tanult feladatok visszajöttek a játékban. Szépen feljõdünk. Ilyenösszetételben még nem játszottunk ellenfelekkel. Gratulálok a játékosoknak.Külön oklevelet, Szabó Áron kapta, kapusként mezõnyben is jól teljesített.

Eredmények:

  1. Gyirmót SE U12- Gyõrújbarát SE U13 4-0
  2. Gyirmót SE U12- Nyúl SC U13 11-1
  3. Gyirmót SE U12- ESK Ménfõcsanak 4-0

Összeállítás: (3-2-3) Varga Áron (kapus), –Kopp Noel, Pápai Levente, FeketeBenedek,- Molnár Marcell, Méhes Gergely,- Török Milán, Fenyvesi Máté, AntalLászló, cserék: Neskov Milán és Neskov Olivér

A 25-ös keretbõl 24 játékosom szerepelt avasárnapi mérkõzéseken. Távol Szabó Márkó sérülés végett.

“>U13-as Bajnoki mérkõzés

“>2019.03.24 Gyirmót

Gyirmót SE Gyõr U13 – Lurkó U13 4-2

Gólszerzõ: Hauzer B., Szirtes O., Kümmel B., Öngól

Gyirmót SE Gyõr U13: Gerencsér D. (Tréger P. 40.), – Hauzer B., Kiss M., Ács B.(Oláh Zs. 30.), Virág Z., – Földes D. Sz., Kümmel B.(Winkler A.45.), Szirtes O. (Szabó I. Zs. 38.) – Baksa D.(Farkas P. 40.), Gyurasits Á.(Szabó Á. 45.), Szapári L.(Berki A. 30.)

Orosz Márk: Nézõk szempontjából egy nagyon jó mérkõzést tudtunk játszani. Mind két csapat erõsen támadó focit játszott. Rengeteg helyzet volt a mérkõzésen. Úgy érzem a második félidõre sikerült stabilizálnunk a védekezésünket úgy, hogy közben megmaradt az erõs támadójátékunk. Ennek köszönhetõen a félidõ 2-2-es állás után sikerült két gólt szereznünk, amellyel beállítottuk a 4-2-es végeredményt. Nem csak az erõs támadójáték végett láthattak a kilátogatók nagyon jó mérkõzést, hanem a gólok tekintetében is, hiszen Hauzer Bálint egy szép fejes góllal szerzett vezetést, utána 2-2-es állásnál Szirtes Olivér egy bõdületes nagy góllal juttatta vezetéshez a csapatot és Kümmel Benedek egy neki visszagurított labdát tekert nagyon szépen a felsõsarokban a gyengébbik lábával, ha lehet nevezni gyengébbiknek.

Nagyon Gratulálok a csapatnak!

Csapat nevében pedig köszönöm a szülõknek a szurkolást, hiszen ez még egy pluszt dobott a mérkõzés hangulatához!

“>

U14-es megyei bajnoki mérkõzés


Gyõrasszonyfa U14 – Gyirmót SE Gyõr U13 4-2

Gólszerzõ: Berki Attila, Hauzer B.

Gyirmót SE Gyõr U13: Tréger P. (Kocsis B.35.), – Ács B.(Szabó Á. 35.), Virág Z.(Hauzer B. 35.), Földes D. Sz.(Szabó I. Zs.35.), Kümmel B., – Szirtes O.(Winkler A. 35.), Baksa D.,(Farkas P. 35.) Berki A. (Winkler A. 40.) – Szapári L. (Gyuarsits Á. 35.)

Orosz Márk: Sajnos már az elsõ 10 percben vezetést tudott szerezni az ellenfél két potyagóllal, amely a pálya talajának volt köszönhetõ. Egyik egy hazapassz után átpattant a kapusunk lábfeje felett a labda, tehát egy öngól, a másik egy gyengébb lövés, amire eldöltünk és a kapusunk felett átpattant. Ezután ellenfelünk 7 emberrel védekezett az 5*2-es kapura, amimbõl kontrákból próbált eljönni. 3. gólnál a középpályásunk messze állt az emberétõl és hagytuk lõni, a negyedik pedig egy megpattant lövés, ami átpattant a kapusunk felett. A félidõre 4-0- al mentünk. Úgy gondolom a támadásaink végén többször rossz döntést hoztunk. A második félidõre viszont úgy jöttünk ki, hogy végig beszorult az ellenfél a saját kapuja elé. Nagyon pontos passzokat adtunk egymásnak, és nagyon jó elvben fociztunk. Ennek köszönhetõ a két gól is.

GYIRMÓT SE GYÕR U14 – ÜSTÖKÖS U14 8:0 (3:0)

Gólszerzõk: Barta Tamás 2, Szabó Patrik 2, Nyári Rikárdó 2, Fekete Márton, Kelemen Milán

Kiemelkedõt nyújtott: Az egész csapat

GYIRMÓT SE GYÕR U14: Gruttó Bence(Nagy Gergely, 50.p)- Kelemen Milán, Szabó Krisztián(Németh Noel 41.p.), Kráz Tamás, Németh Kende(Matyi Martin 41.p.)- Fekete Márton, Gönye Máté(Szabó Patrik 41.p.), Molnár Márton- Nyári Rikárdó, Rozs Renátó, Barta Tamás

Polyák Gábor U14 Edzõ: – Óriási akarással és precíz pontos játékkal kezdtük a mérkõzést. Már az elsõ 10 percben eldöntöttük a találkozót a 3 szép gólunkkal. Minden edzésen gyakorolt támadás felépítést és pontrúgás variációt megcsináltak a gyerekek, ami külön öröm, mert ezért érdemes gyakorolni. Nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Gratulálok az egész csapatnak!

Gyirmót SE Gyõr U15 – Üstükös FC 4-0
Gyirmót SE Gyõr U15: Kocsis H- Horváth Z,Kalmár P, Tarsoly K, Molnár Sz- Lányi D, Lengyel M, Domján D- Csonka A, Vedres N, Dovánszki N
Csere: Dusza A, Bessenyei D
Gól: Dovánszki Noel, Kalmár Péter, Molnár Szabolcs, Bessenyei Dominik
Jók: Dovánszki Noel, Kalmár Péter
Török Szabolcs: -Nehezen kezdtük a mérkõzést, a pálya talaja miatt nem tudtuk a saját játékunkat játszani a sok passzos labdabirtoklást. Tompák, fásultak voltunk rengeteg technikai hiba rossz döntések, adtunk egy félidõ elõny ellenfelünknek. Félidõben átbeszéltük a problémákat, alkalmazkodnunk kellett a talajhoz és az ellenfél védelme mögé ívelt labdákkal próbálkoztunk amit területnyitással készítettünk elõ. Ebbõl sikerült gólokat rúgnunk és bebiztosítottuk a gyõzelmet.

Gyirmót SE Gyõr U16 – Videoton 1-0 (1-0)

Gólszerzõ: Görcs Márió

Gyirmót SE Gyõr U16 : Kecskés, Madarász, Görcs, Imre, Vígh, Szokolisc, Peisser,Buglyó, Szabó B,(Hécz) Rimai,(Sujtner) Simon,(Bódis)

Ördög József: – Görcs Márió vezérletével, a bajnokság legerõsebb csapataellen megérdemelt gyõzelmet arattunk!

Gyirmót SE U17 – Mol-Vidi U17 0-1 (0-1)

Gyirmót SE U17: Iváncsícs – Czafik, Kiss, Gergely, Szõke (Babayigit), Nagy, Csemez (Szabó), Siska, Orbán, Varga (Ferenczi) – Fördõs (Csernyicki)
Nagy Attila edzõ: -Halvány elsõ félidõ után sikerült egy jó második félidõt produkálnunk de sajnos a gólszerzéssel hadilábon álltunk.
18.forduló U19-es Bajnoki Mérkõzés
Gyirmót SE U18 – Ajka 2-3 (2-2)
Gólszerzõk:Majer (2)
Összeállítás: Nyári (Csizmadia) -Kovács P.,Kausíts, Bene, Lampert – Herber(Hajnal), Posta,Koronkai(Kohán)- Kovács B.,Majer, Csonka(Vacic)
Germán Ferenc:Egyenlõ erõk küzdelmébõl,mindkét csapat gyõzelemre játszott ,sajnos a végén mi hibáztunk aminek vereség lett a vége.
19.forduló U19-es Bajnoki Mérkõzés
Sopron B. – Gyirmót SE Gyõr U18 0-0
Összeállítás: Turi – Szemenyei, Kovács P.,Bene, Kausits(Tölgyesi),- Herber, Posta, Korsós -Koronkai(Németh R.),Hajnal P., Csonka(Vacic)
Germán Ferenc: – Jó iramú,küzdelmes mérkõzésen a kapuk keveset forogtak veszélyben ,ezért az eredmény teljesen reális a mérkõzés képe alapján.

U19 bajnoki, 20. forduló

MOL Vidi FC – Gyirmót SE U19 2:1 (0:0)

Gólszerzõ: Mayer Ádám (80’)

Gyirmót SE U19: Kiss G. – Tóth E., Turi L. (Bányai25’), Kovács Á., Lampert – Béli, Somogyi-Bakos (Bergendi 59’), Nagy B. (KovácsB. 46’), Gelencsér (Kuroli 77’) – Buruzs (Pataki 77’), Mayer.

Makkos Tamás: Az õsziszezon zárásakor azt mondtam, hogy remélhetõen fel tudjuk majd venni tavasszalaz osztály élcsapataival a versenyt. Örömmel láttam, hogy ez sikerült a remekVidivel szemben, olyannyira, hogy bosszankodhattunk az utolsó percben bekapottgól, illetve az elmaradó pontszerzés miatt. Teljesen egyenrangú csapatok vívtakés ahogy ilyenkor lenni szokott, nüanszokon múlt, hogy melyik csapat tudja a maga javára fordítani a találkozót. Veszíteni sosem jó, de aSzékesfehérváron mutatott játék és hozzáállás dicséretes a felnõtt futballküszöbén álló játékosoktól.