Gyirmót SE Gyõr WU16  – PMFC       3:1

Góllövõk:  Máthé Eszter (2), Bognár Melinda 
Torda Liza- Máthé Eszter, Bognár Melinda, Bús Antónia, Konrád Kincsõ, Mitró Zsanett, Keresztes Réka, Lõre Katalin,  Dömötör Dóra,  Németh Csenge,  Horváth Roxána
Cserék: Süveges Hanna,  Kállai Izabella,  Tóth Mária Éva 
Kálmán Tibor: Az elõzõ, Siófok elleni mérkõzés után óvatos bizakodással vártam a mostani mérkõzést, mivel olyan kemény nagy iramú meccsen voltunk túl, melynek teljesítménye erõsebb csapatok ellen is elég lehet. Ez valóban így volt, a nagyon jó erõkbõl álló, technikás pécsi csapat a mi akaratos, sokat mozgó csapatunk ellen a második félidõre elfáradt, több hibát vétett amit sikerült kihasználnunk. A legnagyobb dicséret ma mégis a védelmünket illeti, a gyors pécsi szélsõket sikerült kikapcsolni, tudatosan hoztuk ki a labdát a védõharmadunkból, jó ütemben léptünk bele a lövéseikbe. A támadásainkban rendre benne volt a gólveszély, sõt büntetõt harcoltunk ki Bus Antónia kitûnõ egyéni akciójából, akit csak szabálytalanul tudtak szerelni. Sajnos a büntetõt elrontottuk, de még ez is belefért a mérkõzésbe. Jó volt látni, hogy a lányok magabiztosak, végig egymásért küzdenek, bíztatják egymást. Ma ez lehetett a gyõzelem kulcsa.
Kaposvár BFLA – Gyirmót SE Gyõr U17 2-1 (1-1)
Gsz: Varga Áron
Gyirmót SE: Csizmazia-Czafik,Szabó,Gergely,Vékássy/Szõke/-Nagy,Ominger- Ferenczi/Dán/, Orbán, Varga/Siska/-Gál 
Nagy Attila: Jó pálya, jó ellenfél, jó csapatjáték,csak a pontszerzés hiányzott pedig sokat tettünk érte! Viszont a játékvezetõ nagyon furcsa felfogásban vezette a mérkõzést sajnos a mi kárunkra!!!

Gyirmót SE Gyõr U19 – Békéscsaba  0-3 (0-0)

Gyirmót SE Gyõr U19 Lovász – Tóth E., Bányai (Kovács P.), Kovács Á., Lampert – Nagy B. (Fülöp), Felde, Tokaji, – Mayer (Póczik), Bergendi (Pataki), Pákai (Béli).  

Makkos Tamás: Még mielõtt azt  gondolhattuk volna, hogy sínen vagyunk a két egymást követõ gyõzelmünkkel, hamar helyre tett minket a Békéscsaba. Megvoltak a helyzeteink az elsõ félidõben, de a késõbbiekben ellenfelünk ráérzett arra, hogy van keresnivalója és fokozatosan átvette a mérkõzés irányítását. A legtöbb játékos borzasztóan gyengén játszott, de ami még szomorúbb, sokszor úgy érzem, mintha csak én akarnám a meccset megnyerni. Sajnos egy súlyos sérüléssel járó ütközés is történt meccsen, a lábtörést szenvedõ Pákai Norbertnek mielõbbi jobbulást kívánunk.
https://maxmail.hu/program/resources/blocked.gif