U11-es Edzõmérkõzés
Mosonmagyaróvár, 2019.05.18. 12:30
Játékidõ: 2×30′
Kezdõcsapat (1-3-4-1): Horváth Donát – Csizmazia Áron, Csala Máté, Oláh Bálint – Koronika Bence, Kiss Bence, Szabó Lõrinc, Horváth Gergely – Steszli András
Lehetõséget kaptak még: Szalay Olivér, Kállai Márk, Módra Máté, Szuprics Gergõ
A mérkõzések végeredménye:
MTE – Gyirmót 0:2 (0:1)
Gsz: Steszli A., Kiss B.
Kiemelkedõ teljesítményt nyújtottak: Csala Máté (védõként és belsõ középpályásként is rengeteget dolgozott nagyon jó százalékkal), Csizmazia Áron (szinte az összes párharcát megnyerte védõként, végig energikusan játszott), Oláh Bálint (labdakihozatalokban nagyon hasznosan játszott), jó teljesítmény: Steszli András, Kiss Bence, Szabó Lõrinc
Lakatos Attila: – Nagy várakozással tekintettem a mérkõzés elé, mert az MTE edzõjével elõre egyeztettük, hogy már nem 6+1, hanem 8+1-es játékrendszerben játszunk majd ezen a mérkõzésen. Nyártól a mi korosztályunk is 8+1es játékrendszerben játszik majd, továbbá versenyzõ korosztályként bajnoki mérkõzéseken is részt vesz majd.
A mérkõzés elõtt átbeszéltük a fiúkkal, hogy milyen alap dolgokat várok, szeretném, ha ezek jól mûködnének. Felhívtam a figyelmet védekezésben a csapat együttes mozgására, a helyes távolságokra, a területvédekezésre, az oldalirányú tolódásokra, továbbá az egyéni védekezés minõségére, egymás biztosítására. Nagyon bíztató jeleket láttam, hiszen kiemelkedõen oldották mega fiúk (fõleg a védõvonalban) az egymás biztosítását, így szinte az egész mérkõzés alatt nem is akadt helyzete az MTE-nek, emellett a három védõnk szinte az összes egyéni párharcát meg tudta nyerni. A labdaszerzés utáni átmentek még lassúak voltak, de ennek javítása a megnövekedett távolság miatt is egyre fontosabb lesz.
A középpályán mélységi átadásokkal rendre megtaláltuk a belsõket, viszont elõre játékban még javulni kell a középpályás poszton játszóknak. A gyilkos passzokat, a védõk közti lapos indításokban még nagyon sok lehetõség rejlik, hiszen most már lesz hely, terület az ellenfél védekezése mögött. A megnövekedett távolságok miatt a passzerõsség is sarkalatos pont, de erre mindenképpen hasznos minden edzõmérkõzés, gyakorló mérkõzés. Ennek ellenére labdajáratában, labdabirtoklásban magabiztosak voltunk, bár az is látszik, hogy meg kell tanulnunk, hogy hova, mikor és legfõképp, hogy miért passzolunk. A szélsõink 1v1 elleni játéka ezúttal nem dominált, vagy ha épp a védõt sikerült megverni, akkor ezúttal beadásokat, visszagurításokat láttam, hiszen az eddig játszott pályaszélességhez képest akár 15-20méterrel is szélesebb pályán játszottunk. Tapasztalatom szerint jóval nehezebb lesz majd gólhelyzetet kialakítani, hiszen a kapu elé is nehezebb felérni, így jól felismertük, hogy távoli lövésekkel lehet veszélyeztetni. A több kapura lövésünk ellenére kevés veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára.
A góljainkat két 2009-es játékosunk szerezték, Steszli Bandié egy remek egyéni villanás után, Kiss Bencéé pedig egy szép támadás után, ráadásul egy lábról felugorva, fejjel szerezte.
Hosszú folyamat lesz, amíg a fiúk ráéreznek a játékterekre, a megnövekedett távolságokra, de elsõ lépésnek ez a mérkõzés mindenképpen biztató volt.
Ki kell emelnem a védõinket, hiszen végig nagyon fegyelmezetten, jól játszottak.
Nagykanizsa – Gyirmót SE Gyõr U12 1-3 (1-2)
gólszerzõink: Molnár Marcell, Pécskai Levente, Albrecht Áron
Bencze Károly: Nem volt egyszerû! Viszont megérdemelt gyõzelmet arattunk idegenben, a sportszerû ellenfél ellen. Három szép gólt szereztünk melyet az edzéseken “skálázunk”…
Örülök, hogy három új játékos is bemutatkozott bajnoki mérkõzésen (Szabó Áron kapusunk, Fenyvesi Máté és Neskov Olivér mezõnyben)
A mezõny legjobbja Molnár Marcell volt (egy gólja, egy gólpassz és remek mezõny játék…) Gratulálok!!!!
U13-as csapat
U14-es Megyei bajnoki mérkõzés
10.forduló
2019.05.16. Dac Sportpálya
Dac U14 0-4 Gyirmót U13
Gólszerzõ: Berki A. (4)
Kiemelkedõt nyújtott: Berki A.
Gyirmót SE Gyõr U13: Gerencsér D.(Tréger P. 35) – Kiss M..(Szabó Á. 35), Hauzer B.(Ács B. 35.), Oláh Zs., – Markó L.(Winkler A. 35.), Szirtes O.(Szabo I. Zs. 35.), – Szapári L. (Gyurasits Á. 35.), Berki A., Kiss G.(Baksa D. 35.)
Orosz Márk: Ahogy az az utóbbi idõben történt, az U14-es mérkõzésen végig mi uraltuk teljes mértékben a mérkõzést. A labdát birtokolva, többször átforgatva egyik oldalról a másikra, hogy megnyíljon az ellenfél védekezezésében a rés. Szintén ezen a mérkõzésen is egy nagyon jó csapatként mûködtünk, még akkor is, ha a mûfüves pálya kicsit megnehezítette a dolgunkta.
Gratulálok a csapatnak!
U13-as Bajnoki mérkõzés
24.forduló
2019.05.18. Gyirmót
Nagykanizsa U13 0-7 Gyirmót SE Gyõr U13
Gólszerzõ: Szapári L. (3), Kiss G. (2), Gyurasits Á., Szirtes O.
Kiemelkedõt nyújtott: Az egész csapat
Gyirmót SE Gyõr U13: Gerencsér D.(Tréger P. 30) – Kiss M., Hauzer B., Ács B., Oláh Zs.(Szabó Á. 30.) – Markó L., Winkler A.(Baksa D. 30.), Szirtes O. – Szapári L., Gyurasits Á.(Farkas P. 40.), Kiss G.

Orosz Márk: A mérkõzésrõl több játékosunk is hiányzott. Köztük belevéve a házi gólkirályunkat. Legnagyobb problémánk a helyzetkihasználás szokott lenni. A mérkõzés elõtt tudtam, hogy a sok hiányzó ellenére nagyon jó csapatjátékot fogunk bemutatni, ahogy az az utolsó fordulókban történt, de úgy voltam vele, hogy a gólszerzéssel bajunk adódhat. Ennek ellenére a mai mérkõzésen a helyzeteink 50% sikerült értékesíteni, aminek külön örültem. Nagyszerû futballt mutattunk be. Rengeteget passzoltunk és lendületesek dinamikusak voltunk. A mérkõzés végén az ellenfél edzõje megdícsérte a csapatot, hogy milyen szép passzos focit játszottunk, illetve az ellenfél játékosok szülei megtapsoltak minket is külön. Úgy gondolom ez mindent elmond a teljesítményünkrõl.
Nagyon nagy gratuláció a csapatnak!
U14 Bajnoki mérkõzés 2019.05.18 Szombat 12:00 Alcufer Stadion Center pálya
GYIRMÓT SE GYÕR U14 – MOTIM U14 3:0(2:0)
Gólszerzõk: Barta Tamás, Rozs Renátó, Dobai Dominik
Összeállítás: Gruttó Bence(Nagy Gergely 70.p.) – Szabó Krisztián(Dobai Dominik 41.p.), Németh Noel, Kráz Tamás(Szabó Patrik 70.p.), Rozs Renátó(Kelemen Milán 70.p.) – Fekete Márton, Molnár Márton, Nyári Rikárdó(Forgó Patrik 60.p.) – Csöngei Balázs, Matyi Martin(Kümmel Benedek(60.p.), Barta Tamás(Németh Kende(70.p.)
Kiemelkedõt nyújtott: Németh Noel, Gruttó Bence, Rozs Renátó, Csöngei Balázs, Barta Tamás

Polyák Gábor U14 edzõ: A gyengébb csapatjátékunkat erõsen befolyásolta pár kezdõ játékosunk rossz gondolkodása és gyenge teljesítménye. Megérdemelten nyertünk, mert rúgtunk 3 gólt, míg ellenfelünk nem élt a lehetõségeivel. Szerencsére ebben a szezonban nem ez a teljesítmény és játék jellemzett minket.
A gyõzelemhez gratulálok a csapatnak!
Köszönjük a Vezetõknek az élményt, hogy a stadionban játszhattunk!
U 15 NB II Bajnoki
Gyirmót SE Gyõr U15 – MTE 8-0
Gyirmót SE: Kocsis H, Horváth Z, Kümmel M, Kalmár P, Tarsoly K- Lányi D, Lengyel M, Domján D- Vajda M, Csonka A, Dovánszki N
Csere: Bohunicky O, Koch B, Milos M, Nemeskéri Z, Molnár SZ
Gól: Tarsoly Kristóf, Csonka Alexander 2, Lányi Dominik, Kalmár Péter, Domján Donát, Nemeskéri Zalán, Milos Milán
Jók: Az egész CSAPAT
Török Szabolcs: Játékosaimat nagyon feldobta a stadionban való játék lehetõség és a bajnoki cím megszerzésének esélye. Ennek megfelelõen nagy iramban kezdtünk aminek hamar gól lett az eredménye. Ez teljesen megnyugtatta játékosaimat akik ezután felszabadultan ötletesen és eredményesen fociztak. Minden percét élvezték a mérkõzésnek. Gratulálok a Fiúknak az egész éves “munkájukért” és a Bajnoki cím megvédésért. Köszönöm
Üstökös SE U17-Gyirmót SE U 16B 1-0 /0-0/
2019.05.08.
Gyirmót SE Gyõr U16B: Germán M.Tarsoly K.Kalmár P.Horváth A.Horváth Z.Béres M.Vajda M.Lapincs B.Vankovics D.
Lányi D.Bódis E.
Csere:Kocsis H. Lengyel M. Kümmel M. Kállai L. Bertha B. Sipõcz M.
Domanyik Szilárd: Óriási mérkõzést játszottunk a 2. helyezett otthonában.Szervezett védekezéssel nagy akarattal
játszottunk a fizikai fölényben lévõ hazaiak ellen.Kibírtuk a meccs elején nagy rohamokkal támadó ellenfél nyomását,remek védekezéssel.A második félidõ vége felé szerencsétlen gólt kaptunk,de nem estünk szét.Átálltunk három védõs rendszerre,sikerült két óriási lehetõséget kialakítani,de a pontot nem tudtuk feltenni a végére.Ettõl függetlenül minden dicséret a csapatnak, remekül helytálltunk a kiváló hazai csapat ellen!
Nyíregyháza-Gyirmót SE Gyõr 5-2 (2-1)
Nyíregyháza BOZSIK JÓZSEF LA Örökösföld
Gólszerzõk: Nagy K. Szabó Z.
Gyirmót SE GYÕR : Iváncsics-Kiss,Szabó,Gergely,Szõke(Siska)-Nagy(Csemez)Ominger(Fördõs)-Czafik.Orbán,Varga-Ferenczi(Csernyicki)
Nagy Attila: A bajnokesélyes Nyíregyháza otthonában két lehetõségünk volt. Siker vagy sikertelenség. MI a sikerre készültünk ami benne volt a mérkõzésben, de viszont a második verzió érvényesült!!!
U19 bajnoki, 28.forduló
Gyirmót SE Gyõr U19 – Szolonok 6:1 (3:1)
Gólszerzõk: Buruzs Barnabás (21. 81.), Pataki Martin (34. 56.) Tokaji Dávid (37.) Kovács Bálint (88.)
Összeállítás:Kiss G. – Béli, Turi, Bene K., Lampert – Bányai, Somogyi-Bakos, Tokaji – Buruzs, Pataki Kovács B.

Makkos Tamás: Az elsõ félidõben kicsit megilletõdötten kezdtünk, de amikor ráéreztünk arra, hogy képesek vagyunk megbontani az ellenfél védelmét, felbátorodott a játékunk. Miután elõnybe kerültünk, ez felszabadulttá tette a játékosokat és a játékrész vége elõtt még két szép gólt értünk el. A lefújás elõtt viszont szépített az ellenfél egy kapu elõtti kavarodás után, így jókor jött a szünet. Úgy éreztem, hogy a kapott gól megfogta a csapatot, ezért attól tartottam, hogy ha nem szerzünk egy megnyugtató találatot a második félidõben, akkor még nehéz lehet a végjáték. Szerencsére nem így történt, tíz perc után növeltük elõnyünket és ezzel eldõlt a mérkõzés. Innentõl már csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a különbség a csapatok között, a játék örömét maximálisan kiélvezve, tetszetõs akciókkal és remek egyéni teljesítményekkel nagyszerû gyõzelmet arattunk. Nagyon örülök a mutatott játéknak.