Gyirmót SE Gyõr U12 – Nagykanizsa 1-0 (0-0)

gólszerzõ: Árpási Kristóf

Gyirmót SE Gyõr U12 (támadó: 2-3-3) Fekete Mór- Takács Donát, Albrecht Áron-Árpási Bálint, Szabó Márkó, Csiszár-Piedl Dávid- Molnár Barnabás, Pécskai Levente,Árpási Kristóf

cserék: Simon Krisztofer (kapus), Pápai Levente,Antal László Ádám, Molnár Marcell, Méhes Gergely, Novák Szabolcs, JakabovitsMarcell Mór, Schwartz Dominik

Bencze Károly edzõ: – Mint tudjuk a kötelezõmérkõzések a legnehezebbek, s ez most is így volt. A csapat nagyon jómentalitással játszott, azonban az ellenfél kapuja elõtt most gyengébbenteljesítettünk. Az elsõ félidõben akár 2-3 góllal is vezethettünk volna, desorra hibáztunk. A sportszerû ellenfelünk a második félidõben, nagyobbsebességre kapcsolt és alakított ki helyzeteket is. A végjátékban azonbansikerült egy gólt szereznünk egy jó beadás után, ezzel begyûjtöttük az igenfontos három pontot.

Nagyon gratulálok a csapatnak, hiszen elõzõ napPozsonyban szerepeltünk egy nagyszerû terem (4+1) tornán, ahol végig küzdelmesmeccseket tudtunk játszani neves szlovák és cseh csapatok ellen (sikerültmegnyernünk a tornát).

Azt gondolom, hogy ezek a tornák és mérkõzések,még nagyobb fejlõdést biztosítanak a Gyirmót SE játékosainak. Ez lenne a fõcélunk a mindennapjainkban.

Kiemelkedõt nyújtottak: Fekete Mór, SimonKrisztofer, Molnár Barnabás, Takács Donát, Árpási Kristóf

Az õsz utolsó mérkõzésére szombaton, az IllésAkadémiához utazunk.

GYIRMÓT SE GYÕR U14 – HALADÁS U14 6:0(2:0)

GYIRMÓT SE GYÕR U14: Nagy Gergely(Dusza András 60.p.)- Kelemen Milán, NémethNoel(Szenderák Szabolcs 54.p.), Szabó Krisztián, Rozs Renátó – Fekete Márton,Gönye Máté(Forgó Patrik 60.p.), Molnár Márton(Dobai Dominik 54.p.) – MatyiMartin(Nyári Rikárdó 41.p.)Barta Tamás(Kováts Balázs 60.p.), Csöngei Balázs

Gólszerzõk: Barta Tamás, Rozs Renátó, Kelemen Milán, NémethNoel, Szenderák Szabolcs, Dobai Dominik

Polyák Gábor U14 edzõ: “Az elsõ 10 percben a labdakihozatalunk a rossz helyezkedések és akevés labda nélküli mozgás miatt kicsit akadozott, de aztán amint változtattunkezeken gördülékeny lett a játékunk és türelmesen vártunk a lehetõségekre. Azelsõ félidõben is már több góllal vezethettünk volna, de a kapu elõtt rosszdöntéseket hoztunk. A 2. félidõben is sorra alakítottuk ki a lehetõségeket és acserejátékosok is jól álltak be. Gratulálok a csapatnak!”

Szolnok – Gyirmót SE Gyõr U19 2:5 (1:1)

Gólszerzõ: Mayer Ádám 3, Nagy Bence, Tokaji Dávid.
Gyirmót SE Gyõr U19: Kiss G. – Kovács P., Bányai, Turi, Lampert – Tokaji (Bartalos), Béli, Nagy B., Gelencsér (Kuroli) – Bergendi (Pataki), Mayer.


Makkos Tamás: “Az elsõ félidõ kiegyensúlyozott játékot hozott, úgy láttam, hogy a helyzeteink ellenére sem tettünk eleget azért, hogy vezessünk. Ugyanakkor két- három játékos már ekkor is kiemelkedõen játszott, õk voltak akik “felhúzták” a második félidõre a többiek játékát. Ekkor már mindenki átlagon felüli teljesítményt nyújtott, rendkívül veszélyesen rohamoztunk, támadóink szinte egymással versengve, tetszés szerint alakítottak ki gólhelyzeteket. Egységes csapatjátékkal nagy gólkülönbségû, remek gyõzelmet arattunk, nem volt olyan játékos, aki ne ütötte volna meg a minimális elvárásokat. Az öltözõben gratuláltam a játékosoknak és elmondtam nekik, hogy semmi másnak, csak a befektetett munkának köszönhetik ezt az eredményt.”

Gyirmót SE Gyõr U17 -Nyíregyháza BLA 1-2 (1-1)

Gyirmót SE Gyõr:Iváncsics – Czafik, Szabó, Gergely, Babayigit – Nagy, Ominger – Ferenczi, Horváth, Orbán, Varga (Vékássy) – Gál

Nagy Attila:“Ha csapatjátékra és helyzet kialakításra adnának pontokat bajnok esélyeseklennénk! A futballban viszont a GÓLOK döntenek!”

ZTE – Gyirmót SE Gyõr U19 2:12

Gólszerzõk: Süveges Hanna 1, Mohácsi Dóra 2. Vangel Celina4, Illés Lili 5

Kiemelkedõt nyújtott: Süveges Hanna, Vangel Celina, IllésLili

Kezdõk:Bakó Rebeka, Dömötör Dóra, Burján Beatrix, SchvarczDorina, Nagy Kitti, Németh Kitti, Mohácsi Dóra, Káldi Jázmin, Süveges Hanna,Vangel Celina, Illés Lili

Cserék: Burján Petra, Takács Fanni, Árpási Csenge, Tóth Éva,Bogdán Liliána

Csapó Sándor: “Máraz ötödik percben Dömötör Dóra öngóljával 1:0-ra vezettek a hazaiak, sajnosvédõink többször is nem álltak a helyzet magaslatán. Az elsõ félidõ közepétõlváltott a csapatunk, a csatárainknak köszönhetõen beindult a támadó szellemûjáték és 12 nagyszerû gólt szereztünk. Megérdemelten nyertünk az igensportszerû és lelkes hazai csapat ellen. Gratulálok a lányoknak a gólra törõjátékukért.”