Bozsik-torna

Sopron, 2019.05.12.

Ellenfelek:

Pápa, Sopron, Ajka, MTE, Lurkó

Játékidõ: 5x15′

Csapatunk: Szalay Olivér, SzabóBálint, Oláh Bálint, Tóth Lénárd, Dömötör Zalán, Nyikus Róbert, Gerencsér Alex,Horváth Donát, Csala Máté, Csizmazia Áron, Kiss Bence, Szabó Lõrinc, HorváthGergely, Steszli András

Kiemelkedõ teljesítményt nyújtottak: SteszliAndrás (harcos, jó szellemû játéka – oklevelet is õ kapta), összességébenmindenki egy jó átlagot tett hozzá a csapat teljesítményéhez

Lakatos Attila: – Ezúttal ezen a Bozsik-tornán két teljes sorral szerepeltünk,így a mérkõzések játékperceit megfeleztük. Kevésbé látványosanjátszottunk, mint a legutóbb Pápán, a mérkõzések és torna színvonala iselmaradt a legutóbbi játéknaptól.

Mindkét sorunkra igaz, hogy kevesebbszer tudtunk mi isfolyamatos játékot kialakítani, annak ellenére, hogy mûfüvesen játszottunk, többtechnikai hibát is vétettünk, és az összjátékunkba is hibák csúsztak.Szembetûnõ volt, hogy egy érintõvel akartunk megjátszani olyan labdákat,amiket nyugodtan át is vehettünk volna.

A védekezésünk az Ajka elleni mérkõzést leszámítva végigstabil lábakon állt, ezen a mérkõzésen kevésbé koncentráltunk. Atornán egy gólt kaptunk, az is labdajáratás közben kapusunk rossz átvétele utánegy szerencsétlen öngól volt. A támadó harmadbeli labdavesztés után több jóvisszatámadást láttam a csatárainktól és a szélsõinktõl is.

A labdakihozatalainkban többször is sikerült jól megjátszania középsõ játékost, viszont kapusaink lábbal ezúttal nem voltak teljesenmagabiztosak. A pálya középsõ harmadában fegyelmezetten, de kevésbé attraktívanjátszottunk, kevés jó mélységi indítást adtunk a szélsõink irányába. Atámadójátékunkban, a támadásbefejezésekben ezúttal több távoli lövéssel ispróbálkoztunk, aminek nagyon örültem. Elég erõs szél fújt a mérkõzésekalatt, de mégis a több kapura lövés ellenére csak két gólt szereztünka büntetõterületen kívülrõl.

Elégedett vagyok az egész csapattal, közepes játékkal isnagyrészt mi domináltunk a mérkõzéseken.

A tornát négy gyõzelemmel, egy vereséggelzártuk

A mérkõzések végeredményei:

Gyirmót – Pápa 3:0

Gyirmót – Ajka 1:0

Gyirmót – Sopron 0:1

Gyirmót – MTE 2:0

Gyirmót – Lurkó 3:0

U12-I.O. É-NY 25.forduló

Gyirmót, 2019.05.11 szombat 12.00

Gyirmót SE Gyõr U12- SC Sopron 1-0 (0-0)
gólszerzõink: Pécskai Levente

Összeállításunk: 2-3-3 (támadó)

Fekete Mór (kapus)- Albrecht Áron, Takács Donát-Szemeti Dávid, Neskov Milán, Molnár Marcell- Pécskai Levente, Árpási Kristóf,Kim Jun

cserék: Simon Krisztofer (kapus), Pápai Levente,Árpási Bálint, Molnár Barnabás, Szabó Márkó, Csiszár-Piedl Dávid, Török Milán,Méhes Gergõ

Bencze Károly edzõ: Két remek csapat játékábólegy igazi férfias mérkõzés lett. Mindkét fél bátran és kezdeményezõen játszott.Az elsõ félidõben mi domináltunk, a második játék részben azonban a Sopronnyomást gyakorolt ránk. A helyzeteket tekintve, azonban azt gondolom, hogymegérdemelten tartottuk itthon a nagyon értékes három pontot. Ezzel agyõzelemmel megelõztük a tabellán a Sopront és feljöttünk a 4. helyre. PécskaiLevente gólja pedig, parádés volt. Gratulálok a csapatomnak. Ilyen jellegûmérkõzések viszik elõre a fejlõdésünket. A mérkõzésen 17 játékos lépettpályára.

Jók: az egész csapat

U13-as csapat
U14-es Megyei bajnoki mérkõzés 12.forduló
2019.05.02. Gönyû
Gõnyû U14 2-13 Gyirmót SE Gyõr U13
Gólszerzõ: Berki A. (6) , Kiss G. (3), Markó L., Gyurasits Á (2), Winkler A.
Kiemelkedõt nyújtott: Az egész csapat
Gyirmót SE Gyõr U13: Gerencsér D.(Tréger P. 30) – Kiss M..(Szabó Á. 35), Hauzer B.(Ács B. 35.), Virág Z., – Markó L.(Winkler A. 35.), Szirtes O.(Szabo I. Zs. 35.), – Farkas P..(Gyurasits Á. 35.), Berki A., Kiss G.(Szapári L. 35.)
Orosz Márk: Nagyon élvezhetõ mérkõzést játszottunk. Nem vettük fel az ellenfél ritmusát, végig dinamikusan szép passzjátékokat bemutatva játszottunk. Több olyan támadásunk is volt, ahol 15-20 passzt megcsináltunk és úgy kerültünk a kapu elé. Végre nem az egyénieskedés ment, hanem csapatkén tudtunk együttmûködni. Ebbõl a mérkõzésbõl már láttam, hogy a mutatott játék alapján jó elõjellel mehetünk a hétvégi mérkõzésünkre.
Gratulálok a csapatnak!
U13-as Bajnoki mérkõzés 24.forduló
2019.05.02. Gyirmót
Gyirmót SE Gyõr U13 2-1 Sopron U13
Gólszerzõ: Berki A. , Hauzer B.
Kiemelkedõt nyújtott: Szintén az egész csapat
Gyirmót SE Gyõr U13: Gerencsér D.(Tréger P. 30) – Kiss M., Hauzer B., Ács B., Virág Z., – Földes D. Sz., Kümmel B.(Markó L..30.), Szirtes O.(Szabó I. Zs. 45.) – Szapári L.,(Winkler A. 40.), Berki A., Kiss G.(Gyurasits Á. 23.)(Szabó Á. 55.)
Orosz Márk: A mérkõzés elsõ gólját nem mi szereztük. Ennek ellenére úgy éreztem, hogy nagyon sokszor nyomás alá helyeztük az ellenfelünket. Egész mérkõzés alatt parádésan mûködött a védekezésünk, egyet hibáztak bele, gólt is kaptunk. Végig egymást kisegítve játszottunk. Nagyszerû csapatmunka volt.
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez!

U14 Bajnoki mérkõzés 2019.05.11. szombat

SOPRON SC U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U14 0:5(0:2)

Gólszerzõk: Nyári Rikárdó 2, Barta Tamás, Matyi Martin, RozsRenátó

Gyirmót SE Gyõr U14: Gruttó Bence(Nagy Gergely 55.p) – Csöngei Balázs, NémethNoel, Fekete Márton, Németh Kende(Forgó Patrik 55.p) – , Molnár Márton, SzabóPatrik – Matyi Martin(Dobai Dominik 55.p.), Rozs Renátó, Nyári Rikárdó, BartaTamás

Kiemelkedõt nyújtott: mindenki

Polyák Gábor U14 edzõ: -A sok sérült és beteg miatt felforgatott összeállításbanléptünk pályára. Végig kézben tartottuk a mérkõzést. Minden játékosom egyéni éscsapat munkája kiváló volt. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk! Gratulálok az egész csapatnak!

Sopron- Gyirmót SE Gyõr U15 0-0

Gyirmót SE Gyõr U15: Kocsis H- Horváth Z,Kalmár P, Kümmel M, Tarsoly K- Lányi D, Domján D, Bessenyei D- Vajda M, LengyelM, Dovánszki N

Csere: Csonka A, Koch B

Jók: Kümmel Milán, Kalmár Péter,Lányi Dominik

Török Szabolcs: -Jó iramú mérkõzésen egy jó csapatotthonában igazságos döntetlen született a helyzetek alapján közelebb álltunk ahárom ponthoz. Teljesen rendben volt a játékunk csak a gól hiányzott.Gratulálok a csapatnak.

U16 Gyirmót SE Gyõr – Szolnok 2-1 (0-0)

Gyirmót SE Gyõr U16: Kecskés, Vígh, Görcs, Imre, Peisser, Szkolics,(Madarász) Füzi, Buglyó,(Halász) Szabó B, Szabó K, Rimai,(Bódis)

Gólszerzõ: Szabó B, Szabó K.

Ördög József: – Hoztuk a kötelezõ gyõzelmet egy védekezésre berendezkedett Szolnok ellen!

2019.05.11.
Gyirmót SE Gyõr U16B – MTE Mosonmagyaróvár U17 2-2 (2-2)
Gyirmót SE Gyõr U16B: Germán M,Simon A,Horváth A,Kalmár P,Horváth Z,Vedres N,Béres M,SzõkeK,Vajda M,
Dovánszki N,Vankovivs D.
Csere:Bohunicky O,Tarsoly K,Lengyel M,Sipõcz M,Lapincs B,Kállai L.
Gólszerzõ:Vankovics D,Vedres N.

Domanyik Szilárd: Bravúros pontot szereztünk a minden szempontból kiváló erõkbõl álló Óvári csapat ellen. Csapatom az elsõ perctõl kezdve harcosan nagy akarattal bátran játszott.Amit különkiemelnék, hogy rengeteget ütköztünk a hatalmas fizikai fölényben lévõvendégekkel szemben. A végén mérkõzés labdánk volt,de így is nagy dicséret minden játékosnak!

Gyirmót SE U17- Szolnok U17 3-1 (2-1)
Gólszerzõk: Orbán B.2 Nagy K.
Gyirmót SE Gyõr U17 : Iváncsics-Kiss,Szabó,Gergely,Szõke-Nagy,Ominger-Czafik(Ferenczi)Orbán,Varga,(Siska)- Babayigit (Vékássy)
Nagy Attila: Hátrányból fordítottunk meg egy mérkõzés,ami a számunkra fontos volt, ez mindenképp a csapat egységét és fejlõdését igazolja. Nagyon remélem,hogy a hátralévõ mérkõzéseken tudunk ég bravúrokat bemutatni!!
U19 bajnoki, 27.forduló
Szekszárd-Gyirmót SE Gyõr U19 3:2 (2:1)
Gólszerzõk: Bergendi Máté (25.) Somogyi-Bakos Bence (68.)
Gyirmót SE Gyõr U19: Lovász – Nagy B., Bányai, Bene K., Lampert – Orbán, Somogyi-Bakos, Kovács B.(Béli 46.) – Buruzs, Pataki (Póczik 60.) Bergendi.
Makkos Tamás: Beigazolódott, amit a mérkõzés elõtt vártam, hogy a nagyobb akarással küzdõ csapat nyeri majd meg ezt a meccset. A Szekszárd volt ma ez az együttes.

U10 Értékelés:

2019.05.11.Champions trophy U10

Eredmények:

Gyirmót SE U10 4-1 FC Nitra, Gyirmót SE U10 1-2 FK Pohronie,Gyirmót SE 1-3 MFK Zemplin Michalovce, Gyirmót SE 1-3 FK Raca, Gyirmót SE 6-0FK Inter Bratislava II, Gyirmót SE 1-2 FC Petrzalka, Gyirmót SE U10 2-2 FKSenica, Gyirmót SE U10 2-4 SFC Kalinkovo.

Keret: CsaplárMilán (Milu) Simon Olivér (Simi) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Parcsami MózerMárton (Nyúl) Végvári Valter (Vévé) Makra Márk (Makk) Nagy Ádám (Nagy) KissBence (Benyó) Steszli András (Bandi)

Tornaértékelés:Szombaton reggel újabb nemzetközi tornán fejleszthettüktudásunkat. Elõzõ heti Bécsi torna után most Szlovákiába utaztunk. Nagyonvártuk ezt a magas színvonalú tornát, amin jó csapatok, ügyes gyerekkel vettekrész. Tornát nagyon jó hangulatban, bátor játékkal kezdtük a Nitra csapataellen, akiket 4-1 re sikerült legyõznünk! Támadó játékunk nagyon jól mûködött,de a védekezésünk annál inkább mondható jónak. Mérkõzés után átbeszéltük ahibáinkat és vártuk a következõ mérkõzést. Második mérkõzésünk is jól indult,viszonylag hamar sikerült is vezetést szerezni. Rúgott gól után pedig támadtunktovább, de a helyzeteinket nem tudtuk góllal befejezni. Mérkõzés felénél azellenfél szabadrúgáshoz jutott a mi térfelünkön, amit a kapusuk végzett el. Akapura rúgott labdát Szabi fogta, majd a megfogott labdát az ellenfél kapujábarúgta, de az eredmény sajnos nem változott. Itt pedig megváltozott minden,fejben kicsit szétestünk, ellenfelünk pedig belelkesedett. Egy újabb szabadrúgássalkiegyenlítettek, majd egy kontra után fordítottak. Mérkõzés után kiderült a gólszabályos volt, de a rendezõk nem szerettek volna belenyúlni már utólag atornába. Harmadik mérkõzésünket a Zemplin csapata ellen játszottuk, aholfolytattuk a bátortalan visszahúzódó játékot. Elsõ kapott gól után hiábaegyenlítettünk ki, két elvesztett párharcból ellenfelünk elõbb vezetést tudottszerezni, majd kétgólos elõnyt, ami egyben a végeredményt is jelentette 3-1.Negyedik mérkõzésünket az FK Raca ellen játszottuk, akikkel már kétedzõmérkõzést is játszottunk.(1gyõzelem, 1 vereség) Nagyon sportszerû mérkõzésvolt az elején, amire nem pörögtünk fel, de ennek ellenére is nekünk adódotttöbb gólszerzési lehetõségünk… következett az újabb fordulat. Egyéni hibánkatkihasználva ellenfelünk vezetést szerzett, majd 3-0 ra növelte elõnyét.Mérkõzés végén még tudtunk szépíteni, de az eredményt nem tudtuk a javunkrafordítani. 3-1. Csoportmérkõzések utolsó fordulója következett a házigazda FKBratislava ellen. Ez a játék volt, amit az egész tornán vártam volna. Bátoragresszív és gyors passzos játékkal a széleken ellenfelünk mögé tudtunk kerülniés a beadásokat, helyzeteinket góllal is fejeztük be, amit az eredmény istükröz. 6-0. Ezzel véget értek a csoportmérkõzések. Sajnos a játékvezetõi hibaés a mi bátortalan játékunk miatt csak a csoport negyedik helyén végeztünk, ígypedig a 9-12 helyezésekért játszhattunk, pedig ha kicsit agresszívabbakvagyunk, és nagyobb akarattal játszunk csoportunk élén is végezhettünk volna.Helyezésekért játszott mérkõzéseken sajnos nem változott a játékunkbátortalanok és pontatlanok voltunk. Elsõ mérkõzésen a Petrzalka csapata ellenkét mögénk berúgott labdával 2-1 vereséget szenvedtünk. Következett a Senicacsapata elleni mérkõzésünk, ahol 2-0 hátrányba kerültünk, két egyéni hibával.Utolsó emberként nem sikerült kicselezni az ellenfél játékosait, elõbb akapusunknak majd a védõnknek. (örülök, hogy megpróbáltunk cselezni és nemelrúgtuk a labdát, 10 év múlva az élvonalba a profik között sikerülni fog) Kétkapott gól után vissza tudtunk jönni 2-2 re, de a helyzeteinkbõl nem tudtunkújabb gólt kihozni, így maradt a 2-2. Sajnos utolsó mérkõzésünket semgyõzelemmel zártuk, de itt is elmondhatom, hogy jó volt a játék, csak sajnos aszlovák szabályok miatt (nincs les) ellenfelünk sikeresebb volt. 4-2 Tornanagyon hasznos volt számunkra, ahol bebizonyosodott, hogy párharcokban,agresszivitásban nagyon sokat kell fejlõdnünk. Amikor ellenfeleink hagynakminket játszani, nagyon szépen bátran tudunk játszani, amit elvárok, de amintkicsit keményebb az ellenfél félünk, visszahúzzuk magunkat. Ezen dolgozunktovább és a lehetõ legtöbbet utazunk külföldre edzõmérkõzésekre, tornákra.Gratulálok minden játékosnak, szépen helyt álltunk egy magas színvonalú tornán.

Jóteljesítmény: Steszli András-Simon Olivér

2019.05.12Bozsik Torna Sopron

Eredmény: Gyirmót U102-3 PELC U10, Gyirmót U10 2-2 Ajka SE U10, Gyirmót U10 0-5 Sopron U10, GyirmótSE U10 0-4 MTE 1904, Gyirmót U10 2-2 Lurkó SE U10

Keret: CsaplárMilán (Milu) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Mészáros Zsombor (Zsomesz) PausitsMárton (Kobra) Lex Olivér (Démon) Makra Márk (Makk) Laki Levente (Levi) MarosMáté (Mate)

Tornaértékelés:Vasárnap a soron következõ Bozsik tornánkra utaztunk Sopronba! A rosszidõ ellenére a fiúk jó kedvel léptek pályára! Elsõ mérkõzésen jól is kezdtünk,vezetést is szereztünk a PELC csapata ellen, de sajnos itt is következtek azegyéni hibáink és ellenfelünk fordított. 2-3 Második mérkõzésünket az Ajka U10ellen játszottuk, akikkel 2-2 döntetlent értünk el, de egy kis koncentrációvaltöbb gólt is szerezhettünk volna. Következett számunkra egy kis kihagyás észárlat. Elõbb a Soprontól szenvedtünk vereséget, majd az MTE 1904-tõl. Ezzel akét mérkõzéssel belerondítottunk a napunkba. Utolsó mérkõzés a Lurkó csapataellen következett, ahol egy ki-ki mérkõzésen, itt-ott helyzetekkel 2-2döntetlent értünk el. Ezen a mérkõzésen párharcokban és játékban is azt láttam,amit egész nap szerettem volna. Makra Márkot külön megdicsérte Novák Péter akemény játékáért, szép becsúszásaiért, határozott és sportszerû védõmunkájáért.Mivel Én is így láttam a mai teljesítményeket, az Oklevelet Makra Márk kapta.

Jóteljesítmény: Makra Márk

Hajrá Gyirmót!!!

2019.05.13Gyirmót U10-ESK Ménfõcsanak

Eredmény: Gyirmót U1013-8 ESK Ménfõcsanak

Keret: CsaplárMilán (Milu) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Mészáros Zsombor (Zsomesz) TóthSzabolcs (Medve) Maros Máté (Mate) Dobos Ádám (Szöcske) Laki Levente (Levi)Németh Bálint (Teve) Simon Olivér (Simi)

Mérkõzésértékelés:Két hét kihagyás után újra következett az ESK Ménfõcsanak ellenimérkõzésünk. Mérkõzést hideg szélben játszottuk, de ennek ellenére mindkétcsapatnak nagy kedve volt játszani. Hamar meg is szereztük a vezetést egy gyorsbal oldali támadás után, amit viszonylag gyorsan növeltünk is. 2-0 A gyors góloknagy lendületet adtak nekünk a mérkõzéshez. Kezdetben jó volt a játék nagyontetszett, de a mérkõzés közepén kezdtünk átmenni kis könnyelmûségbe. Ez meg islátszott az eredményen is, ellenfelünk szépíteni tudott. Utolsó fél órában kétügyes ESK Ménfõcsanak játékos csatlakozott a csapatunkhoz, hogy megnézzékmilyen velünk focizni. A gyerekek nagyon jól érezték magukat, tetszett nekik,ahogy a Gyirmóti gyerekek álltak hozzájuk. Ezzel lehetséges, hogy csatlakoznakhozzánk már edzéseken is. Büszke vagyok minden egyes játékosomra, hogy nagyonjó gyerekek, példaértékûek pályán és pályán kívül is, összetartóak, segítõek,ezzel pedig nagyon pozitív véleményt alkotnak rólunk és a Gyirmótról. Jólkezdtük a hetet. Gratulálok!

Jóteljesítmény: Mindenki

2019.05.14Gyirmót U10-Obfz Bratislava

Eredmény: Gyirmót U1022-15 Obfz Bratislava

Keret: CsaplárMilán (Milu) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Mészáros Zsombor (Zsomesz) TóthSzabolcs (Medve) Szabó Dominik (Domi) Végvári Valter (Vévé) Simon Olivér (Simi)Dobos Ádám (Szöcske) Laki Levente (Levi) Nagy Ádám (Nagy) Parcsami Mózer Misa,Laki Szabolcs

Mérkõzésértékelés:Kedden folytattuk a mérkõzéseket, így a hétvégi két torna és a hétfõimérkõzés után ismét egy mérkõzés következett, de ezennel egy Szlovák U11 eskorosztály ellen. Kora délutáni mérkõzésre 10 játékos érkezett tõlünk, amígellenfelünk 20 gyerekkel vett részt. Mérkõzést a vendégcsapat kezdte, de hamarsikerült is labdát szerezni a saját térfelünkön, bal védõ pozícióban.Labdaszerzés után következett, amit egész évben minden egyes mérkõzésen látniszerettem volna többször és a jövõben is szeretnék. Labdaszerzés után abaloldalról kihoztuk a tömegbõl a labdát jobb oldalra, ott pedig egy érintõbenolyan támadást vezettünk, amit az összes nézõ megtapsolt, miután beadtuk, majda hosszún érkezõ bal támadónk góllal fejezett be. 1-0. Ez a támadásunk nagyonnagy lendületet adott a játékunknak. Élveztük és bátran felszabadultanjátszottuk le az elsõ fél órát, amin végig domináltunk. Második fél órát sajnoskicsit lazára vettük, így ellenfelünk 3 gólt is szerzett, de a végérekapcsoltunk és jöttek a Gyirmóti gólok is. Harmadik fél órában ismét az elsõfél órát láthattuk, szép cselek, kényszerítõk és lövések. Mai mérkõzésselnagyon elégedett vagyok és nagyon büszke voltam, a játékunkra, mindenjátékosra. Külön megdicsérem Laki Szabolcsot és Parcsami Misát, akik a GyirmótU8 korosztályból beálltak ma hozzánk játszani. Nagyon bátran játszott mindkétjátékos és nagyszerû dolgokat láttam mindkettõjüktõl. Minden gyerek érezte éslátta, hogy nagyon jól játszottunk, jó dolgokat csináltunk ma. Mérkõzés utánnagy jó kedvel, sztorizva átsétáltunk az Aranyhal étterembe, ahol közösen anégy csapat megvacsorázott, a szülõknek köszönhetõen. Nagyon szépen köszönömmindenkinek a segítséget egy igazi csapat, család vagyunk. Ma ismétmegmutattuk, milyen is a Gyirmót U10 es korosztály. Nagyon örülõk, hogy ilyenszuper csapatnak, gyerekeknek lehetek az edzõjük. Gratulálok mindenkinek!!!

Jóteljesítmény: Mindenki

Hajrá Gyirmót!!!