U7-ES CSEPREGI TORNA

Várhegyi Tamás: – A csoportban a Kaposvár ellen kezdtük meg aküzdelmeket, ahol egy viszonylag könnyû 5:1-es gyõzelemmel kezdtük a napot. Amásodik mérkõzés a sárvári Foci FC ellen a nap leggyengébb teljesítményéthozta, meglepõ 3:1-es vereséggel. Az utolsó mérkõzésen így is sikerültbebiztosítani a csoport elsõséget a Lurkó elleni gyõzelemmel. Ezután a felsõházértmég a D csoport 4. helyezettjével a Csepreggel kellett játszanunk, ami egynagyon sima mérkõzésen sikerült is.

A 4 közé kerülésért a késõbbi döntõs Kõszegellen játszottunk egy érdekes mérkõzést, itt a szerencsével is hadilábonálltunk, öngól a félpályáról, sérülés után kapott gól, így 2:1-es vereségetszenvedtünk, és az 5-8. helyért folytathattuk. Itt 2 nagyon jó mérkõzéstjátszottunk, elõször a Veszprémmel végeztünk 3:3-as döntetlenre, és nyertünkbüntetõkkel, majd az 5. helyért a Sopronnal játszottunk döntetlent, hogy aztánismét büntetõkkel nyerjünk. Így a rangos tornán az 5. helyet szereztük meg.

A nagy nyomás alatt itt már nem volt idõvédekezésben körülményesnek lenni, de támadások hatékonyabb befejezésébenis elõre kell lépnünk, hogy a jövõben még ennél is szebben szerepeljünk.Összességében egy nagyon jó torna volt, remek csapatokkal, így mindenmérkõzésen sokat kellett tenni egy jó eredményért, minden mérkõzésbõl lehetetttanulni.

U10 Értékelés:

2019.04.18-19Gyirmót SE UTE torna

Eredmények: Gyirmót SEU10 0-0 Ikarus, Gyirmót SE U10 0-0 Kecskemét LA, Gyirmót SE U10 0-4 MTKBudapest SKISA, Gyirmót SE U10 3-0 Eger, Gyirmót SE U10 1-6 UTE Lila, GyirmótSE U10 0-7 Ferencváros fehér, Gyirmót SE U10 0-7 Siófok, Gyirmót SE U10 2-0Budafok, Gyirmót SE U10 4-1 Ferencváros zöld

Keret: TóthSzabolcs (Medve) Laki Levente (Leves) Martinák Máté (Sárkány) Csaplár Milán(Milu) Simon Olivér (Simi) Nagy Ádám (Nagy) Dobos Ádám (Szöcske) Szabó Dominik(Domi) Kelemen Dominik (Kele) Maros Máté (Mate) Mészáros Zsombor (Zsomesz)Parcsami Mózer Márton (Nyúl)

Tornaértékelés:Nagyon várt kétnapos tornán jártunk csütörtökön és pénteken,Budapesten az UTE otthonába. Elsõ olyan tornánk volt, ami két napos és ottalvásos szervezéssel történt. A tornán 19 csapat vett részt. Elsõ napcsoportmérkõzéseinket játszottuk, ahol eldõlt, hogy sajnos az alsóházbakerülünk. Elsõ mérkõzésen hiába játszottunk jobban, mint ellenfelünk, azizgalom a koncentráció hiánya miatt négy egyéni hibával legyõzött minket azIKARUS csapata. További csoportmérkõzéseken már felvettük a torna iramát szépenjátszottunk, törekedtünk az edzésen tanultakat játszani, felépíteni atámadásainkat, de sajnos többször is fizikai erõvel ellenfeleink elnyomtakbennünket. Csoportunkban 4 ponttal az alsóházba kerültünk. Elsõ nap zárásakénta torna után egy kis csapatösszetartás volt a program, séta, beszélgetés ésfagyizás. Második nap az alsóházban a Ferencváros, a Siófok és a Budafok ellenjátszottuk a mérkõzéseinket. Elsõ két mérkõzésen hamar eldöntöttük sorsunkat,mivel is mind a két mérkõzést gyenge passzal indítottunk, amit lelesett azellenfelünk és góllal büntetett. Hibáink után megihletõdve, összeesvejátszottuk végig a 20 perces mérkõzéseket. Harmadik mérkõzésen a Budafok ellenmár, úgy mentünk fel, hogy hittünk magunkban, magabiztosan és gólra törõen,szerettük volna megmutatni végre mit is tudunk…meg is lett az eredménye. Hamarvezetést szereztünk egy kapura rúgás után még hárított a kapus, de akipattanóra elsõként csaptunk le és rúgtuk a kapuba a labdát. Rúgott gól utánjót tett a játékunknak. Ellenfelünk elõre rúgott labdákkal igyekezettváltoztatni az eredményen, de a változtatás nekünk sikerült egy szép kontraután 2-0 (végeredmény). Másik csoport harmadik helyezettével, a Ferencváros zöldekkeljátszottunk a 15. helyért. Mérkõzés elõtt két kérésem volt a fiúkhoz, nyújtsuka maximumot és érezzük jól magunkat, boldogan távozzunk. Be is tartották akérésemet. Letámadva ellenfelünket szerettük volna megnyerni a mérkõzést, amimeg is lepte a Ferencváros csapatát. Elsõ gólunkat egy baloldali támadásbólszereztünk, amire gyorsan rúgtunk is egyet egy fel passz után megtartottuk alabdát, majd szép 2v1 befejezéssel gólt szereztünk. Két rúgott gól utánellenfelünk kapcsolt, szépített is, de a kapott gól után sem estünk össze,javítottuk is a hibánkat két góllal. Tornán nyújtott teljesítménnyel részben vagyok csak elégedett, mivel azelsõ napon sajnos nagyon lassú gondolkodással játszottunk és bátortalanul,pedig sokkal több van a csapatban. Második nap elsõ felében folytattuk elsõnapot, majd szépen zártuk. Utolsó két mérkõzésen végre úgy mentünk, ahogy azegész tornán kellett volna, de sajnos már késõ volt. Nagyon tanulságos volt eza torna is… erõsödnünk kell, bátorodnunk és már az elejétõl kihozni a maximumotmagunkból. Ügyes játékosok vagyunk, csak hinnünk kell magunkban. Magasszínvonalú tornán vettünk részt és itt is szép labdakihozatalokat láthattam ésnagyon jó megoldásokat, ebbõl kell sokkal több. Gratulálok minden játékosnak.

Jóteljesítmény: Csaplár Milán, Mészáros Zsombor, Martinák Máté

2019.04.21 GyirmótSE U10 WIEN CUP

Eredmény: Gyirmót SEU10 5-1 FavAC 2, Gyirmót SE U10 8-0 Young Stars / Helfort, Gyirmót SE U10 0-2Wr. Sportclub, Gyirmót SE U10 3-1 Nebuló FSE, Gyirmót SE U10 4-3 (1-1) Wr.Sportclub

Keret: SimonOlivér (Simi) Németh Bálint (Teve) Csaplár Milán (Milu) Végvári Valter (Vévé)Nagy Ádám (Nagy) Makra Márk (Makk) Martinák Máté (Sárkány) Dobos Ádám (Szöcske)Tóth Szabolcs (Medve) Kelemen Dominik (Kele) Laki Levente (Levi) Parcsami MózerMárton (Nyúl) Mészáros Zsombor (Zsomesz)

Mérkõzésértékelés:Vasárnap folytattuk a focit a húsvéti locsolás elõtt. Bécsbe látogattunkegy 8 csapatos nemzetközi tornára. A tornát két négyes csoportban rendeztéknagyon hangulatos környezetben (zene, szurkolás), napsütésben. Elsõmérkõzésünket egy kapott góllal kezdtük, ami hamar ébredésre pofozottbennünket. Ellenfelünk a rúgott gól után a kapu elé tömörült, így szélekenpróbáltunk mögéjük kerülni, illetve átlövésekkel, ami sikeresen is zárult.Végeredményt 5-1 re fordítottuk. Második mérkõzésre egy pihenõ után került sor,ahol már az elejétõl fogva odafigyelve, letámadva mentünk az ellenfelünkkelszemben, így 8-0 ás gyõzelemmel fejezhettük be ezt a mérkõzést. Harmadikmérkõzésen sajnos belefutottunk ismét a hibánkba, amit nem hittek el a fiúkmérkõzés elõtt. Ellenfelünket lenézve, magabiztos gyõzelmet várva mentünk fel apályára. Elején nagyon sok helyzetet hagytunk ki, amire várható volt, hogyválaszolni fog az ellenfél…be is következett egy elõrerúgott labdával 1-0 raváltoztatta az eredményt. Kapott gólután meglepõdve, kapkodva játszottunk és egy butaság után büntetõhöz jutott azellenfelünk, amit érvényesített. 2-0. Hátralévõ idõben hiába támadtunk nemtudtunk fordítani. Másik csoport gyõztesével, a Nebulóval játszottunk a döntõbejutásért. Nagyon jó kis mérkõzésre számítottunk, mivel egész tornán a fiúk és aszülõk is közösen szurkoltak mind a két csapatnak, mintha egy magyar csapatlennénk. Ez a mérkõzés egy igazi döntõ volt, de közben csak egy KIS döntõ volt.Bécs pályája zenget a RIA RIA HUNGÁRIÁTÓL, hazai hangulatban focizhattak agyerekek. Sportszerû, pörgõs mérkõzésen 3-1 Gyirmóti gyõzelemmel kerültünk adöntõbe. A döntõbe ismét összekerültünk a csoportunk gyõztesével, akiknekszerettünk volna visszavágni. A fiúk nagyon bátor és agresszív játékkal menteka pályán, ami mellé ragyogó megoldások is társultak. Mérkõzés elején vezetéstszereztünk, de erre ellenfelünk egy pontrúgással válaszolt, sajnos nem vettükfel az összes embert. Kapott gól után már nem tudtunk gólt rúgni, ígykövetkeztek a büntetõk. Büntetõ párbaj alatt ismét Magyarországra kerültünk,köszönhetõen a Gyirmóti szülõknek, a Nebuló csapatának és szüleiknek (RIA RIAHUNGÁRIA és a GYIRMÓT GYIRMÓT) Büntetõ párbajban mi 3 büntetõtérvényesítettünk, egyet pedig a Medve hárított, így 3-2 gyõzelemmel,összesítésben 4-3 ra gyõztünk a döntõben, amivel Gyirmót SE U10 csapata lett atorna gyõztese.

Gratulálok mindenkinek és köszönjük a szurkolást, csodálatosérzés volt.

Hajrá Gyirmót!!!

Jóteljesítmény: Mindenki – Csaplár Milán-Tóth Szabolcs – Mészáros Zsombor

U14 Bajnoki mérkõzés 2019.04.19.
Gyirmót SE Gyõr U14 – Király SZE U14 6:0 (2:0)
Gólszerzõk: Barta Tamás 2, Matyi Martin 2, Dobai Dominik, Csöngei Balázs
Kiemelkedõt nyújtottak: Csöngei Balázs, Matyi Martin
Összeállítás: Gruttó Bence(Gerencsér Dávid 53.p.) – Csöngei Balázs, Németh Noel, Kráz Tamás, Németh Kende(Nyári Rikárdó(41.p.) – Szabó Krisztián(Szabó Patrik 53.p.), Fekete Márton, Molnár Márton – Rozs Renátó(Forgó Patrik(53.p.), Matyi Martin, Barta Tamás(Dobai Dominik 53.p.)
Polyák Gábor U14 edzõ: – Az elsõ 20 percben hiába alakítottunk ki több nagy helyzetet elkapkodtuk a lövéseket és a ziccereinket. Amint megjött az elsõ gól megnyugodtak a srácok. Szép támadásaink voltak, ellenfelünk kapura se lõtt a mérkõzés alatt. Sajnos a rossz talajú pálya miatt sokszor megakadt a támadásunk. Akár több góllal is nyerhettünk volna. Gratulálok a csapatomnak!
Gyirmót SE Gyõr U17- Kaposvár BFLA U17 1-3 (1-3)
Gólszerzõ: Babayigit M.
Gyirmót SE Gyõr: Iváncsics – Kiss (Czafik), Szabó, Gergely, Szõke – Nagy, Ominger (Siska) – Ferenczi, Fördõs, Babayigit -Csernyicki (Varga)
Nagy Attila: A csapatjátékot meglehet tanítani, a GÓL szerzésre viszont születni kell!!

U19 bajnoki, 24. forduló

Békéscsaba – Gyirmót SE Gyõr 4:1 (4:0)

Gólszerzõ: Mayer Ádám /87./

Összeállítás: Kiss G. – Kovács P. /Bene K. 22./,Turi L.,Bányai /Posta 46./ Lampert – Béli, Somogyi-Bakos, Kovács B., -Bergendi, Mayer, Fülöp.

Makkos Tamás: Az elsõ félidõvelinkább nem foglalkozom, értékelhetetlen ami történt, de levontam belõle néhánykövetkeztetést. Amit pedig a másodikban láttam, az egy utánpótlás edzõnekajándék.