U11-es mini torna
Dunaszerdahely, MOL-Academy
Ellenfelek (mindenkivel 2x játszottunk)
DAC (SK)
FK Pohronie (SK)
Jupie F©MH
Játékidõ: 6×20′

Csapatunk: Horváth Donát, Csizmazia Áron,Kiss Bence, Simon Milán, Oláh Bálint, Gerencsér Alex, Szabó Lõrinc,Horváth Gergely, Tóth Olivér (Gönyû), Kurdi Zalán (Gönyû), Steszli András

Kiemelkedõ teljesítményt nyújtottak: Csizmazia Áron (kemény, harcos játék) Kurdi Zalán (góljai), Szabó Lõrinc (hasznos mezõnymunka), de mindenkivel elégedett volna
Lakatos Attila: – A gyerekek nevében is mondhatom, hogy nagyon vártuk már ezt a szlovákiai tornát. Az utóbbi hetekben edzéseken gyakran szóba került, hogy ezen a tornán harcosságban, keménységben, 1v1 elleni játékban fel kell kötnünk a nadrágot, ha jó teljesítményt szeretnénk nyújtani.
Nyugodtan kijelenthetem, hogy a határon túl, Szlovákiában sincsenek ügyesebb gyerekek, mint a mienk. A legfõbb különbséget a futásgyorsaságban látom, abban úgy tûnt, hogy kicsit le vagyunk maradva. Továbbá, ami 1v1 elleni játékban védekezésben a Bozsik-tornákon elég, az itt most kevésnek bizonyult, hiszen ha nem megfelelõ koncentráltsággal mentünk bele egy párharcba, akkor azt el is vesztettük. Kissé fura volt játékosoknak, hogy les nélkül játszottunk (Szlovákiában 13 éves kortól játszanak lesre), néhány ilyen könnyebb gólt is kaptunk, amikor ellenfelünk jóval a mi védõvonalunk mögött helyezkedett, de a játék folytonosságának mindenképpen jót tett a les nélküli játék.
A hat mérkõzésen játszott 120 perc alatt több jó támadást kezdeményeztünk, örömmel töltött el, hogy ezúttal mindkét szélen veszélyesek tudtunk lenni. A középsõ játékosunk agresszivitása, határozottsága ezúttal hatványozottan határozta meg játékunkat, ha ott kissé fáradtabb játékos játszott, akkor nehezebben tudtunk a játékban is részt venni. Csapatjátékban felvettük a versenyt ellenfeleinkkel, ezúttal a szélesebb pályán tisztán látszott, hogy a passzerõsségen még mindig javítani kell, az edzésen gyakorolt labdás koordinációs gyakorlatok távolságát növelni kell majd. A kapuk elõtti határozottságon javítani kell, hiszen a saját kapunk elõtt gyakran kapkodva, de csak nagyon röviden szabadítottunk fel, ellenfelünk kapuja elõtt pedig több óriási helyzetet is kihagytunk.
Óriási pozitívum, hogy az utolsó mérkõzésen a fáradtságból keveset láttam a fiúkon, folyamatosan kezdeményeztünk, pedig addigra már két óra alatt 100 percet játszottunk, és nem véletlenül arattunk nagy arányú gyõzelmet a végén.
Három jó ellenfél ellen, egy nagyon hasznos tornán jártunk, harcosságban és játékban is felvettük a versenyt ellenfeleinkkel. A továbblépés, tovább fejlõdés egyik záloga az lehetne a jövõben, ha minél több ilyen tornára eljutnánk.
A tornát két gyõzelemmel és négy vereséggel zártuk.
A mérkõzések végeredményei:
Gyirmót – DAC 1:3
Gyirmót – FK Pohronie 2:3
Gyirmót – Jupie F©MH 2:3
Gyirmót – DAC 4:3
Gyirmót – FK Pohronie 1:2
Gyirmót – Jupie F©MH 3:0
U11-es edzõmérkõzés
Pápa U11 – Gyirmót SE Gyõr U11 5:19 (3:1, 3:9)
Játékidõ 3×25′
Csapatunk: Horváth Donát, Szalay Olivér, Csizmazia Áron, Kiss Bence, Csala Máté, Oláh Bálint, Tóth Lénárd, Gerencsér Alex, Szabó Lõrinc, Horváth Gergely,
Kiemelkedõ teljesítményt nyújtottak: Szabó Lõrinc (5 gólt rúgott) Csala Máté (6-os pozícióban, összjátékban), Horváth Gergely (minõségi szélsõ játék+góljai)
Lakatos Attila: – Hétköznap mindig nehéz mérkõzést játszani, hiszen a gyerekek úgy esnek be a buszra az iskolából. A kezdeti nehézségek, dekoncentrált 5-10 perc után (ekkor 3:1 re vezetett ellenfelünk) folyamatosan ‘érkeztünk meg’ a mérkõzésbe.
Negyed óra játék után folyamatosan õröltük fel ellenfelünket, és azt gondolom, hogy ekkora különbséggel is megérdemelten nyertünk. (Ellenfelük két teljes sorral játszott, azért érezhetõ volt a sorok közti minõségbeli különbség.)
A játék felépítésében ezen a mérkõzésen nagyon okosan, higgadtan játszottunk, ha kellett mélységi indításokkal, ha kellett szélességi forgatásokkal játszottuk meg a társakat. Javítanivalónak feltûnõ volt, hogy a támadó harmadban többször is elmaradt részünkrõl a visszatámadás, ez mindenképpen gyakorlásra szorul.
Ennek ellenére végig jó mentalitással, jó szellemiséggel játszottunk, így egy hasznos edzõmérkõzést játszottunk.
U11-es Bozsik-torna
Mosonmagyaróvár
Játékidõ: 5×15′
Csapatunk: Szalay Olivér, Szuprics Gergõ, Kállai Márk, Szabó Bálint, Dömötör Zalán, Koronika Bence, Nyikus Róbert, Keller Noel, Módra Máté, Tóth Lénárd
Kiemelkedõ teljesítményt nyújtottak: Szuprics Gergõ (oklevet is õ kapta), Szalay Olivér (védései), Tóth Lénárd (támadójáték)
Laczkó Miklós: -A tornán több olyan fiú is lehetõséget kapott, akik eddig kevesebbet játszottak. Azt kértem tõlük a torna elõtt, hogy bizonyítsák be Attila bácsinak, nekem, maguknak, hogy igenis több játéklehetõséget érdemelnek. A fiúk partnerek voltak ebben, a hozzáállásra, a küzdésre nem lehetett panaszom. Játékban azért van meg mit fejlõdni mindenkinek, a passzok is sokszor pontatlanok voltak, gyakran esetleges volt a támadójátékunk, és többször is Olivér bravúrjai vagy a szerencse mentett meg minket kapott góloktól. Mind ezek ellenére nagy örömmel vettem részt a csapattal ezen a tornán, személy szerint én is nagyon élveztem, de ami ennél fontosabb, hogy a tornán végig mosolygó, de pirospozsgás arcokat láttam a csapatunkban.
A tornát két gyõzelemmel, egy döntetlennel, és két vereséggel zártuk.
A mérkõzések végeredményei:
Gyirmót – Pápa 1:1
Gyirmót – Sopron 0:1
Gyirmót – Ajka 0:1
Gyirmót – Motim 1:0
Gyirmót – Lurkó 1:0

U10 Értékelés:

2019.04.04 PELC U10 –Gyirmót SE U10 10-4

Keret: TóthSzabolcs (Medve) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Laki Levente (Leves) Martinák Máté(Sárkány) Kelemen Dominik (Kele) Csaplár Milán (Milu) Simon Olivér (Simi) NagyÁdám (Nagy) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Németh Bálint (Teve) Végvári Valter(Vévé)

Mérkõzésértékelés:Edzõmérkõzésre utaztunk Pápára csütörtök délután, amivisszavágó meghívás volt. Sajnos nem visszavágásnak indult a mérkõzés és így isért véget. Lassú gondolkodás és körülményes játékunk miatt ahelyzetkihasználásunk nagyon rossz volt, amit ellenfelünk bûntett is. Mindeneladott labdából veszélyesek voltak a kapunkra és többségben góllal is fejeztekbe. Sajnálom, hogy ma nem szerettünk volna fejlõdni és nem éltünk a lehetõséggel,hogy egy jó csapat ellen játszhatunk.

2019.04.06 Bozsik toraMTE

Keret: PausitsMárton (Kobra) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Simon Olivér(Simi) Kelemen Dominik(Kele) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Németh Bálint (Teve) Csaplár Milán (Milu)Végvári Valter (Vévé) Nagy Ádám (Nagy) Makra Márk (Makk) Martinák Máté(Sárkány)

Tornaértékelés:Szombaton 11 játékossal Mosonmagyaróvárra utaztunk a soron következõBozsik tornánkra. Elvárásom az volt, hogy érezzük jól magunkat és tegyünk megmindent a pályán, amivel már ráhangolódunk a vasárnapi tornákra. Sajnos az ötmérkõzésbõl csak egy mérkõzésen mutatták meg a fiúk mit is tudnak valójában.Játékunkat pontatlansággal és lassú gondolkodással tudnám jellemezni ismét. Nempörögtünk föl, foci és játék helyett csak focizGATTUNK és játszoGATTUNK. Többjó megoldást is láttam és döntéseinkben is voltak jók, de sokkal több kell ésgyorsabb.

2019.04.09 Komáromnemzetközi torna

Eredmények:

Gyirmót SE (HU) 0 – 2 Spartak Tranava (SK)

DVTK (HU) 0 – 1 Gyirmót SE (HU)

Gyirmót SE 0 – 3 FK Dubnica (SK)

Domino Bratislava (SK) 1 – 4 Gyirmót SE (HU)

Gyirmót SE (HU) 2 – 0 Király SZE (HU)

Gyirmót SE (HU) 0 – 1 Mészöly Focisuli SE(HU)

MFK Zloven (SK) 0 – 1 Gyirmót SE (HU)

Keret: Tóth Szabolcs (Medve) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Kelemen Dominik(Kele) Laki Levente (Levi) Simon Olivér (Simi) Nagy Ádám (Nagy) Végvári Valter(Vévé) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Martinák Máté (Sárkány)

Tornaértékelés:Csapatunk egyik felével vasárnap Komáromban vettünk résztnemzetközi tornán, ahol 32 csapat 8as csoportokban mérték össze tudásukat ésküzdhettek a továbbjutásért. Tornát sajnos szervezési hiba miatt egy olyancsapattal kezdtük, akik nem voltak a csoportunkban, így ez a mérkõzés utánegybõl játszottuk a tényleges elsõ mérkõzésünket. Elsõ mérkõzésen sajnoslátszott, hogy nem tudtunk pihenni, mivel két elvesztett párharcból rúgott góltaz ellenfelünk. A mérkõzésen fölénybe voltunk, de sajnos gólokban alulmaradtunk. Második mérkõzésünket a DVTK ellen játszottuk. Erre a mérkõzésre aztkértem a fiúktól, hogy a védekezésünkre fordítsunk több hangsúlyt és kontrákbólpróbáljunk ellenfelünk mögé kerülni. Diósgyõr csapata nagy erõkkel támadott, dea kapusuk által egy elõre rúgott labdát Simi a félpályánál visszafejelt Keleelé, aki ziccerbe kiugrott és a kirohanó kapus fölött higgadtan átemelte alabdát, ezzel pedig kialakult a végeredmény is 1-0. Harmadik mérkõzésünkön sajnosvisszatért a helyzetkihasználás problémánk. Hiába dolgoztunk ki több helyzetet,mint az ellenfelünk, nem tudtuk õket gólra váltani, amíg ellenfelünk három góltis szerzett ellenünk ismét könnyelmû, bátortalan ütközetekbõl. Negyedikmérkõzésünkön letámadást kértem a fiúktól, toljuk feljebb a védekezésünket ésaz ellenfelünk térfelén szerezzünk labdát, majd mélységi passzokkal kerüljünkmögéjük a széleken. Kérésem mondhatni 100% ban teljesült is, négy gólt sikerültrúgnunk, de kis szerencsével és nagyobb koncentrációval, több góllal isnyerhettünk volna. Ellenfelünk gyors góllal vezetett, de nem adtuk fel és amegbeszélteket végrehajtva 1-4 gyõzelemmel zártuk a mérkõzést. Ötödikmérkõzésünk a Király SZE ellen volt, amit füves pályán játszottunk.(torna többimérkõzését mûfüves pályán játszottuk). Pályaváltás miatt, amin nagy volt a fûés mivel nem ismertük ellenfelünket visszaállva biztos játékra törekedtünk.Mérkõzés elõtt elõzõ esti profi mérkõzésekrõl beszélgettünk, ahol kitértünk aLiverpool Sala góljára. Mérkõzésünk elkezdõdött, saját térfelünkön fogadtukellenfelünket és kontrákra játszottunk. Elsõ gólunknál az elvártakat, amittanulunk nagyszerûen alkalmaztuk és meg is született a vezetés. A Gyirmóti Salajelen esettben Zsomesz volt. Kele egy labdaszerzés után a kapunk elõttmegcsinálta a cselt, majd, felpasszolta rá a labdát, aki 1v1 megverteellenfelét, utána elfektetve a kapust kapuba rúgta a labdát. Második gólra semkellett sokat várni, amit egy távoli lövéssel szereztünk Kele révén. Hatodikmérkõzésen sajnos nem szerettünk volna nyerni. Egy csapat volt csak a pályán,aki szeretet volna focizni, így ellenfelünk több helyzetet is kialakított,büntetõt is hárított a Medve, de sajnos egy eladott labdánál már Õ sem tudottsegíteni, így ellenfelünk 1-0 ra gyõzött. Tornát gyõzelemmel, jó hangulattal ésszép játékkal törekedtünk záni, így utolsó mérkõzésen nagy akarattal ésküzdéssel mentünk. Kemény párharcokat nyertünk, többször el tudtunk menni aszéleken, de sajnos a beadásainkat nem fejeztük be góllal. Vége elõtt 3 perccelmegtört a jég, amikor is Nyúl nem szomorkodva a kihagyott helyzet miattérkezett a hosszún és megszerezte elsõ gólunkat, amivel gyõzelmet ismegszereztük. Torna gyõztes mérkõzésein nyújtott játékkal maximálisan elégedettvagyok, azt játszottuk, amit tanulunk és tudunk. Sajnos egy kis plusz akarattalés szerencsével a 3 vesztes mérkõzésünk is gyõzelemmel zárul, amivel továbbjutástérõ helyen zárjuk a tornát. Csoportunk harmadik helyén végeztünk. Gratulálokminden játékosnak, egy csapatként összetartva jó játékkal tettük széppé avasárnapot.

Jó teljesítmény: Mindenki

2019.04.07 Gyirmót kupa

Eredmények:

Gyirmót SE – ESK Ménfõcsanak 1-2

Gyirmót SE – Gyõrújbarát SE 0-4

Gyirmót SE – Gyõrzámoly 1-1

Keret: CsaplárMilán (Milu) Makra Márk (Makk) Dobos Ádám (Szöcske) Németh Bálint (Teve)Pausits Márton (Kobra) Szabó Dominik (Domi) Barta Ákos (Mákos)

Tornaértékelés:

Barta Ákos: Igazi”foci-idõben”vettünk részt a saját rendezésû Tavasz Köszöntõ villámtornán.
A mérkõzések elõtt sokpasszos, sokmozgásos játékot kértem ajátékosoktól. Néhány játékos túlzott önbizalmának adott hangot, ami aztána késõbbi játékunkban is megmutatkozott.
A mérkõzéseken támadólag léptünk fel, aminek következtében ellenfeleinktérfelén meddõ mezõnyfölényt harcoltunk ki. A sokpasszos játék helyettnehezen, vagy egyáltalán nem szabadultunk a labdától, aminek akövetkezménye labdavesztés volt. Nem zártunk vissza, ellenfeleink kontráiszinte minden esetben veszélyesek voltak. Helyzetkihasználásunk nem voltmegfelelõ, “naggyá téve” ellenfeleink kapusait.
Legnagyobb tanulsága a tornának, hogy ellenfeleinket tisztelni kell, éskellõ alázattal kell focizni a pályán betartva az edzõi utasításokat.

Jóteljesítmény: Csaplár Milán, Makra Márk, Barta Ákos

2019.04.09. Gyirmót SE U10 – ESK Ménfõcsanak U11 10-4

Keret: Maros Máté(Mate) Németh Bálint (Teve) Barta Ákos (Mákos) Csaplár Milán(Milu) VégváriValter (Vévé) Tóth Szabolcs (Medve) Dobos Ádám (Szöcske) Makra Márk (Makk)Kelemen Dominik (Kele) Szabó Dominik (Domi)

Mérkõzésértékelés: Mérkõzéselõtt a hétvégi tornákat értékeltük, hibáinkat és hozzáállásunkat beszéltük át.Sajnos a keretben lévõ játékosok, akik a Gyirmót Kupán szerepeltek szomorúak éscsalódottak voltak, ezért ma meg szerették volna mutatni, hogy igazából miértis fociznak Gyirmót SE U10 es csapatába. Ez a pályán ki is jött. Nagyon jó voltlátni, hogy összetartunk, gyors játékra egymást segítve megyünk a pályán akezdõ sípszótól. Örülök, hogy bátran használjuk már a gyengébbik lábunkat ésbátran fejelünk. Medve (kapus) mezõnyjátékosként szögletbõl fejelt ismét egy gólt.Gratulálok mindenkinek nagyon jól kezdtük a hetet.

Jó teljesítmény: Mindenki-Csaplár Milán-Tóth Szabolcs-VégváriValter

HajráGyirmót!

Mozgalmas program várt az U12 (2007) csapatunkraa hétvégén:

Küldöm a rövid értékelést a hétvégi bajnokimérkõzésrõl, a Bozsik csoport tornáról és a Gyirmót Kupáról:

1. U12 I. osztály ÉNYrégió 19. forduló

Gyirmót, 2019.04.06 szombat 14.00, 5-ös pálya

Gyirmót SE – Király SZE4-0 (1-0) gólszerzõink: Árpási Bálint(2), Szemeti Dávid, ésegy öngól

Összeállítás:

Gyirmót SEU12 taktika: 2-3-3 (támadószellemû)

Fekete Mór kapus,- Albreht Áron, Takács Donát,-Szemeti Dávid, Árpási Bálint, Kim Jun- MolnárBarnabás, Pécskai Levente Árpási Kristóf

cserék: Simon Krisztofer kapus, Szabó Márkó,Fekete Benedek, Gálos Zsombor László, Novák Szabolcs, Antal László Ádám

Bencze Károly edzõ: Mint mindig most istámadólag és agresszívan léptünk pályára. Az elsõ félidõben csak egyszer, amásodikban pedig háromszor találtunk az ellenfél kapujában. Azt gondolom, hogysima gyõzelem volt, a jó erõkbõl álló szombathelyi csapat ellen. Gratulálok ajátékosaimnak. Az utolsó három mérkõzésünk mérlege: 13 lõtt és kapott gólnélküli. Kiemelkedõt nyújtott: Árpási Bálint, Szemeti Dávid, Albreht Áron.Hétvégén szombaton az ETO-hoz látogatunk.

2. Gyirmót csoport, BozsikU12/13 torna, 2. forduló

Gyirmót, 2019.04.07 vasárnap 09.00, 7-es pálya

A csapat másik része a Bozsik csoport tornánvett részt a második fordulóban.

A csapat három mérkõzést (3×30’) játszott aBozsik csoport idõsebb csapataival. Mindend mérkõzésünk remek volt és szépgólokat értünk el. Az edzésen tanult feladatokat viszontláttam. Továbbfejlõdtünk. Reméljük ez továbbra is tendencia lesz. Gratulálok a játékosoknak.Külön oklevelet Török Milán kapta, bátor támadó játéka és szép góljai végett.

Eredmények:

 1. Gyirmót SE U12- Gyõrújbarát SE U13 6-2
 2. Gyirmót SE U12- Nyúl SC U13 6-1
 3. Gyirmót SE U12- ESK Ménfõcsanak 10-0

Összeállítás: (3-2-3) Varga Áron (kapus), –Kopp Noel, Pápai Levente, FeketeBenedek,- Molnár Marcell, Méhes Gergely,- Török Milán, Fenyvesi Máté, AntalLászló, cserék: Neskov Milán és Neskov Olivér

A 25-ös keretbõl a hétvégén mindenki pályáralépett.

Gratulálok a Szülõknek is a szurkolásért.

3. Gyirmót kupa U12(2007)korcsoport:

Gyirmót, 2019.04.07 vasárnap 15.35, 8 pálya

Bencze Károly edzõ:Egy nagyszerû sajátszervezésû tornán vettünk részt, meghívott csapatokkal.

Csapatok:

 1. Gyirmót SE kék
 2. Gyirmót SE kék
 3. Ménfõcsanak
 4. Kunsziget

Minden csapat három mérkõzést játszott minipályán (45x25m, 5x2m kapu, 4-es labda, 3×25’ és 5+1 játékos). Nagyon élvezetesés látványos volt a játék. Sok labdaérintés és parádés gólok jellemezték amérkõzéseket.

A szép számú nézõ közönség élvezte a kiválóritmusú játékot.

Eredmények:

 1. Gyirmót SE kék- Kunsziget 4-1
 2. Gyirmót SE sárga – Ménfõcsanak 14-0
 3. Gyirmót sE sárga- Kunsziget 2-1
 4. Gyirmót SE – Ménfõcsanak 8-2
 5. Gyirmót SE sárga- Gyirmót SE kék 4-1

A torna gyõzelmet a Gyirmót SE sárgacsapata nyerte, második a Gyirmót SE kék csapata, harmadik a Kunsziget csapata,utolsóként a ESK Ménfõcsanak U12-es korosztálya zárta.

A torna legjobb játékosa Árpási Bálint, alegjobb kapusa pedig Fekete Mór lett. A díjak átadása a nagy mérkõzésszünetében lett végrehajtva, ahol a díjakat Bolla Péter adta át a csapatoknak.

Gratulálok a hétvégi teljesítményhez ajátékosaimnak, mivel még a Gyirmót FC – ZTE mérkõzésen még labdaszedõként isaktívan részt vettünk 11 játékossal.

U13-as Bajnoki mérkõzés 19.forduló
Gyirmót U13 0-0 Király SZE U13
Gyirmót SE Gyõr U13: Gerencsér D. (Tréger P. 30.), – Hauzer B.(Oláh Zs. 48.), Kiss M.(Szabó Á. 48.), Ács B., Virág Z., – Földes D. Sz.(Markó L.), Kümmel B.(Szirtes O, 30.) Winkler A.(Szabó I. Zs.40.) – Baksa D.(Gyurasits Á.30.), Szapári L., Kiss G. (Farkas P. 40.)
Orosz Márk: Nagyon jól kezdtük a mérkõzést, az elsõ félidõben ellenfelünk végig be volt szorulva a saját kapuja elé és e mellé jól is játszottunk széthúztuk az ellenfelünket, a szélsõk tudtak befelé törni a labdával. 9-10 helyzetünk volt az elsõ félidõben, abból 3 egy az egybe a kapus ellen, ezeket nem sikerült értékesítenünk. A második félidõre picit romlott a játékunk, de ekkor is adódtak helyzeteink. Ekkor a 10 helyett már csak 5 helyzetet tudtunk kialakítani, de úgy gondolom egész mérkõzés alatt 15 helyzetnek elég kellene hogy legyen hogy gólt tudjunk szerezni. Sajnos ez nem így történt. Ellenfélnek egész mérkõzés alatt egy helyzete volt, abból kapufát sikerült szereznie. Rengeteg helyzet rengeteg pontrúgás. Sajnos gól képtelenek vagyunk.
U13 Gyirmót Kupa
1.hely
Játékosok: Gerencsér D., Csalogány D., Földes Zs., Horváth B., Hauzer B., Virág Z., Kiss M., Földes D. Sz., Kümmel B., Szapári L., Kiss G., Winkler A.
Gyirmót 1-2 Ménfõcsanak
Gyirmót 4-2 Kóny
Gyirmót 10-2 Nebuló
Orosz Márk: A torna elejét rosszul kezdtük több szempontból is. A szervezés részével törõdtem és a játékosaim nem melegítettek be rendesen. Ennek ellenére az elsõ mérkõzésen nem csak ezzel volt probléma, hanem felfogásban is rossz focit játszottunk, fõleg a bekapott gól után. Ahelyett hogy kicsibe kihoztuk volna a labdát és játszottunk volna egy látványos szép focit. Nem mertük elkérni a labdát nem mertünk focizni. Az elsõ mérkõzésen való vereség ennek köszönhetõ.
A második mérkõzésen már egy nem teljes 360 fokos fordulatot vett a játékunk, de egy 180-at biztos és már párszor szépen kicsibe kihoztuk a labdát, ezekbõl a szituációkból sikerült gólokat is szereznünk.
Utolsó mérkõzés külön öröm volt számomra, hiszen egy jó technikás csapat ellen játszottunk, még is ilyen nagy arányú gyõzelem lett a vége. Ez annak köszönhetõ, hogy minden játékos a helyén volt és a saját focinkat sikerült játszani, elmertük kérni és nagyon nagy önbizalommal játszottunk. Remélem hogy ez az utolsó mérkõzés majd erõt ad a bajnokságra is és sikerül a helyzeteinket befejezni.
U14-es BAJNOKSÁG 21. FORDULÓ
GYIRMÓT SE GYÕR U14 – ZTE U14 1:1(0:0)
Gólszerzõ: Barta Tamás
Kiemelkedõt nyújtott: Gruttó Bence, Kráz Tamás, Németh Noel, Rozs Renátó, Fekete Márt, Barta Tamás, Csöngei Balázs
Összeállítás: Gruttó Bence – Kelemen Milán(Szabó Patrik 64.p), Némerh Noel, Kráz Tamás, Rozs Renátó – Fekete Márton, Molnár Márton(Dobi Dominik 77.p), Nyári Rikárdó 77.p) – Csöngei Balázs, Matyi Martin(Szabó Krisztián 55.p.) – Barta Tamás
Polyák Gábor U14 Edzõ: -A bajnokság elsõ helyezettje érkezett hozzánk. A gyerekek minden taktikai utasítást végrehajtottak és ez mellett bátran fociztak. A labdakihozatalunk megvalósult 1 illetve 2 ellenfél támadója ellen is. Ellenfelünk szinte csak pontrúgásokkal veszélyeztetett és borzasztó sok felívelést alkalmazott, amikre számítottunk is. Számomra meglepõ, hogy egy akadémia ennyire keveset passzol és szinte minden helyzetbõl felívelés történik. Vezetésünk után lezárhattuk volna a mérkõzést, de a gólvonal elõl mentett a zalaegerszegi védõ. Az utolsó percekben egy szerencsés góllal egyenlített a vendég csapat.
U15-ös Bajnoki Mérkõzés
Gyirmót SE Gyõr U15 – ZTE 3-2
Gyirmót: Kocsis H- Vajda M, Kümmel M, Kalmár P, Tarsoly K – Lányi D, Domján D, Bessenyei D – Lengyel M, Rimai Á, Dovánszki N
Csere: Milos M, Csonka A,
Gól: Bessenyei Dominik, Lányi Dominik, Kalmár Péter
Jók: Bessenyei Dominik, Domján Donát,
Török Szabolcs: -Mentálisan nagyon feltüzelt harcos csapat voltunk ma akik az elsõ perctõl letámadták és végig nagy nyomás alá helyezték a ZTE a csapatát. Nem is nagyon tudtak ezzel mit kezdeni csak ívelgettek. Harmadik negyedik helyzetünket sikerült gólra váltani egy szép szabadrúgásból. Második félidõt is így kezdtük és gyorsan szereztük még két gólt. Aztán a mérkõzés utolsó 20 percében az ellenfél ívelgetéseibõl két helyezkedési hibának köszönhetõen felhoztuk ellenfelünket. Így izgalmassá téve a végjátékot. Gratulálok játékosaimnak a megérdemelt gyõzelemhez de meg kell tanulnunk az utolsó percig koncentrálni

U16-os bajnoki mérkõzés
Gyirmót SE Gyõr U16 – Grosics 1-0 (0-0)
Gyirmót SE Gyõr U16: Kecskés, Madarász,(Peisser) Görcs, Imre, Vígh, Szokolics, Füzi, Simon, Szabó B, Szabó K,(Sujtner) Hécz,(Buglyó)
Gólszerzõ: Hécz A.
Ördög József: -Egy jól szervezett erõs csapatot sikerült legyõznünk megérdemelten.

Sárvár U17- Gyirmót SE Gyõr U16B 3-3 /0-1/

Gyirmót SE Gyõr U16B:Germán,Simon,Vankovics,Béres,Molnár,Szõke,Vedres,Bertha,Kállai,Prácser,Bódis
Csere:Sipõcz

Domanyik Szilárd: –A mérkõzést nagyban befolyásolta,hogy az egyetlen csatárunk.Bódis Erik a2.percben súlyos
sérülést szenvedett.Hiába voltunk mi a jobb csapat,ez döntõ tényezõvévált.De még azt is
elbírtuk,hogy két kamu büntetõt kapott a hazai csapat.Kállai László háromgóljának köszönhetõen
Bravúros pontot szereztünk.A csapat mentális erejét bizonyítja,hogy ilyenkörülmények ellenére
sikerült pontot szereznünk.Gratulálom az egész csapatnak,a sérültjátékosnak jobbulást kívánunk!

Gyirmót SE U17 -Grosics AK. Szeged U17 2-0 (2-0)
Gólszerzõk: Gergely N. Babayigit M.
Gyirmót SE Gyõr U17: Iváncsics – Kiss, Szabó, Gergely, Szõke – Nagy, Ominger – Ferenczi (Vékássy), Orbán, Babayigit (Fördõs), Csernyickij (Siska)
Nagy Attila: A gyõzelemnek mindig értéke van, a MI CSAPATUNKNÁL ez most nagyon fontos mérkõzésen sikerült!!
U19-as NBIII-as bajnoki Mérkõzés 20.forduló
Gyirmót SE Gyõr U18 – Andráshida 0-5 (0-1)
Összeállítás: Csizmadia- Szemenyei, Tölgyesi, Bene, Kausits – Korsós, Posta, Koronkai (Vacic) – Csonka, Hajnal P.(Németh R.), Babayigit
Germán Ferenc: Sima vereséget szenvedtünk egy jó erõbõl álló ellenféllel szemben,igaz kellett hozzá az is hogy mi mélyen tudásunk alatt teljesítsünk.
U19-as NBIII-as Bajnoki Mérkõzés 21.forduló
Sárvár – Gyirmót SE Gyõr U18 1-6 (0-2)
Gólszerzõk: Csonka(2), Babayigit, Csemez, Bene, Hajnal P.
Összeállítás: Turi- Szemenyei, Korsós, Bene (Nyári), Kausits (Tölgyesi) – Csemez (Németh R.), Posta, Koronkai – Csonka, Hajnal P., Babayigit
Germán Ferenc: Megérdemelt gyõzelmet arattunk jó teljesítményt nyújtva szinte az egész mérkõzésen.

U19-es NBII bajnokimérkõzés 22. forduló
Kecskeméti TE – Gyirmót SE Gyõr 3:1 (1:1)
Gólszerzõ: Pataki Martin (22.)
Összeállítás: Lovász – Kovács P., Turi L., Bányai, Lampert – Béli, Somogyi-Bakos /Kiss G.68./, Kovács B,- Bergendi, Pataki, Fülöp /Póczik 58./.
Makkos Tamás: Negyven percen keresztül voltunk képesek az osztály színvonalának megfelelõen teljesíteni. Ez idõ alatt egységesen, szervezetten játszottunk, vezetést szereztünk, elhibáztunk két üres kapus helyzetet. A félidõ elõtt néhány perccel egy szabadrúgásból kiegyenlített az ellenfél, ezt a mérkõzés további részében nem tudtuk kiheverni. Megpróbáltam a szünetben lelket verni a fiúkba, de a második játékrészben szétesett a csapatjátékunk, nem volt annyi mentális erõ a csapatban, hogy feltartóztassa a feljavuló ellenfelünket. Elöl már nem tudtuk megtartani a labdákat, középpályán elfogytunk fizikailag, ezért várható volt, hogy hátul hibára kényszerítenek minket. A kétgólos vereség megfelelt a játék képének, esélyünk a pontszerzésre az elsõ félidõben mutatott játékkal lett volna, célunk, hogy teljes meccsen képesek legyünk hasonló teljesítményre.