Gyirmót SE Gyõr U8

Várhegyi Tamás: -Hétvégén 2 helyen egyszerre volt jelenésünk. A csapat nagyobb része Gyirmóton vett részt a Bozsik Fesztiválok aktuális fordulójában, míg a másik része Dunaszerdahelyen egy minitornán vendégszerepelt.
Bozsik Fesztiválon 2 csapattal nagyon harcos játékkal, sok szép gólt lõve, sikeres cseleket bemutatva szerepeltünk. Mindenki nagyon motivált volt, és az edzéseken gyakorolt dolgok, kért játékfelfogás folyamatosan visszaköszönt.
Sok jó teljesítmény volt a mezõnyben, a különdíjakat végül Bálint Noel és Polovics Dorina kapták.
Bozsik Fesztivál keret: Dombos Balázs, Szabó Gergõ, Bálint Noel, Rokob Máté, Németh Zétény, Szabó Rebeka, Polovics Dorina, Majlinger Máté, Parcsami-Mózer Misa.
Dunaszerdahelyen összesen 5 csapat érkezett a minitornára, így 4×25 percet játszhattunk. Itt is nagyon jó játékkal rukkolt elõ csapatunk, és minden mérkõzését megnyerve utazhatott haza. Mindenki nagyon jó teljesítményt nyújtott, jó napot fogtunk ki, egy nagyon jó hozzáállással. Szép támadások, szép gólok jellemezték a játékunkat.
Eredmények:
Gyirmót: DAC 2 9:1
Gyirmót: DAC 1 4:2
Gyirmót: Slovan Bratislava 5:3
Gyirmót: FK Pohronie 9:1
Keret: Horváth Martin, Laki Szabolcs, Szabó Dominik, Tompos Barnabás, Varga Máté, Vécs Milán, Vígh László
Gratulálok minden Játékosunknak, így tovább!
Hajrá Gyirmót!Gyirmót SE Gyõr U10:
2019.03.31 Dunaszerdahely torna
Eredmények:
Sopron SE – Gyirmót SE U10 6 – 2
FC DAC U10 – Gyirmót SE U10 3 – 5
FC Nitra – Gyirmót SE U10 0 – 4
Gyirmót SE U10 – Sopron SE 3-2
Gyirmót SE U10 – FC DAC U10 9-4
Gyirmót SE U10 – FC Nitra 4-4
Keret: Maros Máté (Mate) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Kelemen Dominik (Kele) Laki Levente (Levi) Simon Olivér (Simi) Makra Márk (Makk) Barta Ákos (Mákos) Németh Bálint (Teve) Tóth Szabolcs (Medve)
Bodó Mihály: Nagyon szép és jó körülmények között rendezett tornára utaztunk vasárnap. A jó idõ mellé nagyon jó hangulat is társult, így jó játékra számítottam a mai napra. Sajnos a torna kezdõ sípszójától nem ezt láthattuk a pályán. Fejben még nem érkeztünk meg a tornára, lassú gondolkodásunkat, pontatlanságunkat ellenfeleink elsõ körben ki is használtak. Második körre a visszavágókra felpörögtek a fiúk és megmutattuk, hogy valójában mit is tudunk. Három mérkõzéssel elégedett vagyok, mivel az edzésen tanultakat láthattam ezeken a mérkõzéseken támadásainkban és védekezéseinkben egyaránt. Kapusaink több poszton is helytálltak, felváltva gólokat akadályoztak meg kapusként és voltak mérkõzések, amikor gólokat szereztek mezõnyjátékosként!
Gratulálok minden játékosnak!
Jó teljesítmény: Tóth Szabolcs, Mészáros Zsombor, Kelemen Dominik
2019.04.01
Gyirmót SE Gyõr U10-Ménfõcsanak U11 16-5
Gyirmót SE Gyõr U10: Mészáros Zsombor (Zsomesz) Nagy Ádám (Nagy) Simon Olivér (Simi) Laki Levente (Levi) Maros Máté (Mate) Csaplár Milán (Milu) Makra Márk (Makk) Kelemen Dominik (Kele) Végvári Valter
Bodó Mihály: : Mérkõzésünk szokás szerint nehézkes, akadozós játékkal és sok pontatlansággal indult, de hamar letisztult a játékunk. Letámadásainkkal ellenfelünket hibára tudtuk kényszeríteni és ezeket mai nap már jobb százalékban ki is tudtunk használni. Helyezkedéseink védekezésnél mérkõzés elején a megbeszéltek szerint történt, de mérkõzés végére az ellenfelünk hatására is kicsit felszabadult. Mérkõzésen látottakkal összességében elégedett vagyok és gratulálok mindkét csapatnak jó után haladunk, látható a fejlõdés mindkét csapat játékán!
Jó teljesítmény: Kelemen Dominik, Csaplár Milán, Végvári Valter
Gratulálok mindenkinek a mérkõzéseken nyújtott teljesítményhez!

U12 I. osztály ÉNY régió18. forduló

Pápa, 2019.03.30 szombat 11.30

Pápa – Gyirmót SE 0-6(0-2)

gólszerzõink: Árpási Kristóf (3), Csiszár-PiedlDávid (2), Antal László Ádám

Gyirmót SEU12: Fekete Mór kapus,- Albreht Áron, Takács Donát, Kim Jun,-Csiszár-PiedlDávid, Árpási Kristóf- MolnárBarnabás, Pécskai Levente Árpási Bálint

cserék: Simon Krisztofer kapus, Szemeti Dávid,Antal László Ádám, Pápai Levente, Méhes Gergely, Török Milán, Molnár Marcell

Bencze Károly edzõ: Azt gondolom, hogy ilyenarányban is, megérdemelt gyõzelmet szereztünk idegenben. Végig irányítottuk amérkõzést és szebbnél szebb gólokat értünk el a lelkes hazaiak otthonában.Gratulálok a csapatnak, örülök hogy a cserék is hozzátettek a játékhoz. Jók azegész csapat!

Gy-M-S megyei U14 Gyõr Cbajnoki mérkõzés

Öttevény, 2019.03.28 csütörtök 16.30

Öttevény U14- Gyirmót SE Gyõr U12 0-6 (0-2)

gólszerzõink: Árpási Bálint(2) Csiszár-Piedl Dávid, Árpási Kristóf, Pécskai Levente, Molnár Barnabás

Gyirmót SE Gyõr U12: Fekete Mór kapus,- Albreht Áron, Takács Donát, Kim Jun,-Árpási Kristóf, Szemeti Dávid, – PápaiLevente, Pécskai Levente, Molnár Marcell

cserék: Simon Krisztofer kapus, Árpási Bálint,Török Milán, Csiszár-Piedl Dávid, Molnár Barnabás, Méhes Gergely

Bencze Károly edzõ: A tavasz elsõ mérkõzésétjátszottuk a megyei bajnokságban. Az elsõ tíz perc után remekül vettük fel aritmust a fizikálisan nagyon erõs ellenféllel szemben. A csapatrészek remekülmûködtek együtt. A félidõben két gólos elõnnyel tudtunk indultunk. A másodikjátékrészben is mi domináltunk. Remek támadások után ismét szép gólokat tudtunkszerezni. Az egyik baloldali támadásunk után Árpási Bálint parádés góltszerzett fejesbõl is. Nagyon gratulálok a játékosaimnak a teljesítményhez.Kiemelkedõt nyújtott az egész csapat. Külön gratulálok Török Milánnak akielsõ bajnoki mérkõzését játszotta a Gyirmót színeiben.

U14-es megyei bajnoki mérkõzés
2019.03.26 Gyirmót
Gyirmót SE Gyõr U13 – Gyõrújfalu U14 1-5
Gólszerzõ: Baksa Dániel Gábor

Gyirmót SE Gyõr U13: Gerencsér D. (Tréger P. 35.), – Ács B., Virág Z., Oláh Zs., Hauzer B.(Baksa D. G. 29.), – Földes D.Sz., Kümmel B., Szirtes O. (Farkas P. 35.) – Gyurasits Á. ( Winkler A. 44.)
Orosz Márk: Sajnos azt vettem észre, hogy megijedtünk a nagyobb termetû ellenfelünk ellen. A labdakihozatal után nem értünk fel a támadásokhoz. Illetve nem mertünk focizni. A második félidõre ez megváltozott picit. Párszor sikerült az ellenfél mögé kerülni, amibõl egy gólt sikerült szereznünk, de a összességében hiányzott a bátorság a játékunkból!
U13-as Bajnoki mérkõzés
2019.03.30 Gyirmót
Pápa U13 – Gyirmót SE Gyõr U13 6-0

Gyirmót SE Gyõr U13: Gerencsér D. (Tréger P. 35.), – Hauzer B.(Oláh Zs. 27.), Kiss M.(Szabó Á. 40.), Ács B., Virág Z., – Földes D. Sz., Kümmel B., Szirtes O.(Winkler A. 30.) – Baksa D., Gyurasits Á. (Farkas P. 30.), Szapári L.
Orosz Márk: Az egész mérkõzés alatt borzasztó volt, ahogy a védelemben helyezkedtünk. Nem vettük fel az induló játékost. Nem voltam elégedett a hozzá állással se egy-két játékosnál, amit meg is büntetett az ellenfél keményen. A labdakihozatalt megvalósult az egész mérkõzés alatt és a támadójátékban is lehetett látni nagyszerû megoldásokat, szép beindulásokat. Kapu elõtt viszont rendszeresen rossz döntést hoztunk. Ráadásul nem ízlett a játékosoknak az ellenfél kemény játéka, többször az ellenfél labdamegtolása után bokát talált. Ennek ellenére sajnálom hogy nem tudtuk ezt kizárni, sõt akár nem hogy feltüzelte volna a játékosokat ez, hogy akkor is lövök egy gólt, hogy megmutassam, hanem inkább megijedtünk a szituációtól. Ennek ellenére volt olyan játékos, aki ebben a hónapban már hosszabb ideje nagyszerû teljesítményt nyújt Baksa Dániel, akit mindneképp szeretnék kiemelni a 6-0 ellenére is, az õ játékából egyedül csak a gól hiányzott.

Andráshida U15 -Gyirmót SE Gyõr U15 0-5

Gyirmót SE Gyõr U15: Kocsis H – Horváth Z, KalmárP, Vajda M, Tarsoly K – Lányi D, Domján D, Bessenyei D – Milos M, Molnár Sz,Dovánszki N

Csere: Kümmel M, Dusza A

Gól: Dovánszki Noel 2, MolnárSzabolcs 2, Milos Milán

Jók: Dovánszki N, Molnár Sz, MilosM, Horváth Z, Domján D

Török Szabolcs: Lelkes a védekezését fegyelmezettenmegszervezõ csapat otthonába látogattunk. Türelmesen nagy akarattal játszottunkvégig kontroll alatt tartva a mérkõzést. Végjátékunk picit pontatlan volt haezen tudunk javítani nagyobb arányban is meg tudjuk nyerni ezeket atalálkozókat.

Gratulálok csapatomnak agyõzelemhez.

Kecskemét – Gyirmót SE Gyõr U16 2-2 (1-0)

Gyirmót SE Gyõr U16: Kecskés, Madarász, Görcs, Imre, Vígh, Szokolics, Füzi,Simon, Szabó B, (Bódis) Szabó K, Hécz (Rimai)

G. Hécz A, Simon Z.

Ördög József: – A mérkõzést látva minden szempontból rászolgáltunk az egypontra!

2019.03.30
Gyirmót SE Gyõr U16B – Andráshida U17 0-1 (0-1)
Gyirmót SE Gyõr U16B: Sebestyén,Simon,Horváth,Sipõcz,Vedres,Szõke,Bertha,Béres,Prácser,Vankovics,Lapincs
Domanyik Szilárd: – Olyan mérkõzésen szenvedtünk vereséget,amelyen a futball igazságtalan arcát mutatta meg.
A korán kapott potyagól után végig támadtuk a meccset,de csak a helyzet kialakításáig jutottunk el, nem tudtuk az i-re feltenni a pontot. Mindenképpen meg kell dicsérnem a fiúkat a mutatott játék,akarás miatt.Jövõ héten javítunk!

Kecskemét Széktói Stadion U17

KecskemétLA – Gyirmót SE Gyõr U17 3-1 (1-1)

“>Góllövõ: Ferenczi Kevin

Gyirmót SE Gyõr U17:Iváncsics – Czafik, Szabó, Kiss, Szõke – Nagy, Ominger, Ferenczi (Vékássy) Orbán, Babayigit – Csernyicki (Siska)

Nagy Attila:Gólt már szereztünk, remélem a következõkben gyõzelem is jönni fog!

U19 bajnoki, 21. forduló
Gyirmót SE Gyõr – Kaposvár BFLA 2:1 (1:1)
Gólszerzõ: Pataki Martin (45′), Lampert Krisztián (49′)


Gyirmót SE Gyõr: Lovász – Kovács P., Turi L., Bányai, Lampert – Béli, Somogyi-Bakos, Kovács B. (Póczik 82′),- Bergendi, Pataki (Bene 80′), Fülöp (Posta 69′)


Makkos Tamás: Kissé kedvezõtlen elõjelekkel vártam a mérkõzést néhány játékos negatív hozzáállása miatt. Meg is látszott ez az elsõ félidõben a csapaton, többen indolens módon viselkedtek a pályán, ezért egy ajándék góllal vezetést szerzett ellenfelünk, és a játékrész végén voltunk csak képesek csak magunkhoz térni. A szünetben – diplomatikusan fogalmazva – rendeztük a sorokat. A második félidõ elején egy szerencsés góllal vezetést szereztünk. Innentõl a lélektani elõny nálunk volt, amit nagy lelkesedéssel, jó játékkal és végül gyõzelemmel tudtunk realizálni. Utólag már dupla az örömöm, mert egyre több játékosunk kerül oda a megyei elsõ osztályú csapat közelébe, másrészt maradt annyi tartalék bennünk, hogy meg tudjuk verni a jó képességû Kaposvárt.